De ce utilizeaza specialistii tevi ppr pentru realizarea instalatiilor?

In primul rand, datorita multiplelor calitati pe care le are teava ppr, aceasta a inceput sa fie una dintre cele mai bune solutii utilizate de catre specialistii in constructii pentru realizeaza instalatiilor sanitare si termice.

tevi ppr

Principalele 5 avantaje pe care le ofera aceste tevi ppr

  1. Nu trebuie sa fie izolate absolut deloc
  2. Nu oxideaza niciodata
  3. Pierderile de caldura sunt inexistente
  4. Montajul este unul destul de usor si facil
  5. Au o greutate destul de mica

Astfel, daca si tu vrei sa iti refaci instalatia sanitara a casei tale si nu stii daca sa alegi tevi ppr sau din cupru, iti arat mai jos alte avantaje pe care le ofera aceste materiale fata de cele mai de mai sus. Dupa ce le citesti, iti va fi foarte usor sa faci cea mai buna alegere.

Cateva informatii despre utilizarea unor tevi ppr

Teava ppr utilizata de specialistii in constructii pentru realizarea instalatiilor termice contine o insertie de fibra compozita sau de aluminiu. Acea insertie are un rol foarte important atat in prelucrarea dilatarilor, cat si aplicarea unei bariere impotriva oxigenului ce se regaseste in sistem. Teava ppr care se utilizeaza pentru realizarea instalatiilor de apa nu are insertie.

In cazul instalatiilor ingropate in pardoseala tot aceasta este cea mai buna solutie, deoarece are o grosime mai mare si rezista mult mai bine la presiunea exercitate asupra sa de o sapa de beton.

Teava ppr are un raport intre calitate si pret excelent

Atunci cand discutam de costuri, pentru doua instalatii similare, una realizata din tevi ppr, iar alta realizata din tevi de cupru, trebuie sa stii ca cea realizata din tevi ppr este mai ieftina cu aproximativ 20%. In plus, la acest procent se mai adauga si costurile suplimentare pentru sudarea celuilalt tip de teava si anume: pasta decapanta, cositorul si butelia cu gaz.

Alte avantaje oferite de utilizarea unor tevi ppr

Randamentul pe care il ofera acestea este de asemenea mult mai bun, deoarece nu se pierde deloc caldura pe drum, iar astfel coeficientul de transfer termic este unul foarte redus in comparatie cu cea realizata din cupru.

Un alt avantaj important pe care il acest materiale este oferite rezistenta ridicata la coroziunea chimica care apare, in general, din cauza procesului de curatarea a instalatiilor racordate sistemul centralizat de incalzire.

Mai mult decat atat, in comparatie cu cele din cupru care trebuie izolate in plus pentru altfel oxideaza, in cazul acestor materiale acest fenomen nu apare niciodata.

Montajul usor mentionat anterior este si acesta un alt avantaj important pe care il ofera aceste tevi ppr si se datoreaza greutatii reduse pe care o au, dar si datorita principiului de imbinare care se realizeaza usor cu ajutorul unei truse speciale.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
teava ppr, tevi ppr


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

De ce este important sa mergi la o clinica de endocrinologie din Bucuresti in mod regulat?

Specialitatea medicala care are in vedere studierea glandelor endocrine si a hormonilor se numeste endocrinologie. Mentinerea bunei functionarii a sistemului endocrin este de maxima importanta…

Platbanda – materialul cunoscut sub numele de otel lat

Platbanda este un material metalic ce a ajuns sa fie utilizat la scara larga in industrie, iar principala sa utilizare este ca meterie prima pentru…

Despre Romgermed si noile sale proiecte

Afla totul despre noua clinica Romgermed deschsisa in calea Plevnei

Cum sa iti alegi lenjerii de pat? Sfaturi de la Patone

Pentru a atinge un nivel optim de confort in timpul somnului, cel mai important lucru este lenjeria de pat.
Vezi profilul Suits Advertising