GDPR - inSPORTline protejeaza datele tale personale

In calitate de clienti ai nostri, in urma achizitionarii de aparate fitness inSPORTline consideram ca avem responsabilitatea de a va tine la curent cu toate noutatile si reglementarile legale ce va privesc, cea mai noua fiind protejarea datelor dumneavoastra personale.

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental inSPORTline, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul general privind protectia datelor, precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre prin site-ul nostru web.

In calitate de clienti ai nostri, in urma achizitionarii de aparate fitness inSPORTline consideram ca avem responsabilitatea de a va tine la curent cu toate noutatile si reglementarile legale ce va privesc, cea mai noua fiind protejarea datelor dumneavoastra perso​nale

Securitatea datelor personale prelucrate de catre firme este un aspect important, conform Regulamentului general pentru protectia datelor (GDPR), aplicabil in toata Uniunea Europeana. Pentru a nu risca pierderea, modificarea neautorizata sau chiar folosirea ilegala a datelor personale, companiile sunt obligate sa ia masuri adecvate de securitate.

GDPR se aplica in cazul oricarei informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata“), o persoana fizica identificabila fiind o persoana care poate fi identificata prin referire la un element (nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online) sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. Operatorul este entitatea care prelucreaza datele, imputernicitul este o terta parte care prelucreaza, pe seama si la instructiunile operatorului, datele personale.

Astfel, temeiurile pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sunt:

  1. consimtamantul persoanei vizate pentru unul sau mai multe scopuri specifice;
  2. executarea unui contract in care parte este persoana vizata sau in demersurile cu privire la incheierea unui contract;
  3. indeplinirea unei obligatii legale a operatorului;
  4. protejarea intereselor vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice;
  5. indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul;
  6. interesul legitim, cu exceptia situatiei in care interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate prevaleaza si este necesara protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil.

Prin urmare, in calitate de client inSPORTline – magazin sport aveti urmatoarele drepturi: 

  • de a solicita informatii referitor la activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastra personale;
  • de a rectifica sau completa datele dumneavoastra personale inexacte;
  • de a sterge datele, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala;
  • de a restrictiona prelucrarea acestora – puteti solicita restrictionarea in cazul in care contestati exactitatea datelor;
  • de a va opune prelucrarii datelor;
  • de a primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca datele respective sa fie transmise unui alt operator;
  • de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • de retragere a consimtamantului daca prelucrarea datelor se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra.;
  • de a nu fi supus unor decizii automate – va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.
Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
GDPR, protectia datelor cu caracter personal, insportline


Comunicat publicat de: Pro Digital Media (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Digital Media

Pachete funerare pentru toate categoriile de cetateni

Funerare Ieftine pune la dispozitie o gama larga de pachete funerare diferite pentru orice buget si pentru orice nevoi.

Cele mai frumoase baloane personalizate

De la o petrecere moderna nu trebuie sa lipseasc baloanele personalizate. Aceste sunt obiecte iubite de toata lumea, copii si adulti si fara de care…

O afacere de vara profitabila

Cei care intentioneaza sa-si infiinteze propriile afaceri, ar trebui sa poata identifica un sector in care sa-si canalizeze energiile si sa poata avea profit rapid…

Cel mai frumos loc pentru vacanta de vara

Este vorba despre muntii Apuseni, mai precis statiunea Belis. Daca alegeti aceste locuri, nu exzitati sa va cazati la pensiunea Vis Alpin, pentru a va…

Protectii moto

Multi dintre noi, la inceput mai ales, neglijam ori pur si simplu nu stim care sunt principiile pe baza carora trebuie sa alegem echipamente moto…
Vezi profilul Pro Digital Media
 

Stiri din Hunedoara

#Ziarul Exclusiv - Emoționanta poveste a lui Mihai Jurca, eroul lupenean din America 2

Din când în când, viața ne oferă șansa de relata despre oameni excepționali. Oameni ai Văii Jiului, plecați pentru o viață mai bună peste…
5118790

#Ziarul Vaii Jiului - Vulcan / Lipsuri care genereaza cresterea infractionalitatii 2

Recentul caz de agresiune de la sfarsitul saptamanii trecute a carui victima a fost un vulcanean demonstreaza ca, atunci cand ai pe strazi un numar…
5118789

#Ziarul Vaii Jiului - Eveniment deosebit / Lansarea albumului fotografic intitulat „Oameni si locuri. Comuna Luncoiu de Jos” 2

Biblioteca Judeteana si ~Ovid Densusianu si ~ Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judetean Hunedoara si in parteneriat cu Primaria Comunei…
5118787

#Ziarul Vaii Jiului - Angajatii lunii august la Apa Serv Valea Jiului 2

La Apa Serv Valea Jiului a fost finalizata analiza activitatii salariatilor si a serviciilor din cadrul companiei de apa, analiza ce a avut ca scop…
5118786

#Ziarul Vaii Jiului - Luni, 16 septembrie, / A fost inaugurat sediul Asociatiei si ~Sfintii Apostoli si ~ din Petrosani, unde, de saptamana viitoare, vor servi gratuit masa de pranz circa 45 de necajiti ai sortii! 2

Din iunie, anul acesta, la Petrosani s-a infiintat, prin osteneala petroseneanului Gheorghe Toma, cel ce conduce destinele Realcomului si a…
5118785

#Ziarul Vaii Jiului - Cel mai bun la Castelul din Carpati 2

Dupa un ultramaraton de 110 km saptamana trecuta, s-a potrivit de minune o cursa scurta de revenire la chiar la el acasa, in Valea Jiului. Astfel…
5118784

#Ziarul Vaii Jiului - Jiul de Vest, populat cu peste 300 de kg de pastrav 2

Asa dupa cum v-am informat, a 5-a etapa a campionatului de spinning de pe mal, organizat de Liga Romana de Spinning, a avut loc la Campu lui Neag. Au…
5118783

#Ziarul Vaii Jiului - Anul viitor Primaria Petrila desfasoara etapa IV din obiectivul de investitii ”Reabilitare strazi de interes local” 2

In petrioada 2020- 2023 se va derula a patra parte a obiectului de investitii si ~Reabilitare strazi de interes local in orasul Petrila- Etapa IV si…
5118773

#Replica Hd - RECOM SID S.A. ? ANUNȚ

SC RECOM SID SA, cu sediul in Hunedoara, Piata Iancu de Hunedoara, nr.1, cod fiscal 14552595, J20/277/2002, anunta pierderea urmatoarelor The post…
5118356
Vezi toate stirile din Hunedoara