Grupul medical Romgermed – calitate si profesionalism

In cei 16 ani de existenta ai sai Grupul Medical Romgermed a incercat intotdeauna sa ofere pacientilor sai servicii de cea mai buna calitate. Echipa existenta este bine antrenata si stie sa descurce in orice situatie, actionand intotdeauna cu profesionalism. Grupul investeste zilnic in aparatura pe care o are, in prezent detinand aparatura de ultima generatie pentru a oferi cele mai bune servicii. Nu in ultimul rand trebuie mentionat ca Grupul Medical Romgermed colaboreaza cu peste 50 de parteneri din domeniul medical.

Ce specialitatii ofera Grupul Medical Romgermed?

In prezent Grupul ofera o gama larga de specialitatii, iar dintre acestea se pot aminti:

• Psihiatrie – aceasta ramura a medicinei se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea, tratamentul si, in cele din urma, reabilitarea persoanelor care sufera de boli mintale. Chiar daca nu se pune mare accent pe genul acesta de afectiuni, este foarte important ca acestea sa fie tratate deoarece afecteaza toate aspectele vietii unui pacient, functiile fizice, comportamentul si asa mai departe.
  • Gastroenterologie – aceasta specialitate medicala se ocupa cu preventia, diagnosticul si tratamentul afectiunilor sistemului digestiv. Pentru o acuratete cat mai mare a diagnosticului si a se stabili in ce stadiu este boala, consultul este completat de explorari functionale digestive, endoscopice si imagistice.
  • Chirurgie – este specialitatea medicala care trateaza bolile sau ranile prin interventii instrumentale sau manuale operative. In secolul XXI aceasta specialitate se caracterizeaza prin dezvoltarea tehnicilor miniinvazive care reduc dimensiunile cicatricilor, scurteaza perioada de spitalizare si apoi de recuperare.
  • Ecografie – este o metoda imagistica medicala de diagnostic bazata pe ultrasunete. Aceasta este folosita pentru a vizualiza diferitele structuri, precum muschii, tendoanele, organele interne. Folosita de peste 50 de ani, a ajuns sa fie una dintre cele mai larg utilizate unelte diagnostice in medicina moderna. De asemenea, este bine de stiut ca aceasta metoda este sigura caci nu utilizeaza radiatii ionizante mutagene.

Ce promotii ofera Grupul Medical Romgermed?

Grupul Medical Romgermed ofera intotdeauna pachete diverse de promotii pentru pacientii sai in functie de nevoile acestora. In prezent, exista pachete precum: endocrinologie, ginecologie, ORL, stomatologie si asa mai departe. Preturile sunt foarte avantajoase pentru pacientii, iar acestia au posibilitatea sa isi mentina o stare de sanatate cat mai buna.

Ofera Grupul Medical Romgermed medicina muncii?

Pe langa specialitatile prezentate anterior si celelalte existente despre care va puteti informa pe site-ul Grupului, Clinica Romgermed ofera si servicii de medicina muncii. Acestia au o oferta avantajoasa, care include printre multe altele si servicii de oftamologie, stomatologie, analize de laborator si asa mai departe. Medicina muncii este un aspect important al oricarei companii, caci angajatii trebuie feriti cat de mult posibil de posibilele probleme de sanatate ce pot aparea la locul de munca.

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Investeste in niste lenjerii de pat 3D si bucura-te mai mult de ele!

Stiai ca noile seturi de lenjerii de pat 3D de la Patone au rupt topurile in materie de textile? Fiind o alegere foarte populara si…

Alege noile metode de constructii, alege teava rotunda zincata!

Teava rotunda zincata este un produs tot mai des folosit de catre expertii din domeniul constructiilor, fiind fabricata din materie prima feroasa.

De ce sa folositi un roll-up pentru a face publicitate moderna?

Nu sunteti sigur cum functioneaza un roll-up banner? Un sistem expozitional mobil, cunoscut si sub numele de roll-up banner pe care il gasiti aici:

Esti in cautarea unor cercei cu diamante ieftini?

Daca esti in cautarea unor cercei cu diamante ieftini, te invitam sa descoperi reducerile din aceasta luna de la Diamond Stories!

Dezvoltare profesionala prin urmarea unor cursuri GDPR

Urmarea unor cursuri GDPR va poate ajuta in dezvoltarea pe plan profesional si in schimbarea perspectivei asupra locului de munca.
Vezi profilul Suits Advertising