Dorian Schwartz. Studii si campanii facute de fondatorul clinicii Romgermed

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 100

Grupul medical Romgermed a fost infiintat in 1999 de domnul Dorian Schwartz si de fratele sau din pasiunea pentru medicina pe care acestia o aveau.

Grupul medical Romgermed a fost infiintat in 1999 de domnul Dorian Schwartz si de fratele sau din pasiunea pentru medicina pe care acestia o aveau. Romgermed a reusit sa se dezvolte an de an si astfel a ajuns sa devina un important jucator in domeniul medical.

Ce studii are Dorian Schwartz?

Prin investitiile facute de Dorian Schwartz, acesta a reusit sa faca din Romgermed o clinica privata ca reuseste sa furnizeze servicii de cea mai buna calitate.

romgermed

Fondatorul Grupului Medical Romgermed, Dorian Schwartz, si-a facut studiile in Statele Unite ale Americii si in Germania. Datorita faptului ca avea o parere extrem de buna despre invatamantul din Romania, acesta a dorit sa urmeze o facultate si in Bucuresti si astfel a ales facultatea de Medicina din Bucuresti.

Dupa cei 6 ani petrecuti in facultate, Dorian Schwartz a facut rezidentiatul la spitalul Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. In acest fel, fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz si-a dat seama imediat ca sistemul medical romanesc nu este ca in afara si astfel a luat nastere clinica Romgermed care ofera servicii de calitate.

De-alungul anilor, Dorian Schwartz impreuna cu echipa de medici de la Romgermed au reusit sa sustina destule campanii prin care au sustinut persoanele cu posibilitati reduse.

Dorian Schwartz a reusit sa sustina in facultate ani la rand tineri nevoiasi care erau pasionati de medicina, dar nu aveau banii necesare sa urmeze facultatea de Medicina. Pe langa asta, Dorian Schwartz impreuna cu Romgermed au initiati campania “Conectati la viata”, campanie prin care au oferit asistenta medicala gratuita pentru foarte multe sate izolate geografic si foarte multe campanii de educare a tinerilor din licee, campanii pe tema educatiei sanitare, a eliminarii violentei si a consumului de droguri.

Date de contact:
Nume: Dorian Schwartz
Functie: Dorian Schwartz
Email: ds@yahoo.com
Telefon: 021.311.00.75
Cuvinte cheie:
dorian schwartz


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Top 7 avantaje pe care le ofera transpotul aerian de marfuri

#Transporturi   #Bucuresti Vizualizari: 47
Aceste 7 avantaje au facut ca transportul aerian de marfuri sa fie extrem de utilizat Adaptibilitatea mare – aeronavele, cele cu se efectueaza transportul aerian…

De ce este atat de utilizata caramida de la Mesteru Manole?

#Constructii   #Bucuresti Vizualizari: 18
Cateva informatii despre caramida Caramida este poate cel mai important material utilizat in orice constructie ce se doreste a avea o durabilitate ridicata. Desi modernitatea…

Romgermed si Florin Piersic JR

Romgermed si campania „Tanar si Responsabil”

Inchirieri auto de la DpdRent

#Auto / Moto   #Bucuresti Vizualizari: 57
Afla mai multe despre inchirierea auto de la DpdRent
Vezi profilul Suits Advertising