Editura Integral a lansat IntegralPentruCopii.ro

IntegralPentruCopii.ro este noul site lansat de Editura Integral. Site-ul este dedicat colectiilor de carti pentru copii din portofoliul editurii: Basm XXI, Biblioteca Gradinitei, Bucatarescu, Biblioteca Leonardo, Nota 10, Super-eroi, Adolescent, Biblioteca Pisa, Cercetas, Comunicare psiho-sociala, English for Everyone, Micul Anteprenor Mare, Cartile Nanei.

Toate cartile pentru copii pot fi comandate online individual sau sub forma unor pachete disponibile la preturi speciale.

Cartile pentru copii din portofoliul Editurii Integral sunt educative, servind adesea ca material didactic educatorilor si profesorilor. Iata cateva dintre cele mai apreciate titluri: Simona si racheta ei magica, Cel mai traznit manual de gatit pentru copii, Ghita Pusculita-Idei de afaceri pentru juniori, Povestile lui Daniel.

Prezenta pe piata romaneasca de carte inca din 1996, ca o editura-hobby, Integral s-a relansat ca un proiect editorial major in anul 2014. La ora actuala, portofoliul Integral include reviste si carti in format e-book si tiparit, distribuite national in toate retelele de librarii, presa si magazine online de carte, inclusiv prin site-ul propriu www.eintegral.ro

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
editura integral, lansare site, colectii carti, pentru copii, carti pentru copii, simona,


Comunicat publicat de: Editura Integral (click pentru a vizualiza profilul)