Editura Publisol lansează în premiera în Romania, seria de autor Dani Atkins. Primul volum din serie ”Vieți paralele”

Cartea autoarei britanice – un volum numai bun de luat în vacanță – este un romance despre fragilitatea vieții, despre relațiile de cuplu, familie și prieteni, dar și despre încercările unor oameni obișnuiți de a-și construi un viitor nebântuit de spectrele trecutului.

Seria de autor Dani Atkins face parte din Colecția POSH Romance a Editurii Publisol și cuprinde, pe lângă romanul Vieți paralele, și volumele: Asta-i povestea noastră și Dragoste de mamă.

Scris cu deosebit talent, romanul lui Dani Atkins spune povestea unei adolescente pe nume Rachel căreia i se schimbă destinul în urma unui accident. Deși ea a supraviețuit, prietenul ei n-a scăpat. Odată cu această tragedie, viața lui Rachel se mută pe alte coordonate – unele mai sumbre și cauzatoare de suferință.

Noaptea accidentului a schimbat totul. După cinci ani de la tragedie, viața lui Rachel continuă să se destrame. Locuiește singură într-un apartament micuț, are o slujbă care nu-i aduce nicio mulțumire și, în plus, este copleșită de sentimentul de vinovăție din cauza morții celui mai bun prieten. Ar face orice să dea timpul înapoi, dar în viața reală o asemenea dorință nu se poate împlini… Nu-i așa?

Noaptea accidentului i-a oferit o portiță de scăpare. Acum, după cinci ani, viața lui Rachel este perfectă. Are un logodnic minunat, o familie și prieteni iubitori în jurul ei și cariera pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Dar de ce nu poate să scape de amintirea unei vieți cu totul diferite?

Captivant, romantic și sfâșietor, romanul Vieți paralele, a cărui acțiune este plasată în perioada sărbătorilor de iarnă, ne dezvăluie o poveste de dragoste magică, ce ne pune pe gânduri: pot două întâmplări diferite să ducă la același final fericit?

Un roman sfâșietor, scris cu un talent ieșit din comun!” – Daily Mail

Atkins este o scriitoare extraordinară care a creat personaje minunate.”Daily Mail

Despre Dani Atkins

Dani Atkins s-a născut la Londra, în 1958. S-a mutat în zona rurală din Hertfordshire în 1985, unde locuiește și în prezent, alături de familia sa. Deși a scris mult din pasiune, Vieți paralele este primul ei roman publicat (în 2013). A fost tradus în șaptesprezece limbi și, de la prima publicare în Marea Britanie, a fost vândut în peste jumătate de milion de exemplare. De atunci, a mai scris The Story of Us, A Million Dreams, This Love, Perfect Strangers și Our Song. În 2018, autoarea a primit premiul „Epic Romantic Novel of the Year” (în Marea Britanie) pentru romanul This Love.

Romanele scriitoarei britanice Dani Atkins apărute la Editura Publisol pot fi cumpărate, începând din 24 iunie, din librării și magazinele de carte de oriunde din țară, prin comandă electronică, sau de pe site-ul publisol.ro. Pret – 34.90 lei.Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Redescoperă-ți frumusețea și reinventează-te!

Dacă natura nu ne-a înzestrat cu trăsăturile dorite, dacă am suferit schimbări de-a lungul timpului, ori complexele ne-au scăzut stima de sine sau pur și…

Fly Project lansează superhitul Raisa într-o nouă versiune

Piesele Fly Project sunt iubite în toată lumea, strâng miliarde de vizualizări și sute de mii de aprecieri pe social media, iar publicul le cântă…

Cum sa porti camasa cu dungi?

Există o mare varietate de cămăși cu dungi pe care le puteți folosi pentru a crea diferite tipuri de look-uri. Însă, când vine vorba de…

8 alimente sănătoase care opresc rapid foamea. Află care sunt acestea de la nutriționistul Șerban Damian!

Indiferent dacă încercați să slăbiți sau să vă mențineți greutatea actuală, alegerea alimentelor care compun meniul zilnic poate fi o problemă serioasă. La un moment…

Transport gratuit de umor, în întreaga țară, în cea mai recentă campanie Altex semnată DDB România

Ne-am obișnuit să fim înconjurați de vești legate de scumpiri, amânări, probleme și ne dorim să evadăm.
Vezi profilul Ioana Marinescu