I-DRPCIV lanseaza o aplicatie cu chestionare ARR

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 180

Site-ul specializat pe punerea gratuita la dispozitia utilizatorilor a aplicatilor de chestionare auto online, I-DRPCIV anunta lansarea unei noi sectiuni dedicata pregatirii in vederea sustinerii unui examen ARR de atestat profesional. Aceasta sectiune respecta calitatea pentru care site-ul se face apreciat in randul utilizatorilor fideli punand la dispozitia acestora doar chestionare ARR pe baza unui set de intrebari preluate din surse oficiale.

O sectiune noua pentru soferi profesionisti pe I-DRPCIV

Succesul I-DRPCIV se bazeaza pe dezvoltarea continua si dedicatia pentru evolutia constanta cu scopul de a oferi informatie completa si aplicatii de tipul chestionarelor auto online cat mai performante si de incredere. Mergand pe aceasta idee s-a decis expansiunea site-ului cu o noua sectiune care trateaza un alt aspect important al domeniului auto ca ocupatie profesionala.

Sectiunea ARR.I-DRPCIV.ro este dedicata soferilor profesionisti. Se pune mai mult accent ca oricand pe oferirea de informatie completa, verificata, usor de inteles si mereu actualizata pentru ca acest tip de examene pentru atestate profesionale sunt de cateva ori mai dificile decat subiectul tratat in principal de site-ul I-DRPCIV, respectiv examenul pentru obtinerea categoriilor de permis.

Pentru a veni in ajutorul soferilor care doresc sa intre in lumea soferilor profesionisti, I-DRPCIV a pus la punct o sectiune noua cu informatii complete, de actualitate si o noua platforma pentru aplicatia cu chestionare ARR, specializate pentru fiecare categorie de examen in parte.

Dificultatea acestui examen impune un mod diferit de abordare din partea soferilor care se pregatesc pentru obtinerea de atestate ARR, este nevoie de o perioada mai lunga de pregatire, de o testare periodica a cunostintelor mai riguroasa si implicit mai multa atentie in momentul examenului.

Chestionarele ARR puse la dispozitie pe ARR.I-DRPCIV sunt special concepute pentru a ajuta soferii sa identifice subiectele la care au probleme sau pe care nu le-au inteles pentru a le putea aprofunda prin studiu. Se recomanda o rutina de perioada de studiu combinata cu sesiune de chestionare ADR, transport marfa, transport persoane, taxi, instructor auto, profesor de legislatie, etc in functie de specializarea dorita.

Pentru a oferi toate informatiile de care un viitor sofer profesionist ar putea avea nevoie in acelasi loc, I-DRPCIV au realizat aceasta noua sectiune punand accent in egala masura pe partea de aplicatie, respectiv chestionarele care contin doar intrebarile oficiale pentru fiecare specializare si fiecare modul in parte, cat si pe partea de informare a utilizatorilor.

Astfel, pe langa posibilitatea de a rezolva chestionare ARR in noua sectiune a site-ului, utilizatorii se pot informa in legatura cu o serie de puncte importante in vederea pregatirii examenului:

• Actele necesare pentru depunerea dosarului;
  • Cerintele pentru obtinerea diverselor tipuri de atestate ARR in parte;
  • Lista cu agentiile teritoriale ARR din fiecare judet impreuna cu datele de contact ale acestora;
  • Informatii in legatura cu modul de desfasurare al fiecarui tip de examen ARR in parte, timp alocat, barem de corectare si numarul de probe;
  • Informatii generale despre ARR, Autoritatea Rutiera Romana, singura institutie autorizata pentru eliberarea de atestate soferi profesionali din tara;
  • Informatii despre tahografe digitale;
  • Legislatia nationala.
Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com