GranitaUrbana.ro adauga noi producatori

Bacania online GranitaUrbana.ro adauga noi producatori in portofoliu

Bacania online GranitaUrbana.ro va propune zilnic noutati, produse si specialitati consacrate si va propune sa consumati local si sanatos

Granita Urbana este un proiect inceput in anul 2019, care s-a dezvoltat cu ajutorul unei echipe devotate si care ne dorim sa creasca in continuare la fel de frumos cu sprijinul producatorilor si clientilor nostri. Este o afacere care a pornit din pasiune pentru mancare sanatoasa, mai mult decat orice altceva, si in continuare acesta este motivul pentru care in fiecare zi ne straduim sa oferim clientilor produse si producatori de valoare in bacania online de la Granita Urbana .

Granita Urbana va ofera o bacania online, cu portofoliu de peste 200 de produse din aproape toate sortimentele de interes, produse de producatori artizanali din Romania. Obiectivul nostru este de a promova mancarea sanatoasa, intr-o lume care astazi pare ca nu mai are timp sa caute cu atentie produsele cu adevarat sanatoase.

In bacania noastra apar zilnic produse noi care completeaza bogatul nostru portofoliu cu produse autohtone sanatoase . Pentru o viata mai sanatoasa va propunem sa alegeti produsele bio . Bio este un rezultat obtinut prin certificari si munca responsabila cu mediul si produsul final . De aceea nu toatate produsele sanatoase de pe siteul nostru nu sunt bio . Asta nu inseamna ca nu sunt sanatoase sau ca nu sunt produse responsabile cu mediul inconjurator ci sunt produse care au in compozitie foarte multe ingrediente care insumate la pretul produselor bio ar fi insemnat costuri de productie mult prea mari pentru a putea fi valorificate si astfel produsele nu ar fi fost competitive pe piata Romaneasca .

Esti producator de produse artizanale si vrei sa iti vinzi produsele intr-o bacanie moderna iti recomandam sa ne trimiti un email la : granitaurbana@gmail.com sau la telefon 0723678501

Esti un cautator de gust si cauti produse curate ? Atunci acceseaza site-ul nostru www.granitaurbana.ro .

Urmareste pagina nostra de facebook pentru a fi la curent cu noile produse adaugate :

https://www.facebook.com/Grani%C8%9Ba-Urban%C4%83-109475053865996/?view_public_for=109475053865996

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
bacanie,online,produse,locale,sanatoase,bio,naturale,


Comunicat publicat de: Granita Urbana (click pentru a vizualiza profilul)