Cuverturi de pat de la patone.ro pentru o protectie sporita

Aceste cuverturi de pat pe care le alegeti trebuie sa fie in concoradanta cu propriile preferinte dar si cu decorul si culorile predominante din camera.

Este binecunoscut faptul ca lenjeriile de pat trebuie sa fie ingrijite corespunzator astfel incat sa va bucurati de ele cat mai mult timp. In acest fel, un element important in durabilitatea acestora sunt si renumitele cuverturi de pat de la magazinul online patone.ro.

Ele reprezinta un factor important pentru protejarea lenjeriilor de pat impotriva prafului sau diferitelor pete. Asa ca ce mai astepti?

Achizitioneaza si tu o cuvertura de pat de la Patone si o poti aseza atat pe pat cat si pe canapea.

De ce sa alegi cuverturi de pat de la acest magazin online?

Este foarte important sa stiti ca magazinul online de lenjerii de pat si accesorii pentru pat patone.ro ofera servicii si produse de cea mai mare calitate. Asadar, lenjeriile acestora sunt confectionate din materiale calitative precum bumbacul si bumbacul satinat.

cuverturi de pat

Aveti posibilitatea sa alegeti si cuverturi de pat cu imprimeuri elegante astfel incat dormitorul dumneavoastra sa se bucure de un aspect luxos. De asemenea, ele protejeaza foarte bine lenjeria de pat impotriva petelor sau a prafului. Prin intermediul acestor cuverturi de pat puteti sa diminuati formarea si raspandirea germenilor si a acarienilor.

Aceste cuverturi de pat pe care le alegeti trebuie sa fie in concoradanta cu propriile preferinte dar si cu decorul si culorile predominante din camera dumneavoastra. Asa ca aveti grija sa nu oferiti un ansamblu foarte contrastant vizual.

Cum se ingrijesc aceste accesorii de la patone.ro?

Trebuie sa stiti ca aceste cuverturi de pat, la fel ca lenjeriile nevesita un proces de spalare care sa respecte un set de instructiuni. Orice lenjerie de pat sau cuvertura vine insotita de anumite indrumari astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de produse si de calitatea acestora cat mai mult timp. Prin urmare va sfatuit sa urmati pasii ce vor urma in continuarea acestui articol:

  • Atat lenjeriile cat si aceste cuverturi nu trebuie spalate la mai mult de 40 de grade celsius, aspect valabil pentru spalarea automata la masina cat si pentru cea manuala;
  • Aveti grija sa folositi detergenti de calitate deoarece daca acestia contin inalbitori chimici riscati ca imprimeurile si culorile sa se deterioreze instant;
  • Temperatura fierului de calcat nu trebuie sa depaseasca 120 de grade;
  • Nu spalati acest tip de produse impreuna cu prosoapele. In timpul procesului de spalare, scamele se pot desprinde cu foarte mare usurinta si se vor lipi de cuverturi de pat. Veti obtine un aspect neplacut pe care sigur doriti sa il evitati.
Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
cuverturi de pat, cuvertura de pat, cuverturi, cuverturi de pat pucioasa, cuverturi de pat din bumbac, cuverturi de pat moderne, cuverturi de pat dormitor


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

De ce trebuie sa faci si tu un consult alergologic in aceasta perioada?

Medicii specialisti in alergologie sustin ca alergiile respiratorii pot aparea zi de zi, sau sezonier de aceea este indicat un consult alergologic.

Fii pe faza si achizitioneaza si tu lenjerii de pat la reduceri!

Nu mai pierde timpul sa cauti lenjerii de pat la reduceri! Magazinele online au noi lenjerii de pat la reduceri iar Patone este unul dintre…

Fa o schimbare si participa si tu la cursul data protection officer!

Rolul unui data protection officer intr-o organizatie este unul foarte important, iar acesta trebuie sa isi cunoasca foarte bine responsabilitatile.

Organizeaza-ti spatiul de lucru cu ajutorul cutiilor de arhivare

Daca esti o persoana dezorganizata, folosirea unei cutii de arhivare iti poate usura viata. Achizitioneaza si tu una, chiar acum!

IZOLEAZA-TI TERMIC CASA CU VATA MINERALA

Cand vorbim despre siguranta casei noastre, toti ne dorim sa investim cat mai eficient pentru a ne satisfice dorintele si nevoile. Tocmai din acest motiv,…
Vezi profilul Suits Advertising