Firma de curățenie Urgent Curat pune pe primul loc nevoile clienților săi

Industria firmelor de curățenie este extrem de dezvoltată datorită noilor tehnologii și soluțiilor bio utilizate, însă și concurența este acerbă.

Reprezentanții firmei de curățenie profesională Urgent Curat au găsit secretul succesului și anume acela de a pune pe primul loc nevoile clienților și abia apoi profitul. În acest fel, fiecare colaborare beneficiază de pachete profesionale și personalizate de servicii de curățenie la prețuri extrem de avantajoase.

,,De-a lungul timpului am colaborat cu ambasade, librării, spații comerciale și hale industriale, fiecare nou client reprezentând o provocare pe care echipa noastră a acceptat-o cu încredere și profesionalism. Credem cu tărie că am reușit să creștem în această industrie datorită faptului că punem pe primul loc nevoile clientului, nu partea financiară, iar acest lucru este clar apreciat, ceea ce se și observă în rezultatele obținute.” a declarat un reprezentant Urgent Curat despre succesul firmei de curățenie https://urgentcurat.com/.

Urgent Curat – etalon în excelență și profesionalism

Rezultatele vorbesc de la sine când vine vorba de curățenie, iar firma Urgent Curat pune accent pe fiecare detaliu pentru ca serviciile să fie ,,fără pată”. Excelența și seriozitatea de care echipa dă dovadă de fiecare dată se observă în recenziile pozitive ale clienților și numărul mare de contracte recurente.

Motivele pentru care clienții aleg să se întoarcă de fiecare dată la serviciile prestate de Urgent Curat sunt multe, însă printre cele mai populare se numără:

• Practicarea de prețuri accesibile;
• Promptitudine și servicii de calitate;
• Utilizarea soluțiilor de curățenie prietenoase cu mediul;
• Posibilitatea de a personaliza 100% pachetul de servicii de curățenie;
• Echipă formată din profesioniști care participă constant la training-uri de specializare.

Astfel de avantaje ușurează procesul de alegere, motiv pentru care clienții apelează de fiecare dată la serviciile prestate de Urgent Curat. Anii de experiență și colaborările duse la bun sfârșit, îl plasează în topul celor mai bune firme de curățenie din București.

Activitatea lor se desfășoară atât în capitală, cât și în Ilfov, motiv pentru care, tot mai mulți clienți (fie persoane fizice sau juridice) apelează la paleta variată de servicii marca Urgent Curat.

Recenziile pozitive lăsate ulterior pe paginile firmei demonstrează devotamentul și perfecționismul echipei de profesioniști Urgent Curat cântăresc enorm în ochii viitorilor clienți.

De asemenea, portofoliul de clienți existenți este unul vast, chiar de invidiat deoarece conține nume sonore precum iLike Outlet, Artmark și Ganesha Caffe, dovada că este vorba de o firmă de curățenie care se poate adapta cu ușurință nevoilor clienților săi, indiferent de domeniul de activitate.

Despre Urgent Curat

Firma de curățenie Urgent Curat face parte din grupul Global Cleaning Solutions. În cei peste 10 ani de experiență în industrie, s-a făcut remarcată drept firma profesională de curățenie care pune accent pe nevoile clienților prin pachete personalizate de servicii și utilizarea celor mai noi tehnologii. De asemenea, soluțiile de curățenie 100% ecologice reprezintă un avantaj, atenția pentru mediul înconjurător fiind una dintre cele mai importante măsuri din zilele noastre.
Global Cleaning Solutions S.R.L. este o firmă cu capital privat înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/6230/2012, CUI RO 30263874, pe Strada Sculptorilor nr. 46, Sectorul 6, București.

Date de contact

Telefon: 0756 821 812
E-mail: office@urgentcurat.com
Website: https://urgentcurat.com/

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
firme de curățenie București, servicii de curățenie


Comunicat publicat de: Webdesk (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Webdesk

Cum găsiți timp în doi, departe de copii, în această perioadă?

Pentru cuplurile fără copii care trăiesc împreună, această perioadă poate să fie de bun augur pentru crearea unei legături mai strânse între parteneri, dar pentru…

Câți bani câștigă un model de videochat pe secțiunea non-adult?

Nu mai este o noutate, criza economică actuală datorată pandemiei de coronavirus se adâncește pe zi ce trece, ca urmare a situației de izolare la…

Brandul Studio Casa își mărește gama de electrocasnice mari: Am introdus peste 20 de noi tipuri de aragazuri

Studio Casa, unul dintre cele mai populare branduri care oferă electrocasnice fiabile pentru toți românii, la prețuri accesibile, își mărește grila de produse, dezvoltând gama…

Rich Girls Studios continuă sesiunea de interviuri în mediul online

Rich Girls Studios, cel mai bun studio de videochat, mută sesiune de interviuri în mediul online pe întreaga perioadă de executare a situației de urgență.

Ganesha Caffe Victoriei introduce ceaiuri care combat gripa și răceala

Ganesha Caffe Victoriei, cea mai îndrăgită cafenea din București, a anunțat că introduce în decursul acestei luni ceaiuri care să ajute sistemul imunitar în lupta…
Vezi profilul Webdesk