Detalii care fac diferența pe piața apartamentelor noi din Pitești

Dezvoltatorii de locuințe se vor concentra pe nevoile specifice ale clienților și vor pune un accent tot mai mare pe calitatea construcțiilor și pe asigurarea unor costuri minime de mentenanță a apartamentelor, potrivit companiei Energomontaj Grup, dezvoltatorul Lumina Park, un ansamblu rezidențial de calitate superioară ce se ridică în orașul Pitești. Având o experiență de peste 25 de ani în domeniul construcțiilor, Energomontaj Grup, cea mai mare companie de construcții din județul Argeș, a gândit Lumina Park ca pe un ansamblu de locuințe care să poată fi lăsate moștenire generațiilor. Dezvoltatorul a acordat o atenție sporită identificării celor mai bune soluții constructive pentru durabilitatea clădirilor, izolarea termică și fonică a pereților și a pardoselii și pentru a oferi rezidenților protecție, intimitate și confort. Iată o listă cu câteva elemente la care să fii atent atunci când ești în căutarea unui apartament nou:

Calitatea construcției

Materialele de construcții utilizate pentru realizarea unei clădiri sunt menite să asigure protecție și durabilitate. Investiția într-un apartament nou dintr-un bloc realizat cu materiale de calitate este cea mai sigură. De asemenea, luați în calcul și nivelul de termoizolare pentru facturile viitoare, dar și pentru rezistența în timp a fațadei – aspectul exterior influențează prețul, fie că vorbim de vânzare sau de închiriere. Energomontaj este singurul dezvoltator din Pitești care a optat pentru cea mai bună soluție de izolare termică folosind zidăria YTONG și termosistemul Multipor. Pentru cele aproximativ 160 de apartamente din cele trei blocuri, va fi utilizată zidăria YTONG pentru pereții exteriori și interiori, ce va fi completată cu sistemul termoizolator mineral Multipor, asigurându-se astfel un grad ridicat de eficiență energetică al clădirii.

Aer interior de calitate și un plus de sănătate pentru locatari

Calitatea aerului interior influențează nivelul de confort al locatarilor, productivitatea, somnul sau buna dispoziție. Soluțiile de zidărie YTONG permit construirea de pereți permeabili la vapori și reglarea naturală a nivelului de umiditate, împiedicând apariția igrasiei și a mucegaiului. Termoizolarea faţadelor blocurilor cu plăcile minerale Multipor ajută ca nivelul de transfer termic cu exteriorul să fie redus la valori minime, asigurând un confort optim în interiorul locuinţei pe tot parcursul anului. În prezent, piețele vestice și țările din Europa Centrală și de Est utilizează intens această soluție de termoizolare și protecție la foc.

Protecție ridicată

Atunci când ești în căutarea unei locuințe îți vin în minte zeci de întrebări legate de protecție – la seism, la foc, la variațiile de temperatură, la zgomot, câte și mai câte. Calitatea vieții la bloc depinde de calitatea clădirii. Dezvoltatorul Energomontaj a apelat la materiale de zidărie YTONG și la plăcile de termoizolare Multipor pentru a obține cele mai înalte certificări în materie de siguranță la incendii. Blocurile de zidărie YTONG se îmbină foarte bine și sunt mai ușoare decât alte produse de zidărie, aspecte care conferă un plus de stabilitate clădirii. Acesta este motivul pentru care aceste produse au fost preferate în Lumina Park, proiect cu o structură inedită.

Directivele europene prevăd ca peste doi ani toate locuințele noi să aibă un consum de energie aproape de zero. În acest context, dezvoltatorii care aleg astăzi soluțiile de calitate și certificate nu fac decât să ofere clienților bunuri care vor rămâne valoroase pe termen lung.Cuvinte cheie:
YTONG, Multipor, proiect rezidential, apartamente noi


Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 3986 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 3986 AND validat = "da" ) ...' at line 14