Femeile moderne aleg cariera de acasa

#Social #Bucuresti Vizualizari: 162

Era internetului aduce tot mai multe oportunitati atat pentru angajatori, cat si pentru angajati. Multe dintre joburi ofera sansa de a lucra de acasa.

Ceeea ce pentru generatiile anterioare ar parea ceva extravagant, pentru tinerii din ziua de astazi internetul sterge limitele spatiale si ofera sansa unui job bine platit cu sarcini efectuate chiar din confortul propriului fotoliu.

Acest demers le avantajeaza foarte mult pe femeile care activeaza in campul muncii, deoarece le permite un program de lucru flexibil. Castigurile sunt la fel sau, de multe ori, chiar mai mari, cea ce le incanta pe cele interesate de aceasta alternativa datorita economiei de timp. Domeniile care permit acest tip de colaborare sunt vaste si se pare ca internetul va acapara tot mai multe nise.

Pentru a efectua cu succes acest tip de job sunt necesare un laptop, o camera web funtionala si o conexiune de calitate la internet. De asemenea, in ciuda programului flexibil, performantele sunt justificate doar printr-o foarte buna manageriere a timpului si printr-o organizare exemplara.

Exista numerosi angajatori, ce ofera salarii cu mult peste nivelul pietii pentru un job cu responsabilitati bine definite, dar care ofera avantajul lucrului intr-un spatiu personal comod si productiv. Studiile arata ca tot mai multe persoane prefera sa se angajeze intr-un domeniu cu un stil de lucru neconventional, cea mai mare parte din acest segment fiind cea a femeilor tinere. Pentru acestea, o cariera traditionala devine o alegere optionala, insa majoritatea aproba un program de lucru flexibil, ce le permite sa isi organizeze timpul personal in functie de celalte prioritati: familie, studii, hobby-uri si multe altele.

Evident, atat pentru cele mai conservatoare, cat si pentru cele care apreciaza provocarile de zi cu zi, exista o alternativa pentru fiecare. Se poate opta pentru un job de acasa in industria serviciilor online precum call center, in domeniul avocaturii pentru consultanta online, in domeniul artelor si tehnologiei sau chiar in domenii de entertainment precum model online.

Astfel, fie ca este vorba despre un manager cu experienta sau despre un expert in strategie online, fie ca este vorba despre un instructor de sport in grup sau doar despre o tanara studenta, agentiile pun la dispozitie joburi in functie de preferintele si de performantele fiecarei persoane. Se poate opta pentru angajari in cele mai nonconformiste arii, totul devenind accesibil prin conectarea video la internet. Chiar si cei fara experienta sunt avantajati de acest tip de job, in functie de perspectiva, pe care o ofera viitorul loc de munca.

Remuneratia este considerabila si poate sa ofere posibilitati nenumarate, mai ales acelora care trebuie sa isi termine studiile, dar care, in acelasi timp, isi cauta un job stabil si flexibil. Un exemplu este postul de model online propus de cei de la http://www.angajari-videochat.net, care asigura un mediu de lucru placut si avantajos din punct de vedere al volumului de munca, al salariului si al programului gestionat in functie de propria disponibilitate.

Pentru cele care isi doresc vizibilitate profesionala in arii practice, precum arhitectura, specialist in suport tehnologic sau chiar profesor si translator, agentiile sunt in cautarea unor persoane calificate, cererea pe piata online de servicii fiind din ce in ce mai mare.

Asadar, daca generatia anterioara de femei care activau in campul muncii s-a adaptat la rigurozitatile unui job traditional, in prezent, tot mai multe reprezentante ale noii generatii sunt atrase de joburile cu program flexibil de acasa. Se pare ca din punct de vedere sociologic, acestea inclina spre confort si inspre libertatea de a-si gestiona propria munca.Cuvinte cheie:
job online, castiguri substantiale, job cu program flexibil


Comunicat publicat de: Webdesk (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Webdesk

Noile produse de unghii de la Magic Nails

Pornind de la ideea ca mainile sunt cartea de vizita a unei femei, o manichiura realizata foarte bine reda un aspect placut si ingrijit al…

Despre utilitatea unui robot de bucatarie cu Robot-bucatarie.ro

Cand vine vorba despre timpul petrecut in bucatarie, fiecare gospodina este constienta de efortul solicitat pentru fiecare mancare in parte, asa ca tehnologia ne vine…

Cum iti construiesti viitorul?

In momentul in care ajungem la o anumita varsta, preocuparea cu privire la cariera si viitor devine un lucru important, avand in vedere faptul ca…

Fierastraul pendualar - unealta indispensabila din locuinta

Cu toti ne gandim uneori la redecorarea propriei case si de ce nu la obtinerea unor lucrari de bricolaj de mare precizie, drept pentru care…

Climatizarea adecvata a casei cu aparatdeaerconditionat.ro

Orice persoana stie ca pe timp de vara este nevoie de anumite dispozitive care sa ne asigure confortul la nivelul locuintei, dar totodata si sa…
Vezi profilul Webdesk