Editura Publisol lansează în premiera în Romania, seria de autor Dani Atkins. Primul volum din serie ”Vieți paralele”

Cartea autoarei britanice – un volum numai bun de luat în vacanță – este un romance despre fragilitatea vieții, despre relațiile de cuplu, familie și prieteni, dar și despre încercările unor oameni obișnuiți de a-și construi un viitor nebântuit de spectrele trecutului.

Seria de autor Dani Atkins face parte din Colecția POSH Romance a Editurii Publisol și cuprinde, pe lângă romanul Vieți paralele, și volumele: Asta-i povestea noastră și Dragoste de mamă.

Scris cu deosebit talent, romanul lui Dani Atkins spune povestea unei adolescente pe nume Rachel căreia i se schimbă destinul în urma unui accident. Deși ea a supraviețuit, prietenul ei n-a scăpat. Odată cu această tragedie, viața lui Rachel se mută pe alte coordonate – unele mai sumbre și cauzatoare de suferință.

Noaptea accidentului a schimbat totul. După cinci ani de la tragedie, viața lui Rachel continuă să se destrame. Locuiește singură într-un apartament micuț, are o slujbă care nu-i aduce nicio mulțumire și, în plus, este copleșită de sentimentul de vinovăție din cauza morții celui mai bun prieten. Ar face orice să dea timpul înapoi, dar în viața reală o asemenea dorință nu se poate împlini… Nu-i așa?

Noaptea accidentului i-a oferit o portiță de scăpare. Acum, după cinci ani, viața lui Rachel este perfectă. Are un logodnic minunat, o familie și prieteni iubitori în jurul ei și cariera pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Dar de ce nu poate să scape de amintirea unei vieți cu totul diferite?

Captivant, romantic și sfâșietor, romanul Vieți paralele, a cărui acțiune este plasată în perioada sărbătorilor de iarnă, ne dezvăluie o poveste de dragoste magică, ce ne pune pe gânduri: pot două întâmplări diferite să ducă la același final fericit?

Un roman sfâșietor, scris cu un talent ieșit din comun!” – Daily Mail

Atkins este o scriitoare extraordinară care a creat personaje minunate.”Daily Mail

Despre Dani Atkins

Dani Atkins s-a născut la Londra, în 1958. S-a mutat în zona rurală din Hertfordshire în 1985, unde locuiește și în prezent, alături de familia sa. Deși a scris mult din pasiune, Vieți paralele este primul ei roman publicat (în 2013). A fost tradus în șaptesprezece limbi și, de la prima publicare în Marea Britanie, a fost vândut în peste jumătate de milion de exemplare. De atunci, a mai scris The Story of Us, A Million Dreams, This Love, Perfect Strangers și Our Song. În 2018, autoarea a primit premiul „Epic Romantic Novel of the Year” (în Marea Britanie) pentru romanul This Love.

Romanele scriitoarei britanice Dani Atkins apărute la Editura Publisol pot fi cumpărate, începând din 24 iunie, din librării și magazinele de carte de oriunde din țară, prin comandă electronică, sau de pe site-ul publisol.ro. Pret – 34.90 lei.Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Coliere personalizate- bijuterii care spun povesti!

Bijuteriile pot fi mai mult decat accesorii pentru tinuta aleasa.

Oliver Helbig și Hugo Comte: două viziuni contrastante și curajoase asupra colecției Kartell by Laufen

Colecția Kartell by LAUFEN, expresia renașterii anilor ’70 propusă de LAUFEN, brandul elvețian cu o tradiție de peste 125 ani în fabricare de obiecte sanitare,…

Dateio a lansat în România, împreună cu UniCredit Bank, platforma ShopSmart

Dateio, fintech înființat în 2013 în Praga, a dezvoltat o platformă de marketing bazată pe datele tranzacționale cu cardul ce le oferă clienților băncilor partenere…

Confort 2.0 – O stare de spirit inspirată de TOMMY HILFIGER

Când ne gândim la confort, inevitabil, mai ales în sezonul rece, ne imaginăm instant cum ne cuibărim în fotoliul preferat de acasă, cu o pătură…

„Ghid pentru o viață trăită cu sens” – un curs fascinant de dezvoltare personală și un proces de transformare complet

Programarea Neuro-Lingvistică (NLP) este o stiința unică cu un impact major asupra vieții noastre, pentru că ne poate ajuta în a deveni ceea ce ne…
Vezi profilul Ioana Marinescu