„Ghid pentru o viață trăită cu sens” – un curs fascinant de dezvoltare personală și un proces de transformare complet

Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) este o stiința unică cu un impact major asupra vieții noastre, pentru că ne poate ajuta în a deveni ceea ce ne dorim cu adevărat, atât din punct de vedere personal cât și din punct de vedere profesional.

NLP-ul este un domeniu de studiu fascinant pentru că ne ajută să ne dezvoltăm propria viziune despre viață și să trăim după ea. Programarea Neuro-Lingvistică ne arată concret cum putem înțelege mai bine comportamentul uman, cum să comunicam mai eficient cu alte persoane și, mai mult decât atât, ne accelerează dezvoltarea personală sau creșterea profesională.

Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) descrie conexiunea dintre minte (neuro), limbaj (lingvistica) și modul cum interacțiunea dintre ele ne afectează corpul, comportamentul (programarea) și rezultatele. NLP-ul este studiul rezultatelor, un model de comunicare și personalitate care explorează modul în care gândurile, acțiunile și sentimentele noastre interacționează pentru crearea experienței. Pe scurt poate fi definită ca studiul și practica excelenței umane. Programarea se referă la strategii, la perspectivele pe care ni le formăm asupra lumii și la modul în care le folosim pentru a obține rezultate.  Neuro se referă la sistemul nostru nervos, la modul cum ne folosim cele cinci simțuri și efectele create. Lingvistica se referă la cuvinte, expresii faciale, atitudine, gesturi, obiceiuri și comportamente – modul cum le folosim pentru a ne exprima, a interacționa cu ceilalți și a obține ceea ce ne propunem.

Bazele acestei discipline aflate încă în plină dezvoltare au fost puse de psihologul matematician Richard Bandler și profesorul în lingvistică John Grinder la începutul anilor `70. Observând că dacă cineva face un lucru, atunci oricine poate învață să îl facă, intenția lor a fost ca inițial să descopere strategiile oamenilor performanți în comunicare și să creeze modele pe baza lor, cu scopul de a le face accesibile oricui dorea să obțină aceleași rezultate. I-au studiat inital pe Milton Erickson, Fritz Pearls și Virginia Satir, chiar dacă în timp s-au adăugat multe alte modele ale excelenței care au contribuit la dezvoltarea domeniului. Acesta continuă să evolueze, descoperind în permanență posibilități de creare a rezultatelor, noi și din ce în ce mai eficiente.”, explica Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Curs Practician NLP – Patru certificări. Opt zile. O experiență incredibilă. Un proces de transformare complet

Cursul intensiv Practician NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoză este despre: Conștientizare, Responsabilitate, Putere de decizie, Reziliență. Este un curs revelator, destinat oamenilor care își doresc fie o nouă carieră, însă, nu știu de unde să înceapă, este pentru cei care învățarea continuă reprezintă un stil de viață care odată cu trecerea timpului nuanțează gândirea, este pentru toți cei care au curajul să-și asume responsabilitatea pentru propriile acțiuni, pentru existență și își exercită cel mai măreț drept pe care fiecare l-au primit odată cu viața asta – să-i dea un sens, este pentru liderii care vor să învețe să folosească asumat/responsabil pârghiile comunicării profesionale dobândind mai multă valoare și eficiență în gestionarea tuturor situațiilor din companii.

Mintea noastră reprezintă centrul de comandă, de acolo pleacă toate deciziile care ne construiesc viața. Am gândit, dezvoltat și perfecționat cursul NLP Practician de-a lungul a peste 10 ani, iar acum este un sistem de unelte psihologice practice pe care să îl putem utiliza zilnic. Programarea Neuro-Lingvistică îți dă în mână manualul de instrucțiuni după care să îți programezi Mintea să funcționeze în mod pozitiv, în favoarea ta.”– Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

NLP Practician – Unul dintre cele mai cuprinzătoare, intensive și profunde cursuri de NLP

Cursul NLP Practician este unul dintre cele mai intensive cursuri ce combina patru tehnici puternice care te vor ajuta să îți transformi atât propria viață, cât și pe cea a celor din jurul tău. Cele 8 zile de curs, reprezintă un proces de transformare complet și complex. Prin analizarea și schimbarea modului de gândire, NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoza sunt mijloace prin care obții rezultate concrete și demonstrabile în succesul și performanța din fiecare zi a vieții. În urma cursului practician NLP vei obține patru certificări: Certificarea NLP nivel Practitioner; Certificarea în Time Line Therapy™ nivel Practitioner; Certificarea în Hipnoză nivel Practitioner; Certificarea NLP Coaching nivel Practitioner. Toate certificările sunt recunoscute de „The American Board of Hypnotherapy and NLP”.

NLP te învață cum să înlocuieșți programele care te blochează și să introduci în rutina ta mentală și emoțională acele „programe” care îți dau energie și te dezvoltă. Acum, ai oportunitatea să preiei controlul propriei vieți și să-ți atingi potențialul maxim pentru a obține rezultate tangibile în viața personală, business, relații, fitness, sănătate și spiritualitate. NLP te învață cum să îți utilizezi creierul; Hipnoza îți permite să comunici cu acea parte a minții numită Mintea Subconștientă; Time Line Therapy® îți permite ca Mintea Conștientă și cea Subconștientă să lucreze împreună într-un mod care s-a dorit chiar de când am fost concepuți; NLP Coaching – o unealtă de coaching extrem de valoroasă pentru descoperirea și creșterea propriului potențial, al clienților tăi, precum și al celor din jurul tău. Fiecare absolvent al Școlii NLP Discovery va primi 4 certificări care sunt recunoscute de „The American Board of Hypnotherapy and NLP”. Prin analizarea și schimbarea modului de gândire, NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoza sunt mijloace care creează rezultate concrete și demonstrabile în succesul, fericirea și performanța din fiecare zi a vieții.”, continuă Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Rezultate concrete obținute în urma cursului Practician NLP, Time Line Therapy®, Coaching și Hipnoză

Cele mai puternice instrumente de coaching dezvoltate vreodată, aplicațiile NLP se întind pe o gamă largă de domenii și pot fi adaptate pentru toate circumstanțele: viața personală, carieră, business. Cursul NLP Practitioner îți oferă toate aptitudinile de a construi momentum în viața ta. Vei avea relații care te împlinesc, vei fi prezent și permanent motivat în activitățile cotidiene. Vei avea siguranța că ești competent ca părinte, vei descoperi strategii de învățare și vei avea resursele necesare pentru a-ți atinge obiectivele și visele. A fi un bun comunicator este o abilitate neprețuită în toate circumstanțele. Comunicarea eficientă creează relații sociale valoroase de lungă durată, conduce la retenția de personal, îmbunătățește empatia iar în contextul predării produce un impact mai puternic asupra audienței. O comunicare flexibilă deschide multe uși și permite explorarea unor căi neașteptate în carieră, stil de viață sau oportunități de afaceri.

Sunt enorm de multe abilitați pe care ți le aduce cursul NLP Practitioner. Doar urmandu-l poți realiza cât de ușor îți va fi de acum înainte pe toate planurile vieții tale. Vei însuși unelte puternice cu ajutorul cărora să fii pregătit să treci la acțiune; vei învăța cum să detensionezi și să controlezi orice situație dificilă din mediul organizațional, cum să elimini dificultățile din carieră și viața personală, a ta și a celorlalți prin recunoașterea și modificarea cauzelor care le-au generat; să transformi problemele și obstacolele în oportunități de creștere personală și pentru business; cum să devii o persoană influentă care să-i inspire și pe ceilalți, cum să înțelegi și direcționezi eficient comunicarea verbală și non-verbală și lista continuă.”, Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching

Garanție: 200%. Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Această călătorie te va transforma profund și iți va oferi perspective, opțiuni și experiențe pe care nu le-ai mai trăit.” Cred cu tărie în tehnicile NLP. Le aplic de mulți ani și am adus atât de multe rezultate pozitive în viața participanților încât pot să-ți ofer cea mai bună garanție de până acum. Dacă nu eșți mulțumit din orice motiv, îți returnez în termen de 30 de zile suma plătită și păstrezi și toată informația acumulată pe parcursul cursului.”, afirmă Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Poți participa timp de 2 ani gratuit și beneficiezi de susținere continuă din partea școlii NLP Discovery

„Știu cât este de importantă repetiția și pentru că de fiecare dată vei învăța altceva, odată accesat cursul de Practician NLP, acesta se poate relua timp de 2 ani gratuit. Pe parcursul cursului și chiar și după ce acesta este gata, vei fi susținut de mentorii experți ai școlii NLP Discovery pentru a rezolva orice piedică întâmpini în evoluția ta. Întră în comunitatea dinamică NLP Discovery”, Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Următorul curs NLP Practician va avea loc în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie 2021. Locație: Eden Garden Resort, Predeal sau ONLINE LIVE. Află mai multe detalii pe https://nlpdiscovery.ro/curs-practician/

Despre Gina Veveriță – Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

A studiat timp de 7 ani la școala Tad James Co, din Las Vegas, SUA și are o experiență de peste 10 de ani în care aplică NLP la nivel internațional. Este certificată Master Trainer în NLP și Trainer TLT, Coaching și Hipnoză, este life și business coach, a călătorit în lumea întreagă și are o cunoaștere vastă a comportamentelor din diferite culturi este pasionată de șah, a practicat acest sport timp de 20 ani în competiții internaționale. A desfășurat cursuri de formare în multe companii importante din țară și este antreprenor de succes din 1995.

Galerie foto:


Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Flori de IE va defila în Cuba de Ziua Națională a României

După o perioadă dificilă, în care evenimentele au fost suspendate și granițele închise, în acest an, Flori de IE va defila în Cuba, pe 1…

Cea mai simpatică familie de escroci daneză e gata să dea ultimele lovituri din acest an la Focus Sat TV în serialul Pro și Contra

Începând din 2 decembrie, serile de luni și joi de la Focus Sat TV vor aduce câte două episoade cu aventurile celei mai simpatice familii…

Cadoul perfect pentru iubit este la DON MEN

Ai crezut vreodata ca poate exista cadoul perfect pentru iubitul tau?

Bijuteriile personalizate- cadoul perfect pentru un Crăciun cu adevărat fericit!

Încă puțin și intram oficial în prima lună de iarnă și poate cea mai așteptată de noi toți, decembrie, luna cadourilor, luna lui Moș Crăciun!

NLP Practitioner - Mai mult decât un curs de dezvoltare personală, un proces de transformare complet.

Ultimul an și jumătate a însemnat o provocare foarte mare pentru cei mai mulți dintre noi. Indiferent că ne referim la domeniul în care activăm…
Vezi profilul Ioana Marinescu
 

Stiri din Prahova

#Ziarul Prahova - Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie 5

Mihai Eminescu Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie, Ţara mea de glorii, ţara mea de dor? Braţele nervoase, arma de tărie, La trecutu-ţi mare,…
9505176
EDITORIAL – România, țara pe care o iubesc la infinit!

#Max Media - EDITORIAL ? România, țara pe care o iubesc la infinit! 5

Continue reading EDITORIAL – România, țara pe care o iubesc la infinit! at Max-Media | Stiri Prahova, Stiri Ploiesti.
9504987

#Ziarul Prahova - Mii de ploieșteni au fost prezenți la aprinderea iluminatului festiv 7

N.D. La aprinderea iluminatului public festiv, specific Sărbătorilor de Iarnă, mii de ploieșteni au fost prezenț, în această seară,  în…
9504929
Iubeste cand esti pregatita, nu cand esti singura

#Max Media - Iubeste cand esti pregatita, nu cand esti singura 8

Continue reading Iubeste cand esti pregatita, nu cand esti singura at Max-Media | Stiri Prahova, Stiri Ploiesti.
9504815

#Prahova Business - Iluminat festiv la Ploiesti in 29 de zone ale orasului; 12 milioane de beculete s-au aprins, azi, simultan 8

În municipiul Ploiești s-au aprins luminițele de sărbători, cu prilejul celebrării Sfântului Andrei, apostolul ocrotitor al românilor!…
9504700
cutremur puternic in romania

#Jurnalul Prahovean - Cutremur puternic în România! 7

În ziua de 30 Noiembrie 2021, la ora 18:20:57 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, VRANCEA un cutremur…
9504352

#Prahova Business - Extra reducere de 10% la comenzile de mancare Fit Food Way, pana pe 1 Decembrie! 7

Cei care vor sa se rasfete cu un meniu sanatos, bogat in nutrienti, pe care sa il pimesaca zilnic acasa sau direct la birou, au acum un motiv de…
9503720
ANM | Cod galben de vânt în 17 judeţe, Cod portocaliu pe litoral până marţi seara, informare de vânt, în rest

#Max Media - ANM | Cod galben de vânt în 17 judeţe, Cod portocaliu pe litoral până marţi seara, informare de vânt, în rest 7

Continue reading ANM | Cod galben de vânt în 17 judeţe, Cod portocaliu pe litoral până marţi seara, informare de vânt, în rest at Max-Media |…
9503556
Cel mai bun fotbalist al anului: Lionel Messi a primit ‘Balonul de Aur’

#Max Media - Cel mai bun fotbalist al anului: Lionel Messi a primit ?Balonul de Aur? 8

Continue reading Cel mai bun fotbalist al anului: Lionel Messi a primit ‘Balonul de Aur’ at Max-Media | Stiri Prahova, Stiri Ploiesti.
9503555
Vezi toate stirile din Prahova