Cum sa porti camasa cu dungi?

Există o mare varietate de cămăși cu dungi pe care le puteți folosi pentru a crea diferite tipuri de look-uri. Însă, când vine vorba de un costum, trebuie să alegi cămașa bărbătească în dungi potrivită.

Nu ești sigur ce cămașă cu dungi să folosești? Datorita varietatii de camasi cu dungi, fiecare barbat isi poate gasi tipul ideal de camasa. Cel mai adesea, atunci când mergi într-un magazin, există anumite modele pe care le vei găsi întotdeauna. A sti ce model sa alegi te va ajuta nu doar sa iti completezi look-ul, ci si sa iesi in evidenta.

Asorteaza la costumul preferat si camasa cu dungi o pereche de pantofi sport barbatesti, albi sau o pereche de pantofi oxford pentru un plus de eleganta.

Mulți designeri de modă asociază cămășile în dungi pentru bărbați cu stilul casual. Cu toate acestea, această îmbrăcăminte nu este exclusivă pentru acest tip de ținute.

Adevărul este că în zilele noastre se poate purta o cămașă în dungi cu un costum bine croit. Și pentru a face asta, există un truc pe care ți-l voi spune mai jos. Este esențial ca atunci când porți acest tip de cămașă cu un costum, să iei în considerare lățimea dungilor.

Cu cât dungile sunt mai subțiri, cu atât par a fi mai formale. Și atunci când sunt mai groase, vor fi perfecte pentru a crea o tinuta casual.

Cămasa cu dungi vertical este cel mai de bază model pe care îl poți găsi în orice magazin pentru bărbați.

Acum, asortarea acestor tipuri de cămăși cu un costum croit este întotdeauna un mare succes. Deși un detaliu cheie pe care ar trebui să îl luați în considerare este grosimea dungilor. Dungile verticale creează iluzia că ești cumva mai înalt. Ca atare, este modelul care flatează practic toate tipurile de corp.

Indrazneste sa porti camasi barbatesti in dungi, acestea pot arăta grozav pentru a merge la birou dacă vrei să nu arăți nici dezordonat, nici elegant. De asemenea, un alt sfat pe care nu îl poți uita este că nu trebuie să asortezi niciodată cămășile cu dungi cu un costum cu dungi. Cu toate acestea, pentru mulți experți, acest lucru este în regulă dacă grosimea dungilor de pe costum și cămașă este diferită.

Dacă vrei să porți un costum, trebuie să alegi o cămașă în dungi cu mâneci lungi. In acelasi fel, recomand folosirea culorilor de baza. De exemplu, baza cămășii dvs. poate fi albă cu dungi albastre subțiri sau groase, în funcție de preferinte.

Cum să creezi o ținută cu o cămașa in dungi?

Acum că știi că poți purta o cămașă în dungi cu un costum, este timpul să înveți cum să creezi ținuta ideală pentru tine.

În general, poți folosi cămăși in dungi cu costume barbatesti fără cravată, deși le poți adapta și la un stil mai clasic și mai elegant.

Daca vrei sa porti un costum cu cravata, fie pentru ca trebuie sa participi la o intalnire la care eticheta este formala, fie din alt motiv, costumul trebuie sa fie simplu, iar cravata in functie de cat de mult vrei sa iesi in evidenta. De asemenea, pentru un astfel de look, nu poți alege o cămașă groasă cu dungi.

Cămășile cu dungi pentru bărbați nu sunt exclusiv ținute casual sau semiformale.Dacă nu știi cum să creezi combinația perfectă, nu-ți face griji! În momentul în care intri în showroom-ul nostru, noi ne vom ocupa te stilizarea tinutei tale cu toate accesoriile pe care le dorești.

Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Focus Sat aduce FilmBox OnDemand în Aplicația Focus Sat

Focus Sat, furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit și online, parte din familia M7 Canal+ Group, anunță noi titluri în oferta de conținut…

Provoacă. Creează. Secretele unui look wow

Cum ar fi să ieși pe stradă doar în lenjerie și o pereche de încălțăminte? Provocator? Senzual? Eliberator? Natural? Poate da, poate nu.

Turneul național Musica Ramificata - concerte cu premiere absolute și recitaluri în beneficiul copiilor cu nevoi speciale

Muzica ne atinge sufletul, ne apropie, ne face să visăm sau ne oferă speranță. În perioada 26-30 iulie 2022, turneul național Musica Ramificata are misiunea…

Tommy Play, magazinul futurist din Metaverse se deschide pe Roblox

În această următoare extindere a spațiului „TOMMY PLAY”, un nou magazin inspirat de cultura de stradă din Bronx își deschide porțile pentru comunitatea Roblox.
Vezi profilul Ioana Marinescu