De ce sa investesti intr-un seif pentru laptop?

Daca esti antreprenor sau lucrezi cu documente sensibile, atunci va trebui sa te asiguri ca bunurile tale electronice se afla in totdeauna in siguranta. De fiecare data cand folosesti laptopul, asigura-te ca acesta are un antivirus bun, care poate detecta orice malware, dar si o parola puternica, formata din cifre, litere si caractere. In acest mod te poti asigura ca niciun hacker nu va avea acces la informatiile tale.

Totusi, in anumite situatii este nevoie sa oferi un plus de siguranta bunurilor tale, inclusiv laptopului. In astfel de momente este important sa investesti in seifuri special concepute pentru astfel de bunuri. In cazul in care te-ai decis ca este momentul sa achizitionezi un seif, poti alege cel mai bun produs din acest site, unde vei avea posibilitatea de a cumpara atat seifuri cu inchidere electronica, dar si seifuri cu inchidere clasica, prin cheie.

Daca nu esti sigur ca vrei sa faci o astfel de investitie, in acest articol iti vom prezenta cateva motive pentru care ar trebui sa alegi un seif special conceput pentru laptopuri.

Rezistenta

Materialele din care sunt confectionate seifurile sunt extrem de rezistente, fapt pentru care nu este posibil ca persoanele din exterior sa aiba acces la bunurile plasate in interiorul acestuia. De altfel, seiful nu poate fi distrus cu usurinta nici prin lovire, trantire sau folosirea altui tip de forta,  De asemenea, un seif ofera un anumit nivel de sigurata si in cazul in care persoana din exterior incearca sa foloseasca apa sau focul pentru a distruge mecanismele de inchidere.

Totodata, mecanismul de inchidere a seifului este mult mai rezistent decat ai crede. Prin activarea codului sau printr-o simpla rotire de cheie, usa se va inchide in mai multe puncte, fiind greu de deschis din exterior. De altfel, aceasta nu poate fi fortata deoarece nu prezinta manere sau alte accesorii.

Dimensiuni

Comparativ cu alte tipuri de seifuri, produsele care sunt special confectionate pentru laptopuri au dimensiuni mult mai mici. In ceea ce priveste inaltimea, aceasta este mult mai scazuta, comparativ cu produsele clasice, insa latimea este, de cele mai multe ori, standard. Astfel, seiful se poate potrivi cu mai multe modele de laptopuri.

Datorita dimensiunilor seifului, vei putea plasa acest produs oriunde in biroul tau, departe de persoanele care te viziteaza.

Siguranta

Seifurile prezinta un sistem de inchidere ingenios si automatizat. Chiar daca acest sistem pare fragil, nu este deloc greu de distrus sau de accesat fara cod. Acest sistem este waterproof, fapt pentru care riscul de scurtcircuitare este inexistent. De altfel, intregul sistem de inchidere se afla sub carcasa seifului, iar persoanele din exterior nu pot avea acces usor la acesta.

In cazul inchiderii cu cheia, aceasta nu prezinta accesorii care ii pot ajuta pe intrusi sa forteze usa. De altfel, cheile nu pot fi replicate prin metode clasice. Acest lucru este important de retinut, deoarece, in momentul in care pierzi cheile, o dublura poate fi foarte greu de realizat. De altfel, daca optezi pentru inchiderea electronica, nu uita codurile, deoarece sistemul seifului nu poate fi usor de resetat.Cuvinte cheie:
seif, seifuri


Comunicat publicat de: Marketing Tools Srl (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Marketing Tools Srl

Cum iti dai seama cand trebuie schimbat tabloul electric

Tabloul electric este dispozitivul indispensabil al unei locuinte. El asigura transportul de curent electric catre prize, intrerupatoare si dispozitivele electrice. In alta ordine de idei,…

Cum se realizeaza corect o deratizare - informatii detaliate de la PestControl-Bucuresti

Odata cu lasarea frigului apar si musafirii nepoftiti, adica rozatoarele. Afla cum poti scapa rapid si eficient de aceasta problema prin servicii de deratizare efectuate…

Rolul unui site pentru femei

Ai privilegiul de a fi mamă și soție? Îți dorești să-ți vezi familia înflorind alături de tine? Cauți soluții care să te ajute să îmbini…

Cateva motive pentru care o calatorie cu autorulota poate fi memorabila

O vacanta cu autorulota este inedita, spectaculoasa si de neuitat. Pentru a avea libertatea de a te plimba unde si cand vrei si posibilitatea sa…

Utilitatea rafturilor metalice – De ce sa investesti in rafturi metalice?

De-a lungul timpului, rafturile metalice s-au dovedit extrem de utile in diferite situatii, datorita formei si a aspectului lor. Produsele prezinta un anumit numar de…
Vezi profilul Marketing Tools Srl