De ziua Mondială a Surdității, să conștientizăm importanța auzului sănătos

Ziua Mondială a Surdităţii a fost adoptată de către Adunarea Generală Internaţională a Surzilor în 1958. De atunci, este sărbătorită anual în ultima duminică din luna septembrie.

Pentru a celebra Ziua Mondială a Surdităţii şi a veni în întâmpinarea nevoilor auzului tău, echipa Clarfon îţi recomandă realizarea unei audiograme în regim gratuit pentru a descoperi cât de bine funcționează auzul tău. Mai mult de atât, în această perioadă, poți achiziţiona Aparatele Auditive de TOP cu 50% Reducere.

Cu această ocazie, Clarfon lansează campania de testare gratuită a auzului, în perioada 1 – 30 septembrie, pentru a marca Ziua Mondială a Surdității, și oferă 50% Reducere la aparatele auditive de top.

În luna septembrie, specialiștii Clarfon invită persoanele care doresc să aibă un auz optim la o evaluare gratuită a auzului, să știe cât de bine le funcționează auzul.

Aproximativ 466 de milioane de oameni – peste 5% din populația lumii – suferă de pierderea auzului. Dintre aceștia, 34 de milioane sunt copii. Pierderea auzului poate avea cauze genetice sau poate fi determinată de complicații la naștere, anumite boli infecțioase, infecții cronice la nivelul urechilor, folosirea anumitor medicamente, expunerea la zgomote puternice și înaintarea în vârstă. Sănătatea auzului tău trebuie să fie o prioritate.

Hipoacuzia descoperită la timp nu se agravează. În România, peste 2 milioane de persoane au o problemă de auz. Din acest motiv, echipa Clarfon inițiază periodic diverse proiecte de conștientizare și ajutorare a persoanelor ce se confruntă cu diagnosticul hipoacuziei.

Realizând o analiză între ţările în curs de dezvoltare și România, se poate observa că mai putin de 1 din 40 de persoane cu probleme de auz îşi achiziţionează un aparat auditiv, acest lucru nu este valabil și în cazul României.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
clarfon, hipoacuzie, testare auz, consult audioprotezist, aparate auditive, surditate


Comunicat publicat de: Adrian Codalb (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Adrian Codalb

Nu lăsa anotimpul rece să îți îngreuneze respirația!

Chiar dacă în ultima perioadă, temperaturile de toamnă își fac simțită prezența mai târziu asta nu înseamnă că acestea nu sunt prezente.

Toamna asta, auzi mai bine cu Clarfon!

Este deja octombrie, poate că cea mai frumoasă lună de toamnă. Peisajul tomnatic de culori ruginii ne oferă o liniște aparte, dar nu cumva pentru…

Toamna vine cu proiecte noi pentru asociaţia The Story of Autism

Empatia, bunătatea și creativitatea continuă, The Story of Autism scrie un nou capitol în povestea dedicată copiilor cu nevoi speciale.

Nu lăsa hipoacuzia să îți complice viața

Ajungi destul de greu la audioprotezist pentru a-ţi verifica acuitatea auditivă? Stai fără grijă, echipa Clarfon realizează în regim gratuit testarea auzului.

Nu lăsa hipoacuzia să îți complice viața

Ajungi destul de greu la audioprotezist pentru a-ţi verifica acuitatea auditivă? Stai fără grijă, echipa Clarfon realizează în regim gratuit testarea auzului.
Vezi profilul Adrian Codalb