Ghid folie auto geamuri

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 144

Crezi ca toate foliile auto sunt la fel, corect? Nimic mai gresit. Acest ghid te va ajuta pe viitor ca atunci cand vrei sa aplici o folie pe geamurile masinii tale sa iei decizia corecta.

Ca majoritatea oamenilor crezi ca folia auto se diferentieaza doar prin diferite nuante sau grad de reflectorizare. De fapt nu este chiar asa. Datorita tehnologiei in continuua dezvoltare sunt diferente majore intre anumite tipuri de folii auto, diferente pe care trebuie sa la sti.

Pentru inceput insa este nevoie sa cunosti istoria cum a inceput aplicarea de folie auto si care este istoria sa. In perioada de pionierat, foliile se imparteaua in doua categorii: pe baza de poliester si metalizate.

Prima categorie inca se foloseste in zilele noastre si inca este cea mai ieftina folie auto. Aplicarea ei va da geamurilor impresia cum ca ar fi colorate fara alte performante notabile. Durata de vita este de obicei limitata (in timp va prinde o usoara nuanta de violet).

A doua categorie nu este foarte diferita de prima. Singura diferenta este ca pe filmul folosit in cazul foliilor clasice se aplica un strat metalic. Ca si caracteristica acest strat metalic respinge caldura intr-o oarecare masura. Durata de viata este mai mare in cazul acestor folii, insa datorita stratului metalic au un grad mai mare de reflectorizare si chiar poate afecta sistemele elctronice ale masinii.

Din pacate pentru mult timp au existat doar aceste 2 variante si au fost folosite in toata lumea …

Din fericire suntem in 2017 si tehnologia folosita in crearea de folii auto a avansat enorm. Astazi nu mai trebuie sa iti faci griji ca folia se va decolora, nu va reflecta lumina si caldura sau ca vei intampina alte probleme. De cativa ani producatorii de folii auto folosesc blocarea prin infrarosu.
Un plus pe care il aduce aceasta noua tehnica este ca va crea si o bariera intre razele UV si pielea corpului. Studii recente au aratat ca soferii care nu au folie auto aplicata au sanse mai mare de a se imbolnavi de cancer de piele.

Dupa cum vezi nu toate foliile auto sunt la fel. Data viitoare cand te vei duce intr-un atelier, asigura-te ca vei intreba ce tip de folii folosesc. Retine ca acum folia auto nu mai inseamna doar o culoare diferita a geamurilor. Dupa cum vezi alte performante au fost adaugate pentru a putea beneficia de confort maxim.

Speram ca informatiile din avest ghid te vor ajuta pe viitor. In cazuk in care doriti mai multe informatii si o estimare de pret, va asteptam in atelierele DCM Design.

Date de contact:
Nume: Mihai Drilea
Email: office@dcmdesign.ro
Telefon: 0721.739.325
Cuvinte cheie:
folie auto, folie auto pret, folie auto omologata,


Comunicat publicat de: DCM Design (click penttu a vizualiza profilul)