Edulce.ro aduce cele mai proaspete și colorate torturi ale primăverii

Primăvara a sosit și toată natura renaște în cele mai vii culori posibile. Inspirat de peisajul primăvăratic, cofetăria online Edulce.ro pregătește torturi pentru copii create din cele mai proaspete ingrediente și care sunt, în același timp, la fel de viu colorate și ornate pentru plăcerea și zâmbetul copiilor.

Torturile aniversare pentru copii comandate pe edulce.ro sunt onorate în cel mai scurt timp posibil și livrate în siguranță și la timpul potrivit, pentru ca petrecerile copilașilor să fie mai dulci și mai colorate. Cofetăria online edulce.ro le promite clienților săi un proces facil de comandă, precum și servicii speciale de personalizare, care au rolul de a transforma orice vis al micilor năzdrăvani într-o dulce realitate.

Ce torturi la comandă pentru copii livrează Edulce.ro?

Fiecare copilaș are o personalitate unică, așadar are și dorințe unice pe care părinții lor le pot îndeplini cu ocazia aniversării lor. De aceea, cofetăria online Edulce.ro nu are doar câteva variante de torturi aniversare pentru copii, ci o selecție foarte variată și o listă lungă de posibilități, pentru ca orice client să poată găsi tortul special pentru micuțul de acasă.

Torturile de pe website-ul edulce.ro pot fi găsite mult mai ușor de către părinți, utilizând următoarele categorii de torturi pentru ziua de naștere a copiilor:

• Torturi de copii inspirate din desene animate – aici pot fi găsite torturile aniversare pentru micuți ornate cu personaje care le fac copilăria mai frumoasă, precum: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Daisy și Donald Duck, Tinkerbell, Winnie the Pooh, Mario&Luigi, Țestoasele Ninja, Angry Birds, Garfield, Tom&Jerry și numeroase altele
  • Torturi comice pentru copii – pregătite să îi facă pe micuți să zâmbească, aceste torturi aniversare pentru copii sunt ornate într-un mod haios pentru cei mici și au personaje pe care aceștia le pot recunoaște din desenele animate pe care le vizionează
  • Torturi de copii în format 3D – cu adevărat inedite, aceste torturi au personaje 3D sau sunt chiar ele în formă de obiecte, care pot fi un simbol pentru aniversarea prichindelului, precum cifra care reprezintă vârsta celui mic, sau unul dintre obiectele sale preferate
  • Torturi pentru fetițe – torturile pentru micile prințese nu pot fi la fel cu cele ale băiețeilor, deoarece au personaje și culori specifice preferințelor și personalității lor. Zânele, prințesele, păpușile și alte personaje specifice lor pot fi găsite direct pe aceste torturi aniversare pentru micuțe
  • Torturi pentru băieți – pline de culorile specifice micilor bărbați ai familiei, aceste torturi sunt și ornate cu personaje care le sunt pe plac, precum cele din StarWars, Toy Story, SpongeBob sau Locomotiva Thomas

Fiecare dintre aceste torturi la comanda pentru copii pot fi livrate în cel mai scurt timp de către echipa edulce.ro prin mașinile proprii acestei companii, începând chiar de la 2 ore în București, pentru torturile care există deja în stoc. Pentru cele care nu există, acestea vor fi livrate cu siguranță a 2-a zi de la preluarea comenzii, la adresa solicitată din București sau din zonele limitrofe ale acestuia.

Clienții Edulce.ro pot apela în orice zi a săptămânii la această cofetărie online pentru surpriza dulce de la petrecerea de aniversare a prichindeilor pofticioși.

Comunicat publicat de: Articole online (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Articole online

Edulce.ro oferă cea mai simplă metodă pentru a crea un tort personalizat: direct pe platforma online!

Magazinul online Edulce.ro este una dintre cele mai cunoscute cofetării online din București, care le oferă potențialilor clienți posibilitatea de achiziționare a torturilor și prăjiturilor…

Medicul estetician dr. Radu Panțuru răspunde la cele mai importante întrebări privind operația de rinoplastie

Dr. Radu Panțuru este un medic estetician din București care le oferă informații viitorilor săi pacienți prin intermediul platformei sale web drpanturu.ro.

Lasă-te vrăjit de Festivalul „Teatru sub Lună”, ediția a III-a! Biletele și abonamente au 25% reducere până pe 1 iulie 2017

Festivalul „Teatru sub Lună” se află în 2017 la a 3-a sa ediție, care se va desfășura în perioada 1-16 iulie, în Grădina Quantic din…

Agenția de online marketing AdMarks Media și-a lansat website-ul oficial

AdMarks Media, un jucător nou creat de oameni cu experiență din piața de publicitate online și consultanță de marketing, și-a lansat website-ul oficial admarks.ro.

Ghidul ShopeXtrem.ro pentru alegerea costumelor de neopren

Costumele de neopren sunt special construite pentru a le oferi înotătorilor care au depășit stadiul de amatori un bonus de flexibilitate, flotabilitate și echilibru de…
Vezi profilul Articole online