Fa o schimbare si participa si tu la cursul data protection officer!

Rolul unui data protection officer intr-o organizatie este unul foarte important, iar acesta trebuie sa isi cunoasca foarte bine responsabilitatile.

De stiut despre cursul data protection officer

Cand vine vorba de dezvoltarea ta personala, este bine sa investesti intotdeauna in aceasta! Mai ales daca lucrezi in domeniul juridic, atunci exista cateva cursuri care sunt extrem de apreciate, si anume acele cursuri de data protection officer.

Fiind un curs care implica foarte multa responsabilitate si atentie, se recomanda a fi urmat numai de persoane competente, pentru ca un responsabil cu protectia datelor trebuie sa fie mereu pregatit pentru orice. Pentru urmarea unor astfel de cursuri de nivel incepator, nu este necesara cunoasterea prealabila a regulamentului GDPR UE sau experienta cu rolul de confidentialitate.

In cadrul cursului de data protection officer veti afla tot ce trebuie sa stiti despre regulamentul GDPR in vigoare in spatiul Uniunii Europene pentru a va face treaba cum trebuie si despre cerintele pe care trebuie sa le indepliniti in cadrul postului de DPO.

curs data protection officer

Subiectele abordate in cadrul cursului data protection officer

Efectuarea unor cursuri data protection officer implica foarte multa informatie, dar, in acelasi timp, poate fi inteleasa si pusa in aplicare foarte usor de catre studenti. Atfel, cu toate ca acest curs este destinat persoanelor din domeniul juridic si informatic, acesta poate fi urmat de orice persoana interesata. Un asemenea curs te poate ajuta sa intelegi mult mai bine ce inseamna GDPR, dar si care sunt obiectivele acestui regulament.

Cateva dintre temele abordate in cadrul unor cursuri data protection officer sunt probleme legate de rolul, atributiile, obligatiile, garantiile si raspunderea responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal. De asemenea, participantii vor aprofunda conceptul de autoritate de supraveghere principala conform G.D.P.R., aspectele particulare cu privire la prelucrarea datelor speciale, dar si drepturilor si obligatiilor operatorului in prelucrarea datelor personale.

Absolvirea cursului data protection officer

In urma finalizarii cursului data protection officer si promovarea examenlui, competentele si deprinderile obtinute va vor propulsa in cariera. Dupa finalizarea modulelor parcurse pentru formarea dumneavoastra, veti avea, in mod sigur, oportunitatea de a beneficia de un examen cu certificare online. Dupa promovarea acestuia, veti primi garantat un certificat care sa ateste ca sunteti la curent cu toate cerintele si regulile in vigoare din spatiul Uniunea Europeana cu privire la GDPR.

Astfel, cu siguranta ve veti putea indeplini rolul de ofiter de protectie a datelor pe deplin

Prin urmare, la sfarsitul fiecarui modul, un examen practic va va pregati indeajuns de bine pentru obtinerea certificarii. Durata totala a cursului, inclusiv citirea materialelor necesare, este de aproximativ 15 ore. Fiecare curs sustinut are suport video si audio, pe care le veti primi pentru a aprofunda mult mai bine noile informatii.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

curs data protection officer

Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Tu stii ce beneficii au sedintele de ultrasunete asupra fetei tale?

Acest tratament cu ultrasunete functioneaza printr-o o tehnologie moderna si este destinat mai ales tratamentelor pentru remodelare corporala sau faciala.

Afla tot ce trebuie sa stii despre lenjerii de pat creponate

Majoritatea clientiilor aleg un set de lenjerii de pat creponate datorita faptului ca acest tip de asternuturi pot conferi un aspect inovator dormitorului!

Afla cum poti utiliza intr-un mod eficient plasa sudata

Plasa sudata este un material extrem de rezistent si de dur, astfel ca nu poate fi afectat usor de catre factorii externi, lucru foarte apreciat.

Invata despre gandirea bazata pe riscuri in cadrul unui curs auditor intern

Informatiile teoretice pe care le vei asmila in cadrul acestui curs auditor intern iti vor fi de folos in viitoarea cariera.

Tu nu ai inca un whiteboard in firma ta? Afla de ce este atat de necesar

Un whiteboard vine in ajutorul companiilor in cautare de eficienta la locul de munca, dar si de calitate premium pentru angajati.
Vezi profilul Suits Advertising