Forte Partners obține cel mai mare scor de certificare LEED Platinum pentru proiectul de birouri THE BRIDGE

București, 07 februarie 2017 – Proiectul de birouri THE BRIDGE, dezvoltat de Forte Partners, a primit certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietăți din România.

THE BRIDGE a fost evaluat în baza a șapte criterii importante: locație, eficiența consumului de apă, eficiența energetică și a climatizării, materiale și resurse utilizate, calitatea mediului interior, inovație și priorități locale de mediu.

“Dorim să dezvoltăm proiecte de impact, sustenabile, care transformă orașul, care modelează viețile celor care lucrează sau locuiesc în ele. Suntem mereu preocupați de eficiența și de calitatea proiectelor noastre, iar certificarea LEED Platinum este rezultatul atenției pe care o acordăm comunităților și mediului înconjurător”, a declarat Geo Mărgescu, CEO și co-fondator al Forte Partners. “Piața de real estate se maturizează și excelența în certificarea sustenabilă trebuie să devină o normă. THE BRIDGE este doar al treilea proiect din România care primește certificarea LEED Platinum și sperăm ca numărul acestora să crească în viitorul apropiat”.

Prima fază a proiectului THE BRIDGE a fost livrată în decembrie anul trecut și a marcat unele dintre cele mai mari tranzacții de închiriere de pe piață – BCR, cu 18.000 mp și IBM, cu 12.000 mp. Cea de-a doua fază, cu o suprafață închiriabilă de 20.000 mp este în prezent în construcție și va fi finalizată în trimestrul patru al acestui an. Valoarea totală a celor două faze ale proiectului se ridică la 145 de milioane de euro.

”Lucrările de construcție la faza a doua a proiectului THE BRIDGE avansează foarte repede și până la finalul anului vom încheia întreaga investiție, care și-a pus deja amprenta asupra noului pol de birouri al Capitalei”, a adăugat Geo Mărgescu.

Forte Partners, fondat în 2014, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari de pe piață. Compania a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 200 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial.

Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building, HQ Victoriei, Nova Building și The Bridge 1, precum și proiectul rezidențial Londra 27 și are în derulare proiectele The Bridge 2, Calderon 80 și Aviației Park. Proiectele Forte Partners au primit recunoaștere națională și internațională pentru calitatea arhitecturii – Londra 27 a obținut premiul ”Arhitectura locuinței” la Anuala de Arhitectură 2017, iar Ștefan cel Mare Building a primit The American Architecture Prize 2017, Best Small Office Development of the Year.Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 3779 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 3779 AND validat = "da" ) ...' at line 14