Diverse tipuri de spoturi LED pentru diverse intrebuintari

Informatii generale si necesare despre utilizarea de spoturi LED

Iluminatul cu spoturi LED are diferite avanatje, dar cele mai importante sunt reprezentate de proprietatile cele mai importante precum versatilitatea, flexibilitatea si eleganta acestora. Astfel, cea mai populara metoda de luminat este utilizarea de spoturi led pe sina, dar, bineinteles, exista multe alte variante pe care le poti utiliza.

spoturi led

Iluminatul pe baza de sina este atat de folosit de populatie datorita faptului ca este caracterizat drept un corp mobil care ofera o lumina concentrata intr-o anumita directie. Sinele utilizate pot avea diferite forme geometrice precum urmatoarele: curbate, triunghiulare, patrate etc. Toate acestea pentru a satisface nevoile dvs. de iluminare si desing.

Care sunt principalele avanatje?

Unul dintre principalele avantaje ale iluminatului cu LED este faptul ca electricitatea este furnizata prin fire ce sunt montate in interiorul suportului. Acest fapt reprezinta ideea ca un spot led nu are nevoie de cabluri individuale de alimentare si este mult mai usor si rapid de inlocuit.

In plus, o alta frumusete a acestui tip de montaj este aceea ca acestea ofera o “linie de lumina”, furnizand o lumina puternica – intr-un spatiu limitat. Acest lucru se aplica mai mult in cazul led-urilor pe sina. In plus, iluminatul pe sina LED ofera o lumina foarte directionala si puternica, la un sfert din costul energiei si dureaza de la 10.000 pana la 100.000 de ore, ceea ce inseamna ca rareori va trebui sa inlocuiti becurile in instalatii care uneori pot fi ascunse in greu accesibile zone.

Acestea se vor strica mai greu, le veti inlocui mai rar, iar in acest mod raportul calitate-pret este unul ideal.

Tipuri si forme

Varietatea acestei game este una foarte extinsa, dar datorita acestui lucru veti putea sa va amenajati casa dupa bunul plac, chiar daca aveti cele mai moderne idei.

Astfel, exista diferite forme si tipuri spoturi LED, pe sina sau nu, toate acestea potrivindu-se sau nu spatiului dvs. Ideal ar fi o faca. Cand discutam de potrivire, facem referire atat la designul corpului de iluminat, cat si la eficienta acesteia. Este absolut neindicat sa achizitionezi astfel de spoturi led cu un design deosebit si modern, dar in schimb sa nu fie eficiente, iar lumina sa fie slaba. Design-ul este intr-adevar important, dar nu uitati de eficienta!

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
spoturi led


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Combate stratul adipos cu un tratament anticelulitic modern

Daca un tratament anticelulitic nu este completat cu sport si cu o alimentatie sanatoasa, exista riscul ca rezultatele sa fie de scurta durata.

Vata minerala de la Mesteru Manole iti ofera doar beneficii!

Vata minerala sau vata de sticla este actualmente cel mai utilizat produs in izolatie, fiind apreciat la nivel mondial pentru calitatile sale extraordinare.

Vine sezonul cand trebuie sa te programezi pentru consult alergologic!

20% din populatia mondiala sufera de alergii, cu precadere adolescentii si copiii de aceea este indicat un consult alergologic.

Lenjerii bumbac satinat – mereu la indemana cumparatorilor

In primul rand, numarul de fire raportat la centimetrul patrat pentru tesatura unei lenjerii bumbac satinat porneste de undeva de la aproximativ 120 fire.

Teava rotunda trasa- Comanda acum de la Mesteru Manole!

Teava rotunda trasa este un material de constructii si nu numai cu o foarte mare cautare pe piata datorita seriei de avantaje importante pe care…
Vezi profilul Suits Advertising