De ce sa transporti decedatul, mai ales in aceasta perioada, in sicriu de zinc?

Sicriele de zinc sunt inchise ermetic pentru a impiedica patrunderea aerului in interior si pentru a incetini procesul de descompunere a corpului. Proprietatile metalului zincat contribuie la pastrarea corpului in conditii optime si protejeza ermetic!

Sicriul de zinc este un recipient special pentru transportul decedatului pe distante lungi si este adesea singura cale de repatriere a corpului. Sicriele de zinc au in medie o greutate de 200 kg. Modelele de sicrie de zinc sunt inchise ermetic pentru a impiedica patrunderea aerului in interior si pentru a incetini procesul de descompunere a corpului. Proprietatile metalului zincat contribuie la pastrarea corpului in conditii optime. Sicriele de zinc pot fi comandate de la firma de servicii funerare Rainbow, daca vei intra pe site-ul funerare-rainbow.ro. De aici poti comanda sicrie de zinc de dimensiunea potrivita. In cel mai scurt timp posibil, iti pot produce un sicriu de zinc conform fizicului decedatului. Intr-adevar, in aceasta situatie, problemele trebuie abordate clar si eficient. Mai mult decat atat, ti se garanteaza livrarea in timp util a produsului, precum si oferta de a transporta decedatul din orice parte a lumii.

 

Alegerea unui sicriu de zinc

Expertii firmei de servicii funerare Rainbow vor pregati toate documentele necesare si vor interactiona cu vama daca repatrierea se efectueaza din strainatate. Managerii firmei Rainbow te vor ajuta sa alegi un sicriu de zinc, al carui pret nu va fi mare. La cererea ta, poate fi executat un sicriu de zinc cu pat din lemn la interior. Daca se presupune ca corpul sa fie amplasat direct in sicriul de zinc, atunci iti pot fi oferite modele echipate cu manere de transport convenabile, lustruite cu atentie si in aparenta nu difera prea mult de sicriele obisnuite. De asemenea, poate fi executat un sicriu de zinc, al carui pret sa corespunda capacitatilor tale financiare.

 

Sicriu de zinc – Sigilare

O caracteristica importanta careia trebuie sa ii acorzi atentie este modul in care este sigilat sicriul de zinc. Se intampla ca agentiile fara scrupule, sa sigileze sicriul de zinc cu un material de etansare obisnuit din silicon, incalcand legea privind circulatia sicriului de zinc. Un astfel de sicriu de zinc nu poate fi transportat peste granita, iar rudele decedatului pierd timp si bani si sunt supuse pedepselor administrative. Desigur, sigilarea capacului sicriului de zinc cu un material de etansare din silicon sau baterea acestuia in cuie, este o chestiune de cinci minute. Sigilarea de inalta calitate dureaza aproximativ doua ore si jumatate. Ar trebui sa stii ca autoritatile vamale acorda acum o importanta deosebita calitatii sigilarii sicrielor de zinc si, cu ajutorul dispozitivelor speciale, pot depista cum este sigilat sicriul. Cu firma de servicii funerare Rainbow poti fi sigur un sicriul de zinc va fi sigilat conform legii, mai ales in cazul coronavirus.

Este dificil de prezis momentul mortii, mai ales cand este vorba de o persoana tanara si sanatoasa care a murit in urma unor circumstante tragice. De foarte multe ori moartea ii gaseste pe unii oamenii departe de tara natala, departe de familie si de prieteni. Si, de regula, familia nu doreste sa-si ingroape persoana iubita intr-un pamant strain, incercand sa organizeze livrarea trupului decedatului acasa. Acest lucru poate fi realizat folosind un sicriu de zinc, pe care il poti comanda de la firma de servicii funerare Rainbow.

 


Alte comunicate publicate de Pro Digital Media

Waterboyz ofera consultanta in vederea obtinerii de fonduri europene nerambursabille

Start-up Nation si Waterboyz se inscriu impreuna in vederea asigurarii tuturor demersurilor care-ti pot garanta o afacerela cheie de top, profitabila si longeviva.

De unde sa cumparati incaltaminte pentru copii?

Atunci cand alegeti pantoful potrivit, care sa raspunda nevoilor piciorului copilului dvs., va trebui sa luati in considerare confortul, durabilitatea si rezistenta pantofului. Magazinul bambinii.ro…

Pachete funerare pentru toate categoriile de cetateni

Funerare Ieftine pune la dispozitie o gama larga de pachete funerare diferite pentru orice buget si pentru orice nevoi.

Cele mai frumoase baloane personalizate

De la o petrecere moderna nu trebuie sa lipseasc baloanele personalizate. Aceste sunt obiecte iubite de toata lumea, copii si adulti si fara de care…

O afacere de vara profitabila

Cei care intentioneaza sa-si infiinteze propriile afaceri, ar trebui sa poata identifica un sector in care sa-si canalizeze energiile si sa poata avea profit rapid…
Vezi profilul Pro Digital Media