Firma de curățenie Urgent Curat pune pe primul loc nevoile clienților săi

Industria firmelor de curățenie este extrem de dezvoltată datorită noilor tehnologii și soluțiilor bio utilizate, însă și concurența este acerbă.

Reprezentanții firmei de curățenie profesională Urgent Curat au găsit secretul succesului și anume acela de a pune pe primul loc nevoile clienților și abia apoi profitul. În acest fel, fiecare colaborare beneficiază de pachete profesionale și personalizate de servicii de curățenie la prețuri extrem de avantajoase.

,,De-a lungul timpului am colaborat cu ambasade, librării, spații comerciale și hale industriale, fiecare nou client reprezentând o provocare pe care echipa noastră a acceptat-o cu încredere și profesionalism. Credem cu tărie că am reușit să creștem în această industrie datorită faptului că punem pe primul loc nevoile clientului, nu partea financiară, iar acest lucru este clar apreciat, ceea ce se și observă în rezultatele obținute.” a declarat un reprezentant Urgent Curat despre succesul firmei de curățenie https://urgentcurat.com/.

Urgent Curat – etalon în excelență și profesionalism

Rezultatele vorbesc de la sine când vine vorba de curățenie, iar firma Urgent Curat pune accent pe fiecare detaliu pentru ca serviciile să fie ,,fără pată”. Excelența și seriozitatea de care echipa dă dovadă de fiecare dată se observă în recenziile pozitive ale clienților și numărul mare de contracte recurente.

Motivele pentru care clienții aleg să se întoarcă de fiecare dată la serviciile prestate de Urgent Curat sunt multe, însă printre cele mai populare se numără:

• Practicarea de prețuri accesibile;
• Promptitudine și servicii de calitate;
• Utilizarea soluțiilor de curățenie prietenoase cu mediul;
• Posibilitatea de a personaliza 100% pachetul de servicii de curățenie;
• Echipă formată din profesioniști care participă constant la training-uri de specializare.

Astfel de avantaje ușurează procesul de alegere, motiv pentru care clienții apelează de fiecare dată la serviciile prestate de Urgent Curat. Anii de experiență și colaborările duse la bun sfârșit, îl plasează în topul celor mai bune firme de curățenie din București.

Activitatea lor se desfășoară atât în capitală, cât și în Ilfov, motiv pentru care, tot mai mulți clienți (fie persoane fizice sau juridice) apelează la paleta variată de servicii marca Urgent Curat.

Recenziile pozitive lăsate ulterior pe paginile firmei demonstrează devotamentul și perfecționismul echipei de profesioniști Urgent Curat cântăresc enorm în ochii viitorilor clienți.

De asemenea, portofoliul de clienți existenți este unul vast, chiar de invidiat deoarece conține nume sonore precum iLike Outlet, Artmark și Ganesha Caffe, dovada că este vorba de o firmă de curățenie care se poate adapta cu ușurință nevoilor clienților săi, indiferent de domeniul de activitate.

Despre Urgent Curat

Firma de curățenie Urgent Curat face parte din grupul Global Cleaning Solutions. În cei peste 10 ani de experiență în industrie, s-a făcut remarcată drept firma profesională de curățenie care pune accent pe nevoile clienților prin pachete personalizate de servicii și utilizarea celor mai noi tehnologii. De asemenea, soluțiile de curățenie 100% ecologice reprezintă un avantaj, atenția pentru mediul înconjurător fiind una dintre cele mai importante măsuri din zilele noastre.
Global Cleaning Solutions S.R.L. este o firmă cu capital privat înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/6230/2012, CUI RO 30263874, pe Strada Sculptorilor nr. 46, Sectorul 6, București.

Date de contact

Telefon: 0756 821 812
E-mail: office@urgentcurat.com
Website: https://urgentcurat.com/

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
firme de curățenie București, servicii de curățenie


Comunicat publicat de: Webdesk (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Webdesk

Clima Center, previziuni pentru 2020: “Vrem sa urcam Romania in topul tarilor care utilizeaza pompe de caldura aer-aer”

Clima Center lanseaza noi previziuni privind utilizarea energiei regenerabile. Reprezentantii companiei sustin ca demareaza noi contracte in parteneriat cu producatorii lideri de pompe de caldura…

Cum sa planifici saptamana perfecta, conform oamenilor de stiinta

Planificarea unei zile aglomerate este la fel de simpla ca utilizarea unei agende? De cate ori va rezervati timp pentru a pune la punct activitatile…

Tentația bonusurilor în videochat: Cât se câștigă la Enjoy Studios?

Într-o lume în care bârfele și criticile nu țin nimănui de cald și foame, multe tinere ajung să facă videochat. Un job ales din nevoie,…

Cât de avantajoasă este încălzirea în pardoseală?

De-a lungul timpului, oamenii și-au dorit să implementeze metode și sisteme cât mai intuitive și benefice creării confortului ideal în propria locuință, cât și în…

Cat de importanta este pasiunea pentru angajatul modern

Mantra actuala este „Toata lumea ar trebui sa experimenteze succesul profesional”. Problema este ca majoritatea oamenilor interpreteaza ca acest lucru inseamna ca toata lumea ar…
Vezi profilul Webdesk