GDPR - inSPORTline protejeaza datele tale personale

In calitate de clienti ai nostri, in urma achizitionarii de aparate fitness inSPORTline consideram ca avem responsabilitatea de a va tine la curent cu toate noutatile si reglementarile legale ce va privesc, cea mai noua fiind protejarea datelor dumneavoastra personale.

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental inSPORTline, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul general privind protectia datelor, precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre prin site-ul nostru web.

In calitate de clienti ai nostri, in urma achizitionarii de aparate fitness inSPORTline consideram ca avem responsabilitatea de a va tine la curent cu toate noutatile si reglementarile legale ce va privesc, cea mai noua fiind protejarea datelor dumneavoastra perso​nale

Securitatea datelor personale prelucrate de catre firme este un aspect important, conform Regulamentului general pentru protectia datelor (GDPR), aplicabil in toata Uniunea Europeana. Pentru a nu risca pierderea, modificarea neautorizata sau chiar folosirea ilegala a datelor personale, companiile sunt obligate sa ia masuri adecvate de securitate.

GDPR se aplica in cazul oricarei informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata“), o persoana fizica identificabila fiind o persoana care poate fi identificata prin referire la un element (nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online) sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. Operatorul este entitatea care prelucreaza datele, imputernicitul este o terta parte care prelucreaza, pe seama si la instructiunile operatorului, datele personale.

Astfel, temeiurile pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sunt:

  1. consimtamantul persoanei vizate pentru unul sau mai multe scopuri specifice;
  2. executarea unui contract in care parte este persoana vizata sau in demersurile cu privire la incheierea unui contract;
  3. indeplinirea unei obligatii legale a operatorului;
  4. protejarea intereselor vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice;
  5. indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul;
  6. interesul legitim, cu exceptia situatiei in care interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate prevaleaza si este necesara protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil.

Prin urmare, in calitate de client inSPORTline – magazin sport aveti urmatoarele drepturi: 

  • de a solicita informatii referitor la activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastra personale;
  • de a rectifica sau completa datele dumneavoastra personale inexacte;
  • de a sterge datele, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala;
  • de a restrictiona prelucrarea acestora – puteti solicita restrictionarea in cazul in care contestati exactitatea datelor;
  • de a va opune prelucrarii datelor;
  • de a primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca datele respective sa fie transmise unui alt operator;
  • de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • de retragere a consimtamantului daca prelucrarea datelor se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra.;
  • de a nu fi supus unor decizii automate – va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.
Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
GDPR, protectia datelor cu caracter personal, insportline


Comunicat publicat de: Pro Digital Media (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Digital Media

Waterboyz ofera consultanta in vederea obtinerii de fonduri europene nerambursabille

Start-up Nation si Waterboyz se inscriu impreuna in vederea asigurarii tuturor demersurilor care-ti pot garanta o afacerela cheie de top, profitabila si longeviva.

De unde sa cumparati incaltaminte pentru copii?

Atunci cand alegeti pantoful potrivit, care sa raspunda nevoilor piciorului copilului dvs., va trebui sa luati in considerare confortul, durabilitatea si rezistenta pantofului. Magazinul bambinii.ro…

Pachete funerare pentru toate categoriile de cetateni

Funerare Ieftine pune la dispozitie o gama larga de pachete funerare diferite pentru orice buget si pentru orice nevoi.

Cele mai frumoase baloane personalizate

De la o petrecere moderna nu trebuie sa lipseasc baloanele personalizate. Aceste sunt obiecte iubite de toata lumea, copii si adulti si fara de care…

O afacere de vara profitabila

Cei care intentioneaza sa-si infiinteze propriile afaceri, ar trebui sa poata identifica un sector in care sa-si canalizeze energiile si sa poata avea profit rapid…
Vezi profilul Pro Digital Media
 

Stiri din Hunedoara

#Ziarul Hunedoreanului - Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți

Cornel Crâznic (Mărgan) şi alţi doi interlopi din Hunedoara, Ovidiu Mărginean, zis şi Buric, Ladislau Lakatos – toţi cu antecedente…
5500985

#Ziarul Exclusiv - Cum se poate rezolva problema câinilor abandonați în județul Hunedoara

În ultima perioadă, haite de câini fără stăpân au fost semnalate din nou, în foarte multe dintre localitățile județului Hunedoara, iar…
5500970

#Ziarul Exclusiv - Invitație la o seară acustică la Palatul Cultural din Lupeni

Iubitorii muzicii folk din municipiul Lupeni și din întreaga Vale a Jiului sunt invitați vineri, 29 noiembrie 2019, la Palatul Cultural din…
5500969

#Ziarul Exclusiv - Viorica Dăncilă și cele 5 principii esențiale ale programului său prezidențial

Candidatura mea pentru funcția de Președinte al României are în vedere așteptările și speranțele fiecărui român. Este despre bunăstare…
5500968

#Ziarul Exclusiv - ”Micia ? Arc peste timp” într-o expoziție de arheologice, la Vețel

Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, în colaborare cu Muzeul Național de Istorie a României…
5500967

#Accent Media - Atenţie, şoferi! Circulaţie restricţionată pe A1, Deva- Sibiu 5

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza lucrărilor de reparații la partea carosabilă, pe…
5500930

#Accent Media - HUNEDOARA: „Atelierul lui Moș Crăciun ? atelier de creație pentru copii”! 3

Primăria Municipiului Hunedoara organizează cea de-a VII-a ediție a „Atelierului lui Moș Crăciun – atelier de creație pentru copii”!…
5500929

#Accent Media - Aproape 11.000 de amenzi aplicate de poliţişti în 24 de ore 4

În cursul zilei de marți, polițiștii au intervenit la peste 2.400 de evenimente la care au fost solicitați, pentru a oferi ajutor celor aflați…
5500928

#Replica Hd - VERNISAJ

Sufletul Grădinilor la Deva   The post VERNISAJ appeared first on Stiri din judetul Hunedoara.
5500818

#Replica Hd - CÂȚI APICULTORI HUNEDORENI VOR PRIMI AJUTOR DE MINIMIS

Crescătorii vor primi 20 de lei pentru fiecare familie de albine The post CÂȚI APICULTORI HUNEDORENI VOR PRIMI AJUTOR DE MINIMIS appeared first on…
5500817
Vezi toate stirile din Hunedoara