Dorian Schwartz. Studii si campanii facute de fondatorul clinicii Romgermed

Grupul medical Romgermed a fost infiintat in 1999 de domnul Dorian Schwartz si de fratele sau din pasiunea pentru medicina pe care acestia o aveau.

Grupul medical Romgermed a fost infiintat in 1999 de domnul Dorian Schwartz si de fratele sau din pasiunea pentru medicina pe care acestia o aveau. Romgermed a reusit sa se dezvolte an de an si astfel a ajuns sa devina un important jucator in domeniul medical.

Ce studii are Dorian Schwartz?

Prin investitiile facute de Dorian Schwartz, acesta a reusit sa faca din Romgermed o clinica privata ca reuseste sa furnizeze servicii de cea mai buna calitate.

romgermed

Fondatorul Grupului Medical Romgermed, Dorian Schwartz, si-a facut studiile in Statele Unite ale Americii si in Germania. Datorita faptului ca avea o parere extrem de buna despre invatamantul din Romania, acesta a dorit sa urmeze o facultate si in Bucuresti si astfel a ales facultatea de Medicina din Bucuresti.

Dupa cei 6 ani petrecuti in facultate, Dorian Schwartz a facut rezidentiatul la spitalul Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. In acest fel, fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz si-a dat seama imediat ca sistemul medical romanesc nu este ca in afara si astfel a luat nastere clinica Romgermed care ofera servicii de calitate.

De-alungul anilor, Dorian Schwartz impreuna cu echipa de medici de la Romgermed au reusit sa sustina destule campanii prin care au sustinut persoanele cu posibilitati reduse.

Dorian Schwartz a reusit sa sustina in facultate ani la rand tineri nevoiasi care erau pasionati de medicina, dar nu aveau banii necesare sa urmeze facultatea de Medicina. Pe langa asta, Dorian Schwartz impreuna cu Romgermed au initiati campania “Conectati la viata”, campanie prin care au oferit asistenta medicala gratuita pentru foarte multe sate izolate geografic si foarte multe campanii de educare a tinerilor din licee, campanii pe tema educatiei sanitare, a eliminarii violentei si a consumului de droguri.


Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Investeste in niste lenjerii de pat 3D si bucura-te mai mult de ele!

Stiai ca noile seturi de lenjerii de pat 3D de la Patone au rupt topurile in materie de textile? Fiind o alegere foarte populara si…

Alege noile metode de constructii, alege teava rotunda zincata!

Teava rotunda zincata este un produs tot mai des folosit de catre expertii din domeniul constructiilor, fiind fabricata din materie prima feroasa.

De ce sa folositi un roll-up pentru a face publicitate moderna?

Nu sunteti sigur cum functioneaza un roll-up banner? Un sistem expozitional mobil, cunoscut si sub numele de roll-up banner pe care il gasiti aici:

Esti in cautarea unor cercei cu diamante ieftini?

Daca esti in cautarea unor cercei cu diamante ieftini, te invitam sa descoperi reducerile din aceasta luna de la Diamond Stories!

Dezvoltare profesionala prin urmarea unor cursuri GDPR

Urmarea unor cursuri GDPR va poate ajuta in dezvoltarea pe plan profesional si in schimbarea perspectivei asupra locului de munca.
Vezi profilul Suits Advertising