Firme specializate în cabluri cumpărate de Lapp

În ultimele 12 luni, grupul LAPP a achiziționat trei companii de top la nivel mondial în soluții de automatizare și cabluri procesate

Ca parte a procesului de consolidare a poziției pe care o are la nivel mondial,  grupul LAPP a achiziționat trei companii de top în soluțiile pentru cabluri procesate și de automatizare – partenerul elvețian Volland, precum și companiile SKS Automaatio și SKS Connecto din Finlanda și Polonia.

Cea mai recentă achiziție este cea a Volland AG. Volland AG, cu sediul in Rümlang, a fost unul dintre partenerii de distribuție ai LAPP de la înființarea companiei în 1960, devenind primul distribuitor internațional LAPP. Compania elvețiană este un furnizor de sisteme de tehnologie prin cablu, iar în prezent are 35 de angajați. Reto Volland, care a fost director general al Volland AG timp de 32 de ani, va continua să conducă noua companie LAPP.

La începutul anului 2018, a fost definitivată și achiziția SKS Automaatio și SKS Connecto. SKS Connecto Oy, care este localizată în Hyvinkää, Finlanda, este lider în soluțiile de cabluri și cabluri procesate pentru industria mașinăriilor, construcțiilor și industria feroviară. SKS Connecto Polska Sp. z o.o. din Gdansk, Polonia reprezintă o altă locație a companiei care este specializată în producția de cabluri procesate și ansambluri electrice.

SKS Automaatio Oy este lider în soluțiile pentru comunicațiile industriale și componente electrice și este localizatăîn Vantaa, Finlanda. Pe lângă portofoliul de produse bine structurat, compania oferăși solutii personalizate în materie de ambalaje și impachetare, ce se potrivesc perfect cu viziunea Lapp.

Cifra de afaceri a celor două companii este de 40 de milioane de Euro, iar numărul total de angajați depășește 280. Fondată în 1924, SKS Group a avut inițial 8 companii și este o afacere de familie reprezentată de Heimo J. Aho.

LAPP, o forță mondială, mereu alături de compania dvs.

Fondat în 1957, LAPP numără 17 unități de producție mondiale, mai bine de 100 de parteneri, 40 de companii,peste 3.440 de angajați în întreaga lume, o echipă de peste 600 de specialiști, mai mult de 40.000 de produse standard, care formează baza în configuratoarele de produse LAPP.

La baza acestor rezultate stau calitatea produselor și serviciilor, precum și funcționalitățile orientate spre client. Compania noastră asigură un sistem de livrare rapidă premium și furnizează servicii logistice și tehnice individuale, cum ar fi livrări expres în mai puțin de 24 de ore, livrare dimineața, livrare specială sau transport în avion.

 

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
cabluri, LAPP, accesorii


Comunicat publicat de: Sag Media Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Sag Media Communications

Cabluri și conectori industriali - resurse gratuite oferite de LAPP

Deoarece cheia unui parteneriat de calitate este schimbul de informații nemijlocit și beneficiile pe care clientul le poate primi în timp real, 24/7, ușor de…

Presetupele SKINTOP de la Lapp iti aduc acum un cadou

În perioada 16 Octombrie – 30 Noiembrie 2018, Lapp Romania promoveaza gama de presetupe SKINTOP®. Cu o experiență de peste 60 de ani în domeniul…

De ce companiile trebuie să-și monitorizeze flota auto – soluția cea mai competitivă pentru 2018-2019

Știm cu toții că monitorizarea prin GPS se poate realiza pentru automobilul personal, dar cu echipamentul potrivit de monitorizare, o flotă auto de companie beneficiază…

Despre industria de cabluri cu Dan Ionaș, Director de Marketing și Vânzări LAPP România

“Transmiterea sigură și rapidă a datelor în mediul industrial și diminuarea dimensiunilor cablurilor de date a fost rezolvată de specialiștii LAPP”

Un nou model de cablu produs de LAPP

Cablul ÖLFLEX SERVO FD 7TCE este noul produs ce va fi lansat de LAPP la salonul SPS IPC Drives 2018 din Nürnberg, în hala 2,…
Vezi profilul Sag Media Communications