Häfele România redefinește spațiile interioare cu noile panouri AluSplash®

Häfele România, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, inspiră industria și design-ul spațiilor interioare cu noile panouri AluSplash®. Noile soluții reprezintă o alternativă versatilă, ecologică și durabilă la panourile antistrop din sticlă, material acrilic sau faianță. AluSplash® este disponibil pentru vânzare începând cu luna septembrie.

Häfele România, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, inspiră industria și design-ul spațiilor interioare cu noile panouri AluSplash®. Noile soluții reprezintă o alternativă versatilă, ecologică și durabilă la panourile antistrop din sticlă, material acrilic sau faianță. AluSplash® este disponibil pentru vânzare începând cu luna septembrie.

AluSplash® este un panou triplustrat bazat pe aluminiu, cu o suprafață perfect netedă și un finisaj lucios, ce poate fi utilizat în bucătărie, baie sau în scop decorativ. Disponibil într-o gamă largă de culori, AluSplash® aduce funcționalitate și design  oricărui spațiu, protejând pereții și dulapurile de umezeală, căldură și murdărie. În plus, este o soluție fiabilă, sigură, cât și ușor de instalat și întreținut.

„Ne dorim să furnizăm clienților noștri mai mult confort, cât și un aspect modern oricărui spațiu rezidențial sau comercial, iar AluSplash® răspunde cu succes nevoilor și tendințelor din prezent. Acesta se alătură gamei noastre variate de produse, fiind o soluție ecologică, cu o aplicabilitate variată, ce respectă cele mai stricte cerințe de siguranță. De asemenea, AluSplash® reprezintă o alternativă perfectă la panourile antistrop clasice, dar mai ales cost eficientă și durabilă, ce nu se sparge și nu se crapă la impact”, declară Rodica Popescu, Managing Director Häfele România.

Cu o rezistență sporită la foc, noua soluție marca Häfele are în componență un interior mineral ignifug ce permite montarea în siguranță în spatele oricărui aragaz sau plită, spre deosebire de panourile antistropi acrilice. În plus, stratul exterior este acoperit cu o vopsea lucioasă, rezistentă la razele UV, ce oferă o reflectivitate similară cu sticla și o suprafață perfect netedă. Fiecare panou este bi-color, astfel încât clienții au libertatea de a alege din peste 20 de culori disponibile în 14 panouri.

Panoul AluSplash® se remarcă și prin caracteristica sa ecologică, în producția sa folosindu-se mai puțină energie față de panourile clasice. Lipsa plumbului și a substanțelor toxice, permite ca producția sa să se realizeze fără emisii de gaze cu efect de seră și să devină 100% reciclabil după utilizare.

Montarea și prelucrarea panoului AluSplash® se poate realiza facil, cu ajutorul uneltelor normale de prelucrare a lemnului, fără a necesita intervenția profesioniștilor. Astfel, instalarea este de 3 ori mai rapidă decât panourile antistrop de sticlă. Datorită grosimii de numai 4mm, AluSplash® poate fi pliat și îndoit la colțuri, oferind un finisaj neted și fără îmbinări. Astfel, acesta devine perfect pentru instalarea pe un perete deja acoperit cu faianță, iar gama completă de profile de margine și colț asigură aspectul curat și modern. Nu în ultimul rând, întreținerea este redusă, impuritățile și depunerile pot fi șterse ușor cu o lavetă cu microfibre.

 

Despre Häfele

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania și Ungaria. În exercițiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.100 de angajați în 37 de filiale, și numeroase reprezentanţe în întreaga lume.

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie și accesorii pentru mobilă, designerilor și arhitecţilor prin soluțiile și produsele inovatoare.Comunicat publicat de: MDCommunication (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de MDCommunication

Casele și școlile cu un mediu nesănătos au un impact negativ asupra sănătății și studiului copiilor

Un număr alarmant de 26 de milioane copii – 1 din 3 copii – din Europa trăiesc în locuințe cu un mediu nesănătos, cu probleme…

Somfy aniversează 50 de ani pe plan internațional și estimează afaceri în creștere cu 20% în România

Somfy România, lider în furnizarea de sisteme de control automatizat pentru tehnica de umbrire și acces în locuințe și clădiri comerciale, dar și un jucător…

Schimbare de management la Grohe AG: Thomas Fuhr a fost numit noul Director General și Jonas Brennwald în calitate de Director General Adjunct

Consiliul de supraveghere al Grohe AG l-a numit pe Thomas Fuhr ca noul Director General al Grohe AG. În plus, Jonas Brennwald, actual Director de…

Alukönigstahl România livrează sisteme de ferestre, uși și pereți cortină pentru noi proiecte rezidențiale

Alukönigstahl România, specialistul în sisteme de aluminiu, oțel și PVC de cea mai înaltă calitate, furnizează sisteme Schüco de ferestre, uși și pereți cortină de…

Protecția împotriva incendiilor prin sisteme inteligente GEZE

GEZE, lider în sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, furnizează soluții inteligente pentru sistemele de prevenire împotriva incendiilor.…
Vezi profilul MDCommunication