Gresie Spania pentru decorul casei tale

Cel mai popular material pentru finisarea baii este gresia Spania. Popularitatea sa se datoreaza caracteristicilor sale tehnice: rezista la sarcini grele, tolereaza bine orice scadere de temperatura si umiditate ridicata.

Datorita controlului strict al calitatii, producatorii isi satisfac clientii cu gresie Spania, care are un aspect atractiv, dimensiuni confortabile care indeplinesc orice design interior si caracteristici imbunatatite. 

Placile ceramice spaniole de podea sunt cheia ideilor originale ale designerilor. Fiecare producator de colectii de gresie Spania, le dezvolta in conformitate cu moda in constructii a placilor ceramice pentru bai. Datorita acestui fapt, fiecare utilizator va putea sa-si creeze interiorul dorit acasa.

Gresie Spania – Calitate

Gresia Spania este exportata in aproape 200 de tari. Mai mult de jumatate din productie este exportata in tara de origine, iar aproximativ 15% din productia totala de placi ceramice din lume este realizata in Spania. Caracteristicile speciale ale materialelor spaniole includ prelucrarea perfecta a marginilor placilor. 

Datorita traditiilor antice de productie si utilizare a tehnologiilor moderne, se obtin materiale excelente. Gresia Spania transfera constant diferentele de temperatura. Este rezistenta la aparitia diferitelor fisuri, rezistenta la imprastierea substantelor abrazive si agresive. Aceste calitati au facut gresia Spania sa fie atat de populara. 

Pentru productia de gresie Spania, producatorii folosesc anumite amestecuri de argila, precum si adaugarea unor ingrediente naturale. Placile de argila sunt supuse la presiune ridicata, presate. Urmeaza coacerea la temperatura ridicata in cuptoarele speciale. Placile ceramice spaniole sunt alegerea potrivita pentru materiale de finisare de inalta calitate. Datorita varietatii mari de colectii, fiecare utilizator va putea alege un model si o culoare in functie de gustul si capacitatile sale.

Faianta Spania – Avantaje

Avantajele tipice ale gresiei Spania includ urmatoarele caracteristici: selectia imensa de culori, ornamente, desene. Acest lucru permite utilizatorului sa aleaga ceramica potrivita pentru designul sau interior. 

Producatorii ofera un interior care va fi descris cu un model tematic in conformitate cu designul selectat. Materialul este de cea mai inalta calitate. Saturatia culorilor placilor ceramice este deosebita. De asemenea, datorita calitatii sale ofera o durata lunga de viata, deoarece are o rezistenta crescuta la uzura. 

De asemenea, avantajele pot fi atribuite urmatoarele caracteristici: tolereaza contactul prelungit cu apa, are un prag de forta ridicat, perioada de valabilitate nu este limitata, este usor de curatat cu detergent, tolereaza scaderea temperaturii, este rezistenta la coroziune, rezistenta la caderea obiectelor, fara teama de greutatea mobilierului greu, din baie sau bucatarie, are un aspect estetic deosebit.

Datorita muncii bine coordonate a designerilor, gama de gresie Spania se gaseste intr-o varietate excelenta in culori, design si grafica, precum si intr-o varietate de dimensiuni. Gresia Spania ieftina este ideala nu numai pentru finisarea lucrarilor in baie, ci si pentru bucatarie. Toate acestea sunt posibile datorita caracteristicilor tehnice excelente. Gresia Spania pentru baie inseamna ca materialul este rezistent la umiditate ridicata, deoarece mai ales in baie, va exista intotdeauna un contact prelungit cu apa.Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Istoria bijuteriilor: Unde au apărut pentru prima dată?

Pasiunea oamenilor pentru frumos a existat dintotdeauna, motiv pentru care foarte multe descoperiri arheologice au constat în diferite tipuri de bijuterii, ele fiind realizate din…

Irigarea prin picurare – ce beneficii aduce agriculturii?

Unul dintre cele mai apreciate sisteme de irigatii agricole este sistemul de irigatii prin picurare care are potentialul de a transforma viata a milioane de…

De ce sa investesti in achizitionarea unui tractor?

O economie ferma puternica, impreuna cu unele scutiri de taxe pentru intreprinderi, a permis unor fermieri sa achizitioneze echipamente noi scumpe in fiecare an.

De ce merita sa folosesti uleiuri esentiale doTERRA?

Doar produsele 100% pure si cu efecte terapeutice dovedite pot ca sa ne aduca binefacerile pe care le asteptam de la aceste esente concentrate in…
Vezi profilul Digital x