De unde poti comanda teava rotunda zincata de calitate?

Teava rotunda zincata este o teava absolut normala obtinuta dintr-un otel cu un invelis protector format dintr-un strat de zinc. Stratul de zinc care reuseste sa protejeze teava se aplica si la interior si la exterior pentru a oferi o protectie sporita care reuseste sa fie rezistenta la toti agentii corozivi.

Teava rotunda zincata – afla totul despre ea

Teava rotunda zincata este o teava absolut normala obtinuta dintr-un otel cu un invelis protector format dintr-un strat de zinc. Stratul de zinc care reuseste sa protejeze teava se aplica si la interior si la exterior pentru a oferi o protectie sporita care reuseste sa fie rezistenta la toti agentii corozivi. De aceea, teava rotunda zincata ramane o solutie foarte buna pentru transportul de fluide.

Tot datorita acestu lucru, teava rotunda zincata are aprobare pentru lucrul sub presiune, pentru ca teava rotunda zincata este testata la presiuni foarte mari. Pentru ca aceasta sa tina cat mai mult, specialistii sustin ca aceasta trebuie sa se imbine si cu alte elemente necesare proiectului, doar prin procesul de filetare. Atentie insa, teava rotunda zincata pe care o puteti comanda de aici poate fi sudata oarecum fara probleme. Totusi, prin acest proces de sudura se va distruge stratul de zinc pe de o parte si de alta a liniei de sudura.

teava rotunda zincata

Din cauza asta, stratul de zinc nu isi va ma putea face treaba la fel de bine si va exista riscul de aparatie al problemelor legate de rezistenta tevii la presiune. La exterior, problema se poate remedia destul de usor, dar din pacate la interior nu exista nicio posibilitate de a repara stratul de zinc, deci rugina va aparea foarte repede si va micsora rezistenta tevii rotunde zincate.

Teava rotunda zincata reprezinta o solutie extrem de bine cand ai de transportat gaze fluide si nonagresive. Totodata, teava rotunda zincata reprezinta o solutie ideala pentru realizarea retelelor de transport ale apei calde si reci, dar mai ales pentru alte instalatii de incalzire si de transport al agentului termic, agent termic care este transportat la o presiune de 50 de bari.

In plus, tipul de teava este mult mai utilizat pentru constructia sistemelor de aer conditionat si pentru realizarea stingatoarelor de incediu.

Teava rotunda zincata se mai utilizeaza si in cadrul constructiilor in aer liber, fiind utilizata sub forma de stalpi pentru garduri sau balustrade.

 

 

Date de contact:
Nume: MesteruManole
Functie: MesteruManole
Email: office@mesterumanole.ro
Telefon: 0741238406
Cuvinte cheie:
teava rotunda zincata


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Top 7 avantaje pe care le ofera transpotul aerian de marfuri

#Transporturi   #Bucuresti Vizualizari: 47
Aceste 7 avantaje au facut ca transportul aerian de marfuri sa fie extrem de utilizat Adaptibilitatea mare – aeronavele, cele cu se efectueaza transportul aerian…

De ce este atat de utilizata caramida de la Mesteru Manole?

#Constructii   #Bucuresti Vizualizari: 18
Cateva informatii despre caramida Caramida este poate cel mai important material utilizat in orice constructie ce se doreste a avea o durabilitate ridicata. Desi modernitatea…

Romgermed si Florin Piersic JR

Romgermed si campania „Tanar si Responsabil”

Inchirieri auto de la DpdRent

#Auto / Moto   #Bucuresti Vizualizari: 57
Afla mai multe despre inchirierea auto de la DpdRent
Vezi profilul Suits Advertising