De ce aspecte tii cont cand alegi o camasa

Suntem ferm convinsi ca cel putin o data ti-ai pus problema alegerii unei camasi barbati. Unii aleg la intamplare, altii se orienteaza dupa model si/sau dupa o culoare specifica, in timp ce deseori, dupa numeroase esecurii din varii considerente, unii aleg sa acorde o atentie mai deosebita in ceea ce priveste alegerea unei camasi si aleg sa tina cont de principalele caracteristi ale acesteia.

Intr-adevar, indiferent de piesa vestimentara pe care o alegi, nu ar trebui sa omiti sa treci in revista cateva aspecte destul de importante.Nu trebuie sa fii un profesionist ca sa inveti sa-ti alegi o camasa asa cum trebuie.

De ce aspecte tii cont cand alegi o camasa

1.Densitatea materialului

Densitatea materialului este un aspect ce deseori este trecut cu vederea atunci cand vorbim de achizitii vestimentare sau de alte textile. Insa poate fi unul din cele mai importante.

O densitate mai mare a materialului poate insemna o calitate mai buna, in timp ce acest lucru poate indica si afinitatea cu un anumit sezon. De exemplu, un material mai dens poate insemna ca nu lasa pielea sa respire sau ca va “incinge” corpul, fie ca este adecvata pentru un sezon mult mai rece.

2.Pretul

Pretul nu are cea mai importanta semnificatie, insa nu inseamna ca ar trebui trecut cu vederea.La felamo.com gasesti camasi barbati la preturi diferite, dar totusi accesibile, astfel incat sa nu fii necesar sa te limitezi in alegerile tale. Si totusi, exista foarte multe modele lucrate cu atentie la preturi foarte bune.

3.Regula celor trei

La fel ca orice alt articol vestimentar, regula celor trei poate fi un foarte bun indicator de alegere a unei camasi. Aceasta regula presupune sa-ti testezi creativitatea si garderoba deja existenta astfel incat sa gasesti minim 3 tinute la care camasa se va potrivi. Daca nu exista minim 3 optiuni, inseamna ca acel model nu este potrivit pentru tineCuvinte cheie:
camasi barbati


Comunicat publicat de: Atelierul de Creatii Digitale SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Atelierul de Creatii Digitale SRL

Servicii profesionale de curatenie - avantaje

Curatenia a fost si va fi mereu o sarcina destul de grea, destul de minutioasa, dar esentiala pentru starea de bine.Angajarea unei firme specializata in…

Beneficiaza de servicii profesionale pentru tranzactiile imobiliare de lux

In situatia in care te regasesti printre persoanele care isi doresc sa devina proprietarii sau chiar sa locuiasca intr-o proprietate imobiliara exclusivista sau de lux,…

Ce trebuie să știi înainte să construiești o casă

Oricine poate construi o casă, dar nu oricine poate construi ceva care să devină “Acasă”. Acest “Acasă” este mai dificil de construit decât ai crede.…

Cu ce cadouri poți surprinde un bărbat?

Chiar dacă adesea par greu de impresionat, distanți, reci sau lipsiți de romantism, legenda spune că inima unui bărbat poate fi topită îndată dacă alegi…

Idei pentru a-ți amenaja mansarda

Mansarda poate deveni rapid locul unde poți să te relaxezi sau chiar să poți realiza în liniște sarcinile pentru muncă
Vezi profilul Atelierul de Creatii Digitale SRL