European IT and Software Excellence Awards 2018 si-a desemnat finalistii

SIVECO Romania este singura participanta la competitie care a primit cinci nominalizari

Revista IT Europa a publicat recent lista finalistilor European IT & Software Excellence Awards 2018, una dintre principalele competitii europene destinate furnizorilor independenti de software, integratorilor de sisteme si solutii, partenerilor si distribuitorilor acestora.

SIVECO Romania a intrat in marea finala European IT & Software Excellence Awards 2018 cu trei proiecte de succes, fiind pentru a doua oara singura companie participanta la competitie care a fost nominalizata de cinci ori.

Solutiile si proiectele SIVECO inscrise si nominalizate in editia din 2018 a European IT & Software Excellence Awards sunt:

  • Sistemul Informatic Integrat de Management (SIIM), implementat la societatea APA CTTA Alba, a fost nominalizat la doua categorii, respectiv Solution Provider – Enterprise Solution of the Year si Independent Software Vendor (ISV) – Government/Utilities Solution of the Year.
  • Solutia SIVADOC Lite, implementata la Inspectoratul General pentru Imigrari (IGI), subordonat Ministerului Afacerilor Interne din Romania, a fost nominalizata la doua categorii, respectiv Solution Provider – Public Sector or Utilities Solution of the Year si Independent Software Vendor (ISV) – Information & Document Management Solution of the Year.
  • Aplicatia INOVAGRIA, solutie IT menita sa simplifice si sa eficientizeze managementul unei ferme, in vederea cresterii performantei si a profitabilitatii, a fost nominalizata la categoria Independent Software Vendor (ISV) – SaaS SMB Solution of the Year.

Cu o traditie de zece ani, premiile European IT & Software Excellence reprezinta o modalitate de a recunoaste si recompensa excelenta in dezvoltarea software-ului european si in furnizarea de solutii IT si Telecom. Competitia reuneste lideri din industria furnizorilor si integratorilor de solutii software din toata Europa, pentru a-si demonstra capacitatea de a le oferi clientilor solutii IT de varf.

“Suntem foarte fericiti si onorati ca am ajuns in marea finala European IT & Software Excellence 2018 alaturi de jucatorii cei mai influenti din IT-ul european. Nominalizarile proiectelor noastre intre realizarile de varf ale industriei reprezinta pentru noi nu doar o recunoastere a eforturilor echipei, ci si a valorii proiectelor pe care le dezvoltam si implementam pentru clientii nostri. Aceasta este o confirmare in plus ca eforturile pe care le-am depus in ultimii ani pentru construirea SIVECO 2.0, o companie pe model european, bazata pe competente si bune practici, au inceput sa dea rezultate. Speram sa ne aflam si pe lista de castigatori, astfel incat sa putem aduce inca o recunoastere de exceptie pentru IT-ul romanesc”, a declarat Florin Ilia, Presedinte & Director General al SIVECO Romania.

Castigatorii competitiei vor fi anuntati in cadrul Galei de decernare a Premiilor de Excelenta IT Europa, ce se va desfasura la Londra pe 19 aprilie 2018.

Lista completa a finalistilor European IT and Software Excellence Awards 2018 este postata pe http://www.iteawards.com/2018-finalists.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Organizatie reconstruita pe model european, cu centre de competenta unice si specialisti competitivi la nivel international, SIVECO Romania este singura firma romaneasca de software care furnizeaza servicii informatice direct catre organisme ale Comisiei Europene.

Compania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice. In ultimii ani, portofoliul de produse si servicii al companiei a fost completat cu noi solutii inovative, adaptate actualului model de business al organizatiei, vizand extinderea catre noi piete si categorii de beneficiari.

De-a lungul celor 25 de ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
siveco, finalist, IT awards, competite, european awards, siim, sivadoc lite, inovagria, aplicatie, software, integratori de sisteme, telecom


Comunicat publicat de: SIVECO Romania (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de SIVECO Romania

Schimbarea Presedintelui Director General SIVECO

Dl. Alexandru Radasanu va prelua din septembrie managementul companiei SIVECO Romania S.A

Enciclopedia interactiva „Romania 1918”: istoria pe intelesul generatiei digitale

Aplicatia dedicata Centenarului a fost prezentata in deschiderea eLSE, una dintre cele mai importante conferinte de eLearning din Romania

Enciclopedia digitala „Romania 1918. Oameni, momente si imagini”, oferita publicului larg de Fundatia SIVECO

Fundatia SIVECO lanseaza azi enciclopedia digitala „Romania 1918. Oameni, momente si imagini”, o productie SIVECO Romania in parteneriat cu institutii prestigioase de cultura si personalitati…

Stiti cat costa documentele tiparite?

Noul produs lansat de SIVECO Romania, SIVADOC Lite, ajuta managerii sa-si optimizeze costul gestionarii documentelor pentru a lua decizii fundamentate pe informatii corecte si usor…

Tehnologiile moderne conecteaza persoanele in varsta la o viata sociala activa

Bazandu-se pe inovatii tehnologice, procese avansate si noi tehnologii software, proiectului european de cercetare si inovare STAGE, ofera varstnicilor acces virtual la spectacole, concerte, piese…
Vezi profilul SIVECO Romania