FINALIZARE PROIECT MASURA 2 – GRANTURI CAPITAL DE LUCRU LABORATORUL DE PIZZA SRL

LABORATORUL DE PIZZA SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor în vederea depășirii crizei economice provocate de COVID-19” proiect nr RUE M2-790 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 13.01.2021 – 13.01.2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea LABORATORUL DE PIZZA SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 458,160.8625 lei (valoarea totala) din care: 398,400.7500 lei grant si 59,760.1125 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:

ANCA-ELENA FACIU

e-mail: contact@pizzamania.ro

Tel: +40742405668

Comunicat publicat de: LABORATORUL DE PIZZA SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de LABORATORUL DE PIZZA SRL

LANSARE PROIECT MASURA 2 – GRANTURI CAPITAL DE LUCRU LABORATORUL DE PIZZA SRL

LABORATORUL DE PIZZA SRL anunță lansarea proiectul cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor în vederea depășirii crizei economice provocate de COVID-19” proiect…
Vezi profilul LABORATORUL DE PIZZA SRL