GDPR - inSPORTline protejeaza datele tale personale

In calitate de clienti ai nostri, in urma achizitionarii de aparate fitness inSPORTline consideram ca avem responsabilitatea de a va tine la curent cu toate noutatile si reglementarile legale ce va privesc, cea mai noua fiind protejarea datelor dumneavoastra personale.

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental inSPORTline, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul general privind protectia datelor, precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre prin site-ul nostru web.

In calitate de clienti ai nostri, in urma achizitionarii de aparate fitness inSPORTline consideram ca avem responsabilitatea de a va tine la curent cu toate noutatile si reglementarile legale ce va privesc, cea mai noua fiind protejarea datelor dumneavoastra perso​nale

Securitatea datelor personale prelucrate de catre firme este un aspect important, conform Regulamentului general pentru protectia datelor (GDPR), aplicabil in toata Uniunea Europeana. Pentru a nu risca pierderea, modificarea neautorizata sau chiar folosirea ilegala a datelor personale, companiile sunt obligate sa ia masuri adecvate de securitate.

GDPR se aplica in cazul oricarei informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata“), o persoana fizica identificabila fiind o persoana care poate fi identificata prin referire la un element (nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online) sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. Operatorul este entitatea care prelucreaza datele, imputernicitul este o terta parte care prelucreaza, pe seama si la instructiunile operatorului, datele personale.

Astfel, temeiurile pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sunt:

  1. consimtamantul persoanei vizate pentru unul sau mai multe scopuri specifice;
  2. executarea unui contract in care parte este persoana vizata sau in demersurile cu privire la incheierea unui contract;
  3. indeplinirea unei obligatii legale a operatorului;
  4. protejarea intereselor vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice;
  5. indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul;
  6. interesul legitim, cu exceptia situatiei in care interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate prevaleaza si este necesara protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil.

Prin urmare, in calitate de client inSPORTline – magazin sport aveti urmatoarele drepturi: 

  • de a solicita informatii referitor la activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastra personale;
  • de a rectifica sau completa datele dumneavoastra personale inexacte;
  • de a sterge datele, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala;
  • de a restrictiona prelucrarea acestora – puteti solicita restrictionarea in cazul in care contestati exactitatea datelor;
  • de a va opune prelucrarii datelor;
  • de a primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca datele respective sa fie transmise unui alt operator;
  • de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • de retragere a consimtamantului daca prelucrarea datelor se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra.;
  • de a nu fi supus unor decizii automate – va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.
Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
GDPR, protectia datelor cu caracter personal, insportline


Comunicat publicat de: Pro Digital Media (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Digital Media

Pennyboard, skateboard sau longboard?

Penny board-urile ofera o tona de distractie si au devenit rapid fenomenul pop-culturii.

Ce este un proces verbal

DEX definește procesul verbal ca fiind un înscris ( cu caracter oficial) în care se consemnează un fapt de natură juridică. Act cu caracter oficial…

Outfituri potrivite de primavara

Nu incercati sa fiti altcineva. Hainele dumneavoastra profesionale precum si cele casual trebuie sa se potriveasca ca o manusa si asta inseamna sa fiti constienti…

Programul Bucharest Start-up City

Antreprenorii din Municipiul Bucuresti vor avea in curand posibilitatea de a accesa fonduri nerambursabile pentru lansarea unor afaceri noi, accesand programul Bucharest Start-up City. Ajutorul…

Trambuline InSPORTline pentru un corp bine definit

Cine spune ca a te mentine in forma trebuie sa insemne ore intregi petrecute la sala, ridicat de greutati, alergat pe banda, exercitii intense pana…
Vezi profilul Pro Digital Media
 

Stiri din Hunedoara

#Servus Hunedoara - Un motociclist a murit într-un cumplit accident pe DN 7, la Tătărăşti 4

Accident îngrozitor, astăzi, pe Drumul Naţional (DN) 7, în localitatea hunedoreană Tătărăşti. Un motociclist şi-a pierdut viaţa după ce…
4789101

#Ziarul Hunedoreanului - Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren 6

Un motociclist se află în stare critică, în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă după-amiază, pe Drumul Național 7, în localitatea…
4788730

#Ziarul Exclusiv - Sfatul Eurodiet / Bucurați-vă de fructele verii! 1

Fie că este vorba despre căpșuni, cireșe, vișine, fructe de pădure, caise, pepene galben, pepene roșu, vara este plină de opțiuni…
4788300

#Servus Hunedoara - Trading the 1999 stanley cup half wholesale nhl jerseys 1

Five months ago he was a star on the dek in the Czech Republic for Team Canada and earned cheap jerseys paypal awards and a medal, and a few short…
4788068

#Ziarul Exclusiv - Concertul de vară de la Maastricht al lui André Rieu, în direct la Cinema Luceafărul din Vulcan 3

Concertele anuale ale lui André Rieu din orașul său natal, atrag fani din toate colțurile lumii. Piața medievală a orașului este transformată…
4788067

#Replica Hd - DAC FEST X, spectacolul de suflet al istoriei 3

Sub cuşma Măgurii, mii de români se întorc în istorie. Păşesc prin timpuri către vremurile când meleagurile acestea erau locuite The post…
4788039

#Replica Hd - Spitalul Municipal din Hunedoara angajează! 1

Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a trei posturi de…
4788038

#Hunedoara Libera - IMAGINILE GROAZEI la Petroșani 3

La un pas de TRAGEDIE într-o spălătorie auto Post-ul IMAGINILE GROAZEI la Petroșani apare prima dată în Hunedoara Libera.
4787611

#Replica Hd - Înțelegere la nivel de președinți în privința Laurei Codruța Kovesi 5

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a avut vineri, 19 iulie a.c., o convorbire telefonică cu Președintele Republicii Franceze, domnul…
4787512

#Ziarul Exclusiv - 20 IULIE ? Ziua Lucrătorului din Serviciile Publice de alimentare cu apă și de canalizare 4

„Apă, tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însăşi viaţa”– Antoine  de Saint – Exupery Apa Sev Valea Jiului…
4787384
Vezi toate stirile din Hunedoara