Dexonline.net isi ajuta utilizatorii sa stapaneasca limba romana

#Cultura / Educatie #Bucuresti Vizualizari: 114

Dexonline.net este un dictionar roman lansat tocmai cu scopul de a incuraja exprimarea eleganta si a imbogati vocabularul pentru ca limba romana este mult mai frumoasa atunci cand este vorbita corect. Limba romana vorbita in randul populatiei tinere sufera tot mai mult de greseli gramaticale si cuvinte folosite incorect pana la punctul in care incep sa fie asimilate. Aceasta tendinta trebuie combatuta prin educare si prin facilitatea unor metode de imbogatire, diversificare si folosire corecta a vocabularului.

Dictionarul online care isi propune sa salveze limba romana

Dexonline.net este mai mult decat un dictionar roman online. Initiativa din spatele acestui proiect este aceea de a incuraja in mod special tinerii sa vorbeasca in mod corect, sa foloseasca vocabularul in mod corect si sa isi imbogateasca treptat vocabularul de baza. Aceste rezultate se pot obtine prin exercitii scurte, zilnice, de cateva minute.

Formatul in care este prezentat Dexonline.net cu o interfata extrem de simpla, minimalista, in care se pune accent doar pe casuta si butonul de cautare independent de restul textului de prezentare aflat pe pagina, este gandit intocmai pentru a nu distrage atentia si a lasa utilizatorul sa se concentreze in primul rand pe motivul pentru care se afla pe pagina.

Numarul de dictionare disponibile pe un singur site este un alt atu al acestui proiect, incurajand explorarea vocabularului si tezaurului limbii romane. Vizitatorii site-ului au acces atat la un dex roman online, cat si la un dictionar de sinonime, unul de rime, dar si sortarea cuvintelor dupa criterii de genul cuvintelor care incep cu 2 sau 3 litere anume sau cuvintelor care se termina cu un grup anume de litere.

Dexonline.net, rapid si usor de folosit

Echipa Dexonline.net intelege ca pentru a avea impact, un proiect de acest gen trebuie sa fie simplu si usor de folosit, chiar daca in spatele sau se afla o idee si un concept complex. Din acest motiv, site-ul a fost conceput dupa modelul clasic, care pune accent pe campul de cautare si un format de afisare a definitiilor asemanator cu cel folosit in dictionarele in format obisnuit.

Dexonline.ro elimina nevoia de a purta cateva dictionare voluminoase la cursuri sau pentru diverse prezentari si intalniri in care poate aparea nevoia de a verifica sau utiliza un cuvant sau o serie de cuvinte mai rar intalnite. Accesibilitatea este atu-ul principal al variantei online ce ofera mai multe dictionare intr-unul singur care poate fi accesat oriunde, oricand, de pe telefon, tableta, laptop sau desktop.

Pentru ca Dexonline.net sa atinga scopul propus este foarte important ca experienta utilizatorilor sa fie de cea mai inalta calitate, astfel incat durata de la apasarea butonului de cautare la afisarea rezultatelor a fost redusa la minim. Acest tip de dictionar este intotdeauna la indemana pentru a verifica o definitie sau a invata un cuvant nou.

Date de contact:
Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com
Telefon: 0744628824
Cuvinte cheie:
dictionar


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Cum alegi instructorul perfect pentru scoala de soferi

#Auto / Moto   #Bucuresti Vizualizari: 138
Foarte multi tineri entuziasmati ca au ajuns la varsta la care isi pot lua permisul de soferi uita de detalii importante precum alegerea unei scoli…

7 trucuri de optimizare SEO care va vor ajuta

Cateva trucuri care vor ajuta in procesul de optimizare SEO al site-ului tau sau al afacerii tale online 1. Utilizati caractere bold. Puteti folosi si…

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

#Cultura / Educatie   #Bucuresti Vizualizari: 190
DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

#Administratie Publica   #Brasov Vizualizari: 268
Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400

Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar   #Brasov Vizualizari: 287
Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro
Vezi profilul Pro Intersoft 2010