GDPR - inSPORTline protejeaza datele tale personale

In calitate de clienti ai nostri, in urma achizitionarii de aparate fitness inSPORTline consideram ca avem responsabilitatea de a va tine la curent cu toate noutatile si reglementarile legale ce va privesc, cea mai noua fiind protejarea datelor dumneavoastra personale.

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental inSPORTline, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul general privind protectia datelor, precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre prin site-ul nostru web.

In calitate de clienti ai nostri, in urma achizitionarii de aparate fitness inSPORTline consideram ca avem responsabilitatea de a va tine la curent cu toate noutatile si reglementarile legale ce va privesc, cea mai noua fiind protejarea datelor dumneavoastra perso​nale

Securitatea datelor personale prelucrate de catre firme este un aspect important, conform Regulamentului general pentru protectia datelor (GDPR), aplicabil in toata Uniunea Europeana. Pentru a nu risca pierderea, modificarea neautorizata sau chiar folosirea ilegala a datelor personale, companiile sunt obligate sa ia masuri adecvate de securitate.

GDPR se aplica in cazul oricarei informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata“), o persoana fizica identificabila fiind o persoana care poate fi identificata prin referire la un element (nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online) sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. Operatorul este entitatea care prelucreaza datele, imputernicitul este o terta parte care prelucreaza, pe seama si la instructiunile operatorului, datele personale.

Astfel, temeiurile pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sunt:

  1. consimtamantul persoanei vizate pentru unul sau mai multe scopuri specifice;
  2. executarea unui contract in care parte este persoana vizata sau in demersurile cu privire la incheierea unui contract;
  3. indeplinirea unei obligatii legale a operatorului;
  4. protejarea intereselor vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice;
  5. indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul;
  6. interesul legitim, cu exceptia situatiei in care interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate prevaleaza si este necesara protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil.

Prin urmare, in calitate de client inSPORTline – magazin sport aveti urmatoarele drepturi: 

  • de a solicita informatii referitor la activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastra personale;
  • de a rectifica sau completa datele dumneavoastra personale inexacte;
  • de a sterge datele, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala;
  • de a restrictiona prelucrarea acestora – puteti solicita restrictionarea in cazul in care contestati exactitatea datelor;
  • de a va opune prelucrarii datelor;
  • de a primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca datele respective sa fie transmise unui alt operator;
  • de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • de retragere a consimtamantului daca prelucrarea datelor se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra.;
  • de a nu fi supus unor decizii automate – va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.
Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
GDPR, protectia datelor cu caracter personal, insportline


Comunicat publicat de: Pro Digital Media (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Digital Media

Sistemele de catarare: jocul preferat al copiilor de toate varstele

Suntem atrasi de joaca, toti, fie ca avem 6 luni sau 80 de ani. Exista numeroase lectii pe care le poti invata prin joaca si…

De ce sa transporti decedatul, mai ales in aceasta perioada, in sicriu de zinc?

Sicriele de zinc sunt inchise ermetic pentru a impiedica patrunderea aerului in interior si pentru a incetini procesul de descompunere a corpului. Proprietatile metalului zincat…

Waterboyz ofera consultanta in vederea obtinerii de fonduri europene nerambursabille

Start-up Nation si Waterboyz se inscriu impreuna in vederea asigurarii tuturor demersurilor care-ti pot garanta o afacerela cheie de top, profitabila si longeviva.

De unde sa cumparati incaltaminte pentru copii?

Atunci cand alegeti pantoful potrivit, care sa raspunda nevoilor piciorului copilului dvs., va trebui sa luati in considerare confortul, durabilitatea si rezistenta pantofului. Magazinul bambinii.ro…

Pachete funerare pentru toate categoriile de cetateni

Funerare Ieftine pune la dispozitie o gama larga de pachete funerare diferite pentru orice buget si pentru orice nevoi.
Vezi profilul Pro Digital Media
 

Stiri din Hunedoara

#Replica Hd - Camera Deputaţilor dezbate proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale în 27 septembrie

Camera Deputaţilor dezbate, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale în 27 septembrie.…
6852985

#Replica Hd - DNA: Zece dosare având ca obiect fraude cu fonduri europene, trimise în judecată în luna iunie

DNA a anunţat, marţi, că, în luna iunie, s-a dispus trimiterea în judecată a zece dosare având ca obiect fraude The post DNA: Zece dosare…
6852984

#Ziarul Exclusiv - Luminița Donisă își reconfirmă excelența artistică la concursul on-line ”Folkul care unește”

Cum să stai deoparte de scenă, de muzică, de chitară, de folk, atunci când toate acestea fac parte din viața ta și din viața admiratorilor…
6852864

#Ziarul Exclusiv - După cortină / O poezie de Dorel Neamțu

Sărutul tău era un vuiet Și aduna în stol cocorii Iar de pe ceru-mbrățișării Se risipeau în grabă norii În fața visului de viață Eram…
6852863

#Servus Hunedoara - Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara 3

Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva continuă expunerea online a evenimentelor legate de activitatea Societății de Istorie și…
6852812

#Servus Hunedoara - Aproape 1.500 de hectare de teren, afectate de inundații și secetă în județ 3

Inundațiile din ultima perioada au creat mari pagube în rândul terenurilor deținute de agricultorii din județul Hunedoara. Potrivit…
6852811

#Servus Hunedoara - Proiectul privind data alegerilor locale ? dezbătut miercuri de Camera Deputaţilor 3

Proiectul privind stabilirea datei alegerilor locale în 27 septembrie va intra miercuri în dezbaterea Camerei Deputaţilor. Biroul permanent al…
6852810

#Hunedoara Plus - Invitația primarului Dănuț Buhăescu: Hai, să v-arăt Uricaniul noaptea! 1

de Gheorghe OLTEANU Expresia lui preferată „Fapte, nu vorbe” se confirmă din nou. Pas cu pas, Dănuț Buhăescu duce la îndeplinire proiectele…
6852799

#Hunedoara Plus - Vulcan / Exemplu de bună creștere și bun simţ

Sunt lucruri care le observi imediat. Pe unul care își aruncă neglijent pachetul de țigări gol, pe copilul care, după ce-și desface…
6852798

#Hunedoara Plus - Revenire cu greutate / Lupeneanul Gigi Militaru se întoarce pe teren

Timișoara Saracens s-a mișcat pe piața transferurilor, în ultima perioadă. Bănățenii au acontat mai mulți jucători Under 20, dar au bifat…
6852797
Vezi toate stirile din Hunedoara