Evolutia robotilor si utilizarile lor mai putin cunoscute

Evolutia robotilor te captiveaza? Consideri ca tehnologia a avansat extrem de mult in ultima perioada? Chiar asa este, robotii au ajuns sa aiba un impact real asupra vietii noastre.

Un robot este un sistem automatizat care se misca si care poate lua decizii in timp ce interactioneaza cu lumea din jur.  Aspiratorul care te ajuta sa faci curat la tine acasa  in timp ce tu esti plecata este un robot.

Blogevents iti aduce in evidenta utilizarile mai putin cunoscute ale robotilor

Robotii care pot sorta alimentele

Daca obisnuiesti sa consumi orez sau fasole, boabele pot fi sortate foarte usor cu ajutorul unei masini robotizate dotate cu un sistem de sortare rapida. Potrivit https://blogevent.ro/category/internet-tech/ robotii care sorteaza alimente sunt adevarate miracole in bucatarie. Fiecare boaba este analizata de un computer care analizeaza marimea si culoarea acesteia.

Roboti pacienti care ajuta la instruire medicala

Sunt roboti de antrenament care pot simula diverse afectiuni si care le ofera posibilitatea studentilor la medicina de a pune diagnostic si de a alege tratamentul.

Robotii tinta pentru instruirea politistilor

In Australia exista o companie care produce si vinde roboti mobili performanti care sunt utilizati ca tinte de stagiarii militari dar si de politie.

Roboti care ajuta la extragerea veninului

Medicamentele pentru prevenirea malariei contin venin de scorpion. Extragerea acestui venin poate fi destul de periculoasa pentru oameni si din acest motiv robotii se ocupa de intregul proces.

Robotii care manipuleaza marfa

In depozitele mari mutarea produselor se face cu ajutorul robotilor mobili. Robotii sunt incarcati cu haine care sunt transportate in jurul portului dupa care sunt incarcate automat in camioane.

Robotii au evoluat de-a lungul timpului mai mult decat ne-am astepta iar asta nu poate decat sa ne aduca un plus de confort in viata noastra. Exista foarte multe motive pentru care ar trebui ai un robot chiar la tine acasa.

Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Horoscopul lunii februarie

Hai sa descoperim cu ce ne mai surprinde luna februarie.

La ce ne ajuta indicatoarele rutiere

Ai luat recent permisul auto? Desi ai promovat cu succes examenele auto tot nu te simti suficient de curajos pentru a iesi in trafic?

Primul smartphone Samsung S10 5G

Samsung S10 5G ti-a pregatit surprize de proportii de care vei ramane placut impresionat.

Avantajele cumpararii de cadouri online

Exista cateva perioade de-a lungul anului in care cautarea cadoului perfect devine sportul de rutina al fiecarui om.

Iata cateva lucruri inedite despre Shar Pei

Crezi ca Shar Pei-ul este una dintre cele mai simpatice rase de caini.
Vezi profilul Pro Intersoft 2010