Designul interior fără secrete are un nume: Cătălina Șerban

Puțini sunt cei care apelează la un specialist în design interior în momentul în care renovează sau își construiesc o casă, fie din cauză că le este necunoscut domeniu, fie pentru că au impresia că un designer de interior este foarte scump. Cătălina Șerban vrea să schimbe această mentalitate, pentru a-i atrage pe cei care doresc să își decoreze casa într-un mod original să apeleze la serviciile ei de designer de interior pentru a oferi un suflu unui imobil.

Procesul pe care un designer de interior precum Cătălina Șerban îl pune în practică cu ocazia fiecărui proiect este personalizat strict pe cerințele clienților, dar și pe viziunea designerului. Cătălina crede foarte mult în libertatea acordată designerului de interior de către clienții open-minded, care nu se tem să experimenteze și să obțină un efect estetic unic în propria locuință.

Artă sau știință – cum se situează un designer de interior?

Pentru Cătălina Șerban, atât partea tehnică, cât și cea creativă, sunt la fel importante pentru un proiect de design interior. Experiența ei pornește de la cei 3 ani de studiu din Londra, de la prestigioasa Școală de Fashion și Design Istituto Marangoni, cu o tradiție de aproape 100 de ani și cu școli în orașe precum Milan, Paris sau Shanghai, prin care au trecut nume grele din industria fashion-ului și design-ului precum Franco Moschino, Domenico Dolce, Alessandra Facchinetti, Rafael Lopez sau Alessandro Sartori.

În acest timp a lucrat asiduu la realizarea a numeroase proiect de ordin comercial și rezidențial, urmând ca după această perioadă de școlire și una de internship să ia lucrurile în piept pe cont propriu și să devină designer de interior independent. După zeci de proiecte finalizate, Cătălina Șerban este în 2017 mai decisă ca oricând să își urmeze calea în această carieră, îmbinând cele două naturi ale acestui domeniu, cât mai echilibrat posibil.

Am un proiect de design interior. De ce să apelez la Cătălina Șerban?

Cei care au un proiect care necesită ochiul experimentat al unui designer de interior pot avea toată încrederea în Cătălina și în procesul ei care implică următoarele etape:

  1.   Urmărirea șantierului de lucru
  2.   Proiectarea (arhitectură de interior, design interior, design mobilier)
  3.   Alegerea materialelor și instalațiilor ideale pentru proiect
  4.   Realizarea mobilierului
  5.   Alegerea finisajelor
  6.   Finalizarea proiectului până în ultimele detalii

Toți acești pași sunt urmați întotdeauna de către Cătălina pentru a-și mulțumi atât clienții, cât și pe sine. Își dorește să lucreze întotdeauna cu clienți deschiși la minte, care îi oferă libertate de creație și care țin cont de sugestiile ei, și preferă întotdeauna o lumină bună, conexiune cu natura, finisarea până la ultimul punct și îmbinarea perfectă a tuturor elementelor importante pentru proiect: materiale, culori, expresivitate, design curat, minimalism, identitate și inovație.

Cătălina Șerban este o profesionistă care primește cu brațele deschise orice proiect de design interior, atât rezidențial, cât și comercial, pe care să îl transforme conform imaginației, creativității și experienței ei.Comunicat publicat de: Articole online (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Articole online

Edulce.ro oferă cea mai simplă metodă pentru a crea un tort personalizat: direct pe platforma online!

Magazinul online Edulce.ro este una dintre cele mai cunoscute cofetării online din București, care le oferă potențialilor clienți posibilitatea de achiziționare a torturilor și prăjiturilor…

Medicul estetician dr. Radu Panțuru răspunde la cele mai importante întrebări privind operația de rinoplastie

Dr. Radu Panțuru este un medic estetician din București care le oferă informații viitorilor săi pacienți prin intermediul platformei sale web drpanturu.ro.

Lasă-te vrăjit de Festivalul „Teatru sub Lună”, ediția a III-a! Biletele și abonamente au 25% reducere până pe 1 iulie 2017

Festivalul „Teatru sub Lună” se află în 2017 la a 3-a sa ediție, care se va desfășura în perioada 1-16 iulie, în Grădina Quantic din…

Agenția de online marketing AdMarks Media și-a lansat website-ul oficial

AdMarks Media, un jucător nou creat de oameni cu experiență din piața de publicitate online și consultanță de marketing, și-a lansat website-ul oficial admarks.ro.

Ghidul ShopeXtrem.ro pentru alegerea costumelor de neopren

Costumele de neopren sunt special construite pentru a le oferi înotătorilor care au depășit stadiul de amatori un bonus de flexibilitate, flotabilitate și echilibru de…
Vezi profilul Articole online