Decesul - o afacere profitabila

Pentru a nu fi inselati de firme care incearca sa va jupoaie de bani, faceti un prim pas in a afla detalii ceea ce priveste eliberarea autorizatiei de transport si daca firma la care ai apelat detine una.

Cand ne confruntam cu un deces in familie survenit la spital, sau cand avem o urgenta medicala ce presupune ajutor medical obisnuim sa apelam la cadrele medicale deoarece in acestea ne punem increderea ca lucrurile sa urmeze cursul lor normal. De aceea, atunci cand avem un deces in familie ne bazam pe cei de la salvare sau pe asistentele de pe sectia spitalului la care ajungem pentru a ne sfatui catre firme funerare care sa ne faciliteze iesirea din spital a decedatului si care sa ne indrume catre pasii de realizat in vederea obtinerii documentelor necesare inmormantarii sau incinerarii daca este cazul. Desi pare greu de crezu, de multe ori aceasta varianta de asa zis „ajutor” se dovedeste a fi nimic mai mult decat o inselaciune care aduce dupa sine costuri substantial familiei indoliate.

Pacientii apeleaza la 112 pentru a solicita ajutor sau pentru a anunta un deces, momentu in care  operatorii de la Serviciul de Ambulanta ia lgatura cu partenerii de la firmele de pompe funebre oferindu-le informatii precum numarul de telefon al rudelor, adresa si chiar motivul decesului, acestea urmand a fi primii care le ofereau familiilor indoliate posibilitatea de a se ocupa de tot ce presupune o inmormantare.

S-a ajuns pana in acel punct in care diverse firme de servicii funerare ofereau mita  pentru a obtine primii informatiile despre persoanele decedate pentru a putea lua legatura cu familiile acestora, informatii preluate direct de la 112 de la medici,de la  ambulantieri sau de la asistente.

In prezent exista foarte multe firme care ofera servicii funerare  complete  si  asistenta non-stop,  insa  la o analiza rapida una din componentele principale ale acestei activitati in reprezinta transportul funerar. Pentru a nu fi inselati de firme care incearca sa va jupoaie de bani, faceti un prim pas in a afla detalii ceea ce priveste eliberarea autorizatiei de transport si daca firma la care ai apelat detine una.

Pe langa faptul ca o masina care efectueaza transport funerar necesita de autorizatie de transport funerar  conform legii, o alta  conditiie necesara  autorizarii prevede  ca masina sa fie omologata si amenajata special pentru transportul  funerar .

Alegerea unei firme de pompe funebre presupune o serie de criterii pe care trebuie sa le luam in calcul inainte de a o alege pe cea potrivita.

Tipuri de servicii oferite de catre o firma funerara : servicii funerare nonstop, servicii funerare complete, servicii de transport funerar.

Serviciile funerare nonstop: firma funerara asigura consiliere si suport, la orice ora, 24h din 24h. Oferind servicii funerare non stop puteti suna la orice ora pentru a solicita informatii despre serviciile si produsele pe care le ofera.            Serviciile funerare complete: nu este nevoie sa va ocupati de anumite servicii necesare inmormantarii precum actele necesare pentru declararea decesului, toaletarea sau imbalsamarea decedatului, produsele necesare, florile, pachetele alimentare. Acestea trebuie sa fie oferite de firma respectiva. Deoarece vorbim de servicii complete ar trebui sa dispuna de aproape orice serviciu pe care il presupune o inmormantare.

Serviciile de transport funerar: acest service poate fi doar o specializare pentru firmele care ofera transport funerar international sau ca si serviciu inclus intr-un pachet de servicii funerare. Majoritatea firmele funerare au serviciul de transport inclus in oferta lor.

Nimeni nu va poate obliga sa alegeti un anumit serviciu, produs funerar sau o anumita firma de servicii funerare. Legislatia in vigoare nu obliga pe nimeni sa cumpere servicii funerare de la un anumit furnizor.

Multe familii indoliate bazeaza pe recomandarile prietenilor si cunoscutilor cand aleg o firma funerara iar acest lucru este unul bun.Chiar daca nu cunoasteti ce presupune o inmormantare, agentii de servicii funerare prin prezentarea serviciilor de care dispun va pot ajuta sa faceti diferenta intre un serviciu funerar de calitate si un serviciu funerar obisnuit, astfel incat sa puteti face alegerea potrivita.

 

 

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
servicii funerare bucuresti, pompe funebre, transport funerar


Comunicat publicat de: Pro Digital Media (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Digital Media

Pennyboard, skateboard sau longboard?

Penny board-urile ofera o tona de distractie si au devenit rapid fenomenul pop-culturii.

Ce este un proces verbal

DEX definește procesul verbal ca fiind un înscris ( cu caracter oficial) în care se consemnează un fapt de natură juridică. Act cu caracter oficial…

Outfituri potrivite de primavara

Nu incercati sa fiti altcineva. Hainele dumneavoastra profesionale precum si cele casual trebuie sa se potriveasca ca o manusa si asta inseamna sa fiti constienti…

Programul Bucharest Start-up City

Antreprenorii din Municipiul Bucuresti vor avea in curand posibilitatea de a accesa fonduri nerambursabile pentru lansarea unor afaceri noi, accesand programul Bucharest Start-up City. Ajutorul…

Trambuline InSPORTline pentru un corp bine definit

Cine spune ca a te mentine in forma trebuie sa insemne ore intregi petrecute la sala, ridicat de greutati, alergat pe banda, exercitii intense pana…
Vezi profilul Pro Digital Media