CursValuta.ro - site-ul cu cele mai bune informatii valutare

#Banci #Bucuresti Vizualizari: 130

CursValuta.ro este un site care doreste sa vina in sprijinul celor care sunt interesati de piata valutara cu informatii legate de cursul valutar si cu cele mai noi si utile stiri legate de acest domeniu.

Conceptul pe baza caruia a fost lansat site-ul CuValuta.ro si care va fi transpus in modul de functionare al acestuia, este acela de a fi o sursa de informatii permanent actualizata si continuu imbunatatita.

Site-ul doreste sa fie mai mult decat o simpla pagina pe care sunt afisate cursurile valutare ale principalelor monede. Acesta este deschis sugestiilor vizitatorilor, incercand sa le ofere toate informatiile de care acestia au nevoie. Dezvoltarea site-ului pe viitor se va face in functie de feedback-ul primit de la utilizatori.

CuValuta.ro a fost gandit si realizat cu un layout usor de utilizat care ofera vizitatorilor scurtaturi catre informatiile de interes, impartite pe mai multe sectiuni:

1. Cursul valutar al monedelor principale – fiind un site destinat domeniului valutar, prima pagina este dedicata exclusiv cursului valutar al principalelor monede tranzactionate in Romania. Tabelul in care sunt inscrise cotatiile diverselor monede, graficul cu ajutorul caruia se poate verifica evolutia uneia sau a mai multor monede in ultima perioada de timp sau prin intermediul caruia se poate face o comparatie a evolutiei acestora, dar si articolul care descrie in cateva cuvinte despre cursul BNR sunt primele informatii cu care site-ul isi intampina vizitatorii.

2. Stiri – aceasta sectiune este actualizata in permanenta cu stiri care pot ajuta vizitatorii cu informatii referitoare la evolutia diverselor monede de-a lungul timpului, cu predictii referitoare la piata valutara facute de specialistii in domeniu sau chiar cu sfaturi bune de urmat in cazul in care se impun plati in alte monede decat cea nationala.

3. Convertor valutar – sectiunea este rezervata aplicatiei cu ajutorul careia se pot converti instant diverse monede intre ele. Convertorul valutar de pe CuValuta.ro functioneaza prin simpla introducere a sumei in dreptul monedei ce se doreste a fi convertita, softul afisand instant contravaloarea sumei respective in celelalte monede.

4. Istoric valute – CuValuta.ro pune la dispozitia vizitatorilor si o sectiune in care acestia pot verifica evolutia diverselor monede pe o anumita perioada de timp.

5. Lista banci – aceasta sectiune a fost creata ca un bonus pentru vizitatorii site-ului. Toti cei interesati de bani, de cursul valutar BNR, dar si de tranzactiile valutare, au nevoie la un moment dat de banci. Site-ul ofera o lista completa a bancilor din Romania care contine numele acestora in ordine alfabetica, dar si toate detaliile de contact ale sediilor centrale.

Date de contact:
Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com
Telefon: 0744628824
Cuvinte cheie:
curs valutar


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Cum alegi instructorul perfect pentru scoala de soferi

#Auto / Moto   #Bucuresti Vizualizari: 135
Foarte multi tineri entuziasmati ca au ajuns la varsta la care isi pot lua permisul de soferi uita de detalii importante precum alegerea unei scoli…

7 trucuri de optimizare SEO care va vor ajuta

Cateva trucuri care vor ajuta in procesul de optimizare SEO al site-ului tau sau al afacerii tale online 1. Utilizati caractere bold. Puteti folosi si…

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

#Cultura / Educatie   #Bucuresti Vizualizari: 186
DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

#Administratie Publica   #Brasov Vizualizari: 264
Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400

Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar   #Brasov Vizualizari: 280
Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro
Vezi profilul Pro Intersoft 2010