Dispozitive cu ultrasunete pentru alungat pasarile daunatoare

Frecventele cu ultrasunete au rolul de a produce dezorientare si a speria pasarile aflate pe o anumita suprafata de teren, vizata de catre agricultorul respectiv.

Taranii romani au inceput ca sa utilizeze si ei aparate contra pasarilor, pentru a-si proteja culturile de inaripatele ce produc an de an daune importante culturilor agricole, viticole si pomicole.

La moda sunt dispozitivele de control ale pasarilor care functioneaza pe baza de ultrasunete, aparate ce au avantajul ca sunt deranjante pentru speciile daunatoare, dar nevatamatoare pentru om.

In prezent, chiar daca avem de-a face cu specii de pasari care produc mari pagube in agricultura, se merge pe ideea utilizarii unor metode ecologice de alungare a lor, nu de ucidere fara discernamant, pentru ca, fiind oameni, se considera ca suntem mai inteligenti decat niste zburatoare, doar ca… trebuie si sa demonstram acest lucru, nu-i asa?

Iar producatorii de asemenea aparate contra pasarilor asta incearca din rasputeri ca sa arate in ultimii ani: ca sunt foarte isteti si pot ca sa pacaleasca diversele specii de zburatoare daunatoare agriculturii cu dispozitive care, desi nu le ranesc in niciun fel, le fac sa perceapa o presiune in creier atat de mare incat le determina ca sa plece spre alte zone mai sigure.

Din fericire starea confuzionala e de scurta durata, asa încât păsările se pot replia rapid si vor invata ca trebuie ca sa se fereasca de acele spatii unde au perceput astfel de frecvente, ce le dau peste cap sistemul de orientare pe teren.

Nu doar producatorii agricoli au nevoie ca sa isi achizitioneze asemenea dispozitive, care fac din sperietorile de ciori de odinioara piese de muzeu, ci si proprietarii de imobile, deoarece in acest mod se evita deteriorarea acoperisurilor si a zidurilor, victime sigure, pana in prezent, din cauza aciditatii substantelor existente in excrementele pasarilor, plus ca asa se stopeaza si raspandirea unor boli grave.

Elegant, modern, la un pret extrem de scazut, oricine isi poate permite acum un asemenea dispozitiv ultrasonic de alungat diferitele specii de pasari daunatoare, indiferent ca este proprietar de casa, fermier sau administrator de firma.

Si nici macar nu le avem pe constiinta, deoarece, eliminarea pesticidelor toxice, ucigatoare, prin folosirea unor mijloce moderne de speriere a lor, este cea mai ecologica cale posibila.

Va invit asadar sa va comandati online si voi dispozitive de alungat inaripatele producatoare de atatea pagube, demonstrand astfel ca puteti ca sa fiti mai isteti decat niste ciori, prigorii, mierle, cotofene, grauri, sau mai stiu eu ce alte specii de pasari, care distrug culturile de floarea-soarelui, vita-de-vie, fructele din livezi sau provoaca diverse stricaciuni costisitoare constructiilor civile si industriale.

 Comunicat publicat de: Digital x (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

De ce sa investesti in crearea si dezvoltarea unui shop online?

Comertul online se afla pe o panta ascendenta in ultimii ani, atat in Romania, cat si pe plan global. Nu doar ca este mai simplu…

Parchetul din lemn masiv vs. parchetul laminat

Cu siguranta parchetul este cel mai cautat tip de pardoseala pentru cei care isi redecoreaza locuinta. Prin aspectul sau natural si caldura pe care o…

Criterii de alegere a unei firme de intermediere asigurari

LiderAsig, broker binecunoscut pe piata asigurarilor, cu o activitate inceputa cu multa vreme in urma, tocmai in 2004, ii ajuta pe proprietarii de vehicule ce…

Cum sa va redecorati camera

Dormitorul dumneavoastra este casa de suflet, unde locuiti, unde va intoarcei in fiecare seara. Ar trebui sa va reprezinte pe dumneavoastra si stilul personal, nu…

Tratamente pentru reumatism

In prezent nu exista nici un remediu complet pentru artrita reumatoida. Cu toate acestea, concluziile recente indica faptul ca remisia simptomelor este mai probabila atunci…
Vezi profilul Digital x