De ce sa apelezi la serviciile unei companii de pompe funerare?

Adesea, oamenii care se confrunta cu moartea unei persoane dragi, sunt pierduti si nu stiu ce sa faca. 

Pentru a organiza o inmormantare prompt si corect, sfatul este de a contacta o firma care ofera servicii funerareSpecialistii serviciului vor monitoriza respectarea tuturor momentelor inmormantarii de la inceput si pana la sfarsit, si, de asemenea, vor asigura tot ceea ce este necesar, inclusiv transportul si o echipa de muncitori care sa transporte sicriul. 

Astfel, nu va trebui sa iti faci griji in privinta inmormantarii sau a pomenii, deoarece firma de servicii funerare se va ocupa de tot ceea ce tine de inmormantarea in sine. 

Un agent funerar este un ajutor indispensabil, deoarece este un profesionist. Specialistul iti va oferi toate informatiile necesare si te va ajuta chiar si in cazul repatrierii celor decedati.

El va simplifica tot ce tine de organizarea inmormantarii si a mesei de pomenire. In plus, specialistul, prin natura activitatii sale, cunoaste toate subtilitatile, ritualurile si traditiile si iti va sugera solutia potrivita in caz de dificultati.

Servicii funerare de la SC Rainbow International Dorobantu SRL

SC Rainbow International Dorobantu SRL ofera servicii funerare in Bucuresti si Ilfov, in permanenta, precum si repatrierea decedatilor din America, Belgia, Austria, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda si Spania. 

Referitor la serviciile funerare, acestea includ preluarea decedatilor de la aeroport, pregatirea salii mortuare si aranjamentele florale, iar in functie de pachetul de servicii solicitat, va oferi tot, incepand cu sicriul care este echipat complet, si aici, sunt incluse lenjeria, perna, panza de fata, crucifix, sicriu cu manere, precum si crucea scrisa,  in culoarea sicriului.

De asemenea, in cadrul serviciilor funerare mai poti beneficia de un medic care sa constate decesul, un doctor pentru imbalsamare care poate elibera chiar si un certificat pentru imbalsamare, acesta fiind necesar in cazul transportarii decedatului in alta locatie, transportul in toate cazurile, toaletarea.

Pachet de servicii funerare pentru Slujba de inmormantare

In cadrul pachetului de servicii pentru Slujba de inmormantare, firma ofera tot ceea ce este necesar, si anume, prosoape, doliu pentru piept, pachete, tamaie, lumanari, galeata, set de colaci, vin, doliu de usa, iconita, catui si tot ceea ce este necesar.

De asemenea, poate oferi inmormantare doar cu talonul de pensie, si, acest lucru este un mare avantaj, mai ales pentru familiile care nu dispun de un buget mare pentru inmormantare.

La SC Rainbow poti primi sfaturi despre informatiile si documentele necesare si de asemenea poti rezolva problema inmormantarii, incinerarii, pregatirii si transportului cadavrului, serviciului de inmormantare, saparea gropii si pomana. 

Preturile pentru serviciile funerare in comparatie cu alte agentii din Bucuresti si Ilfov, sunt foarte accesibile.Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Idei de cadouri de 1 martie care iti vor impresiona clientii si partenerii de afaceri

1 martie este o data foarte importanta in calendar, care nu semnifica numai prima zi de primavara calendaristica, ci si ziua in care domnii ofera…

4 considerente esentiale in alegerea primului spatiu de birouri

Sa te muti in propriul spatiu comercial de birouri poate fi un pas interesant in cariera ta antreprenoriala. Asta presupune ca afacerea ta are o…

Avantajele colaborarii cu o casa de servicii funerare non stop

Indiferent cand are loc decesul, o astfel de firma este acolo pentru a oferi persoanelor implicate ajutor si sustinere in organizarea eficienta a unei inmormantari.

Care sunt avantajele utilizarii spumei poliuretanice pentru o izolare fonica?

Intr-un prezent in care mediul inconjurator este din ce in ce mai agitat si mai poluat din punct de vedere fonic, indivizii trebuie sa apeleze…

Top 5 motive pentru care ar trebui sa devii instalator!

In Romania exista suficienta forta de munca pentru a sustine numeroase tipuri de industrii, insa, din pacate, foarte multi oameni se plang ca nu au…
Vezi profilul Digital x