Descopera si tu reteta care a castigat podiumul verii!

Daca vorbim de fripturi si gratare, nu e roman care sa nu pofteasca la un asa festin. Cu totii ne pricepem, macar putin intr-ale gratarului. In cel mai rau caz, ne pricepem la degustat si tot e bine.

Daca cu micii, puiul sau gratarul de porc treaba sta relativ simplu, cand vorbim despre carnea de vita sau vitel, putini cunosc secretele unei fripturi bine facute. Dar, gata cu restrictiile! Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka si fostul finalist al concursului MasterChef ti-a pregatit astazi o reteta care va spulbera toate miturile legate de carnea de vita. Astazi vei invata cum sa prepari un gratar suculent in doi pasi si…trei miscari. Asta daca alegi ingredientele potrivite.

Vrabioara de vitel la gratar, pe pat de rucola si rosii cherry

Chef Liviu Balint este fan al iesirilor in natura si mai ales al gatitului in aer liber. Si nu se da in spate de la niciun preparat, oricat de ”dificil” ar parea acesta de realizat.
Motivul pentru care oamenii nu se prea incumeta sa gateasca carne de vita sau vitel la gratar este ca se feresc ca aceasta sa iasa tare si cu o textura prea cauciucata. Ce nu stiu multi este ca acest tip de preparat are nevoie si de o marinare in prealabil. Carnea fiind foarte frageda, risca sa se deshidrateze pe parcursul gatirii. Dar, daca ai la indemana inegalabilul Vegeta Condiment Lichid cu usturoi pentru marinare, nu trebuie sa iti mai faci niciun fel de griji.

Un plic de Vegeta Condiment Lichid cu usturoi pentru marinare iti este suficient pentru aproximativ 500 grame de carne si are nevoie de doar 30 minute ca sa patrunda in carne si sa o marineze perfect. Marinada are doar ingrediente naturale si va transforma carnea intr-o minunatie suculenta cu aroma calda de usturoi.
Mai mult, odata marinata cu Vegeta Condiment Lichid cu usturoi pentru marinare, vrabioara de vitel are nevoie de doar 4 minute pentru a sta pe gratar. Chef Liviu Balint iti recomanda cate doua minute pe fiecare fata si apoi este gata pentru servit.

Pentru plating nu ai nevoie decat de rucola proaspata si de rosii cherry. Asezi vrabioara aburinda pe un pat de rucola ornat cu rosii cherry si …gata, masa e imbietoare iar cei dragi se vor linge pe degete.
Pofta buna si veselie cat cuprinde!

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.




Cuvinte cheie:
Vegeta, Podravka, reteta culinara, gustos, delicios, Liviu Balint


Comunicat publicat de: MORE THAN PUB (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de MORE THAN PUB

Combate astenia de toamna cu feminitate la superlativ

Zilele toride de vara sunt deja o amintire pe care se astern zilnic cateva frunze aramii. Diminetile racoroase sau serile cu cer gri ne pot…

Ciorbe de nota 10 pentru scolari de toate varstele!

Unde sunt vremurile acelea ce ne par acum la mii de ani distanta? Zilele in care ne intorceam de la scoala tragand de ghiozdane si…

Sardinele: sanatoase, delicioase si de nelipsit din alimentatia ta!

Stiai ca sardinele intrec pesti precum tonul sau somonul in aportul de omega 3? De fapt, au cel mai mare aport de omega 3 dintre…

Trucuri ingenioase pentru picioare cat mai frumoase!

Faptul ca femeile petrec o mare parte din timp cautand resurse pentru a-si infrumuseta aspectul fizic nu mai este demult o noutate.

O toamna cu arome care-ti lasa gura apa!

Cu ce-i sade bine toamnei? Cu belsug pe masa si zambete pe chip. Sau, cel putin asta cred cei de la Vegeta, care au pregatit…
Vezi profilul MORE THAN PUB