De ce ai nevoie de un eveniment corporate?

Evenimentele corporative si petrecerile companiei sunt o modalitate excelenta de a arata aprecierea si respectul pentru angajatii vostri. Cele mai mari companii, Google si Universal Studios, organizeaza evenimente corporate extravagante care folosesc mancarea, muzica, divertismentul si decorul excelent pentru a crea un eveniment spectaculos.

Dar, evenimentele corporative sunt mai mult decat prezentarea companiei. Iata patru mari motive pentru a lansa un eveniment anual al companiei pentru care organizatia voastra va avea doar beneficii:

1. Incurajarea colaborarii

Echipa care se distreaza impreuna, ramane impreuna! Un eveniment corporate promoveaza legaturi mai puternice intre indivizi si locul lor de munca, ajuta la aprofundarea conexiunilor intre colegi si ofera o valoare pe termen lung care dureaza dincolo de eveniment.

1. Educarea personalului

Aveti un nou produs sau serviciu pe cale sa fie lansat? Cel mai important, un eveniment corporativ este un moment excelent pentru a va incuraja personalul sa fie mai informat pentru o lansare oficiala. Un planificator de evenimente bun va asigura ca aveti toate instrumentele de care aveti nevoie pentru o experienta de ultima generatie, inclusiv statii de inalta tehnologie unde angajatii pot experimenta noul produs sau serviciu in exclusivitate.

1. Va motivati angajatii

Toata lumea vrea sa se simta apreciata, iar un eveniment corporativ este o modalitate excelenta de a-i prezenta pe angajatii valorosi carora le apreciati munca pe care o depun pentru companie.

Destul de des, exista perceptia ca personalul de la nivelurile superioare dintr-o organizatie obtine beneficii pe care ceilalti ar putea sa nu le obitina, ceea ce ii face sa ramana si sa se simta apreciati de companie. Dar si alti angajati, care lucreaza mai mult in culise, doresc sa se simta apreciati de angajator.

Indiferent daca cultura companiei se orienteaza catre traditional sau daca sunteti intr-un domeniu de varf, un planificator de evenimente va poate ajuta sa organizati orice, de la o ceremonie de premiere la un turneu de tenis de masa pentru a va asigura ca toata lumea are sansa de a sarbatori.

1. Sarbatoriti impreuna reusitele

Este bine cunoscut faptul ca angajatii fericiti sunt angajati productivi si nu exista o modalitate mai buna de a va mentine personalul energizat si motivat decat prin gazduirea unui eveniment corporativ. Sedintele de instruire ajuta cu siguranta angajatii sa se apropie de viziunea companiei, dar este, de asemenea, un moment minunat pentru manageri si angajati sa invete mai multe unii despre ceilalti.

Ai nevoie de un eveniment corporativ extravagant? Nu!

O petrecere de mare companie contine trei caracteristici importante: atmosfera, decor si bauturi racoritoare (mancare, bauturi), fara a incerca sa reduci bugetul pentru una din ele. Oricat de mare sau cat de mica este petrecerea, daca contine aceste trei caracteristici si se realizeaza in spiritul de a oferi, va fi una cu adevarat reusita pentru angajati.

Alte comunicate publicate de Casa Anke

Cum sa alegi un fotograf de nunta?

„Cum sa alegi un fotograf de nunta?” este o intrebare esentiala pe care multe cupluri trebuie sa si-o puna la un moment dat. Precis ati…

Cum sa organizezi o petrecere de botez perfecta?

Cum bine stim, botezul este un moment special pentru atat pentru parinti cat si pentru  apropiatii lor. Probabil te-ai gandit la organizarea botezului, chiar din…

Traditii de nunta din lume

Furtul miresei e o traditie de nunta reprezentativa in tara noastra. Te intrebi in alte tari ce traditii exista? Hai sa aflam!
Vezi profilul Casa Anke