De ce companiile trebuie să-și monitorizeze flota auto – soluția cea mai competitivă pentru 2018-2019

Știm cu toții că monitorizarea prin GPS se poate realiza pentru automobilul personal, dar cu echipamentul potrivit de monitorizare, o flotă auto de companie beneficiază de avantaje pe toată linia – iar eficientizarea activității și reducerea costurilor, cât și eliminarea factorilor de risc fac parte din soluțiile oferite de compania noastră

Siguranța flotei dvs., cu Logistix FMS

Logistix FMS, sistemul de monitorizare prin GPS, permite managementul resurselor și activităților flotei auto a oricărei companii.

Facilitățile sistemului Logistix FMS sunt următoarele:

• Posibilitatea de urmărire în timp real a poziției vehiculelor, cu acoperire la nivelul întregii Europe
  • Posibilitatea de vizualizare a traseelor parcurse de vehiculele companiei în mod centralizat, inclusiv un istoric al acestora
  • Analiza de costuri pe fiecare vehicul în parte:

– Calcul consum estimat și comparare cu consum real

– Analiza profitabilității fiecarui vehicul

• Managementul cheltuielilor, scadențar cheltuieli fixe (RCA, CASCO, revizii, etc.)
  • Posibilitatea inventarierii curselor efectuate pentru un beneficiar
  • Posibilitatea de generare automata a rapoartelor
  • Alerte referitoare la starea flotei prin SMS și email

Avantajele soluțiilor Logistix Drive:

Confort  pentru utilizator, datorită interfeței prietenoase și reducerea reală a costurilor.

Personalizare cu rapoarte specifice nevoilor reale ale clientului.

Suport real 24/24h pus la dispoziția dumneavoastră de către echipa noastră tehnică.

Montaj echipament în cel mai scurt timp posibil: între o zi și maxim 5 zile, în funcție de numarul de autovehicule al unei flote auto.

Echipamente GPS de calitate la prețuri mici: sunt produse în Lituania și garantăm pentru buna funcționare a lor.

În luna noiembrie 2018, Logistix Drive are o ofertă specială pentru noii clienți!

-25% începând cu al 3-lea echipament GPS achiziționat (preț inițial GPS – 75 euro, preț redus la 56 euro / începând cu al 3-lea echipament achiziționat)*

*Oferta este valabilă pentru echipamentele achiziționate până la 30.11.2018

Despre Logistix Drive – peste 9 ani de activitate, sute de clienți, mii de autovehicule monitorizate

Logistix Drive este una dintre cele mai competitive companii de monitorizare flote auto prin GPS, într-o continuă dezvoltare și implicare pe piața automotive din Romania, cu mii de vehicule monitorizate.

Compania a fost înființată în 2009, iar în 9 ani de activitate, a reușit să ofere clienților ei servicii de încredere și înaltă calitate. Alături de cele peste 300 de firme a căror flotă auto este monitorizată prin soluțiile Logistix Drive, însumând un număr de peste 3.000 de autovehicule, se numără companii recunoscute pe piața din România, precum Pragosa România SA, Farmaciile BellaDona, Kamis SRL, Avia Motors SRL, Argo Security SRL, G.T.S Solution SRL sau Andrei Expediții SRL.

Logistix Drive se adresează atât firmelor care dețin flote auto și care doresc eficientizarea activității și reducerea costurilor, cât și persoanelor fizice interesate de monitorizarea autovehiculelor personale pentru eliminarea factorilor de risc. Pe lângă echipamentul GPS, vă punem la dispoziție o aplicație software intuitivă și prietenoasă, care să vă transmită rapid și corect datele legate de mașini și de rutele parcurse de acestea.

Date contact:

Șos. Cotroceni, nr. 14, Sector 6, București, România

www.monitorizarefloteauto.ro

Persoană de contact:

Roxana Bucur, Sales Manager

E-mail: vanzari@logistixdrive.ro

Telefon: 0732.222.515

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

flota auto, monitorizare

Comunicat publicat de: Sag Media Communications (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Sag Media Communications

Despre industria de cabluri cu Dan Ionaș, Director de Marketing și Vânzări LAPP România