Expertiza tehnica Lapp – cheia catre solutii de cablare reusite

Cu totii stim cum este sa fii prins in junga din zilele de astazi: o jungla a informatiei, a cerintelor si specificatiilor – uneori controversate.

Devine din ce in ce mai dificil sa navighezi prin aceasta jungla. Pe de o parte, avem presiunea interminabila datorata reducerilor de costuri, iar pe de cealalalta parte minituarizarea continua si cresterea vitezei miscarii dispozitivelor. In timp ce folosirea diferitelor tipuri de chimicale si lubrifianti creste profitabilitatea procesului, de cele mai multe ori acest lucru produce pagube si actiuni diverse, fie exercitate de natura, cum ar fi razele UV provocate de soare, temperaturile reci sau calde, fie exercitate de presiunile mecanice. Pe deasupra, globalizarea si comertul international sunt in plina expansiune iar sute de producatori din diferite colturi ale lumii spun ca “ ei” au solutia pentru aplicatia dvs. Si nu in ultimul rand, avem  timpul care ticaie mereu..tick..tack…tick..tack. Jungla, nu-i asa?

Fiind lider mondial in solutii de cablaje si accesorii de peste 60 de ani, ne simtim responsabili sa asiguram in permanenta solutia potrivita aplicatiilor dvs. Puterea noastra inovativa, expertiza si experientele cu milioanele de aplicatii din intreaga lume, dezvoltarea de produse proprii, centre de testare si laboratoare si contactul permanent cu clientii, peste 600 de experti si mai mult de 3.440 de angajati care lucreaza incontinuu, ne recomanda.

Pentru a va oferi si mai multa incredere in solutiile tehnice oferite, va punem la dispozitie cea mai buna expertiza tehnica din piata. In fisele tehnice, portofoliul si whitepaperele detaliate veti gasi caracteristici ale produselor atat standard cat si speciale. Pe langa cerintele standard acordam atentie aplicatiilor personalizate si va tinem la curent in legatura cu ultimele inovatii din industrie prin newsletterele si platformele de social media.

Cu noi – Lapp Romania – aveti parte de cea mai buna solutie implementata in proiectul dvs. Va furnizam expertiza tehnica specializata, pe plan local, dezvoltand proiectul alaturi de dvs, conform nevoilor dvs.

Nu conteaza daca pe e-mail, telefon sau chat online- suntem intotdeauna disponibili, la fel ca si expertul nostru online – configuratoarele de produse Lapp, o aplicatie online, care va ajuta sa salvati timp si energie atunci cand cautati produsul potrivit.

Peste 40.000 de produse standard formeaza baza in configuratoarele de produse Lapp, creand posibilitatea unui nr. infinit de solutii. Utilizand criteriile existente, puteti gasi cabluri, presetupe, conectori sau conductori in doar cateva secunde. Aplicatia este disponibila atat pe website, cat si pe tableta si telefoane mobile. Alegerea produsului potrivit este simpla si rapida cu Lapp!

Asigurati-va succesul zilnic al afacerii dvs si intrati in comunitatea clientilor fericiti ai Lapp Romania!

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
lapp, lapp kabel, lapp group, cabluri, ursula ida lapp, accesorii, presetupe, cabluri industriale, industrie


Comunicat publicat de: Lapp Kabel Romania (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Lapp Kabel Romania

Switch-uri pentru comunicatii industriale ETHERLINE® ACCESS

Lapp isi extinde portofoliul pentru comunicatii industriale odata cu lansarea switch-urilor , numite ETHERLINE® ACCESS. Acum va putem oferi solutii complete in acest domeniu. Pe…

Sisteme EPIC® MH

Sistem de conectori modulari potriviţi cu module de contacte standard din piaţă

Cabluri noi pentru servo aplicatii pentru piata europeana si Nord Americana

O trasatura importanta a servo-cablurilor este capacitatea cat mai redusa dintre conductori si pierderea redusa de putere pe cablu. Aceste trasaturi permit cresterea lungimii cablurilor…

Cablu de control nou pentru lanțurile portcablu

Cablul de control este aprobat pentru utilizarea pe scara larga in America de Nord in virtutea multiplelor sale certificari NEC si NFPA. Datorita inregistrarilor UL…

Conector pentru motor cu insert realizat prin dubla injectie

Conectorii rectangulari asamblati manual pentru conectarea servomotoarelor nu sunt adesea stransi la orificiul de intrare a cablului si in punctul in care acestia sunt conectati…
Vezi profilul Lapp Kabel Romania