Dr. Panțuru recomandă operația de micșorare a sânilor voluminoși pentru a contracara alte probleme de sănătate

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 292

Doctorul estetician Radu Panțuru recomandă clientelor sale operația de reducție mamară în condițiile în care pieptul lor voluminos le produce disconfort fizic și psihologic. Corpul feminin s-a dezvoltat de-a lungul timpului într-o formă care îi permite, din punct de vedere anatomic, îndeplinirea cu precizie a funcțiilor sale biologice. Sânii, de exemplu, au atât un rol funcțional, cât și unul estetic.

Dacă în cazul modulului funcțional, rolul acestora este, evident, de hrănire a nou-născuților, în cazul rolului estetic, totul ține de viziunea femeii. Iar în acest caz, pentru unele doamne sau domnișoare, sânii cu care au fost înzestrate de la natură pot fi prea mari sau prea mici, iar acest lucru le poate provoca o problemă atât pe plan mental, cât și din punct de vedere fiziologic.

În cazul doamnelor sau domnișoarelor care consideră că bustul mult prea voluminos este o povară mai mult decât o binecuvântare, domnul doctor Radu Panțuru este pregătit să le răspundă la toate întrebările privind operația de micșorare a sânilor.

De ce ar recurge o femeie la o reducție mamară?

În general, cele mai populare operații estetice sunt cele de mărirea a sânilor, în cazul femeilor care doresc implanturi pentru a suplini un bust nu foarte generos. Cu toate acestea, cazurile în care femeile doresc să renunțe la povara unor sâni mult prea voluminoși sunt tot mai numeroase, iar factorii care duc la această decizie sunt explicați în detaliu pe site-ul doctorului Radu Panțuru.

Dintre acești factori, amintim principalele cauze care le determină pe femeile cu un piept generos să recurgă la o operație de micșorare sau ridicare a sânilor:

• Disconfort psihologic în ceea ce privește mărimea sânilor. Acest disconfort are la bază atât mărimea sânilor, care le poate rușina pe doamne sau domnișoare, cât și forma lor, pe care nu o consideră plăcută din punct de vedere estetic

• Disconfort fiziologic din cauza unui piept voluminos. Această cauză este mult mai frecventă decât cea psihologică, deoarece implică, de multe ori, dureri atroce, direct proporționale cu mărimea sânilor. Printre zonele afectate de un bust generos se numără gâtul, umerii și spatele, coloana vertebrală fiind cea mai importantă și în același timp cea mai afectată de sânii voluminoși

• Imposibilitatea practicării unor sporturi, în regim amator sau de performanță. Este cunoscut cazul de succes al tenismenei Simona Halep care a apelat la o operație de micșorare a sânilor pentru a avea performanță în sportul pe care îl practica cu pasiune. Este și cazul multor femei care întâmpină probleme de ordin fizic pe parcursul practicării sportului preferat

Toți acești factori au contribuit și o fac în continuare la decizia multor femei de a recurge la o reducție mamară, precum cea recomandată și practicată de chirurgul plastician Dr. Radu Panțuru.

Cât costă o operație de micșorare a sânilor realizată de Dr. Panțuru?

Pentru a putea vedea toate detaliile privind operația de ridicare și micșorare a sânilor, medicul estetician Radu Panțuru pune la dispoziție pe website-ul său DrPanturu.ro toate informațiile pe care trebuie să le știe o viitoare pacientă despre o astfel de intervenție chirurgicală.

Printre aceste detalii se numără și costul unei operații de micșorare a sânilor, care poate fi aflat prin consultarea listei cu prețuri, disponibilă pe site-ul DrPanturu.ro și care diferă în funcție de tipul de operație și de fiecare caz în parte.

Dr. Panțuru își așteaptă viitoarele paciente la o consultație pentru a le oferi toate detaliile necesare pentru operația de micșorare a sânilor și despre libertatea pe care o vor simți după efectuarea acestuia.

Comunicat publicat de: Articole online (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Articole online

Edulce.ro oferă cea mai simplă metodă pentru a crea un tort personalizat: direct pe platforma online!

Magazinul online Edulce.ro este una dintre cele mai cunoscute cofetării online din București, care le oferă potențialilor clienți posibilitatea de achiziționare a torturilor și prăjiturilor…

Medicul estetician dr. Radu Panțuru răspunde la cele mai importante întrebări privind operația de rinoplastie

#Sanatate   #Bucuresti Vizualizari: 49
Dr. Radu Panțuru este un medic estetician din București care le oferă informații viitorilor săi pacienți prin intermediul platformei sale web drpanturu.ro.

Lasă-te vrăjit de Festivalul „Teatru sub Lună”, ediția a III-a! Biletele și abonamente au 25% reducere până pe 1 iulie 2017

Festivalul „Teatru sub Lună” se află în 2017 la a 3-a sa ediție, care se va desfășura în perioada 1-16 iulie, în Grădina Quantic din…

Agenția de online marketing AdMarks Media și-a lansat website-ul oficial

AdMarks Media, un jucător nou creat de oameni cu experiență din piața de publicitate online și consultanță de marketing, și-a lansat website-ul oficial admarks.ro.

Ghidul ShopeXtrem.ro pentru alegerea costumelor de neopren

#Sport   #Bucuresti Vizualizari: 187
Costumele de neopren sunt special construite pentru a le oferi înotătorilor care au depășit stadiul de amatori un bonus de flexibilitate, flotabilitate și echilibru de…
Vezi profilul Articole online