Cursuri de desen pentru copii

Asociatia Culturală Flower Power lansează Cursuri de desen pentru copii. Desenul îi ajută pe copii să se exprime. Din momentul în care este capabil să ţină în mână un creion, copilul schiţează, trasează linii, scrijeleşte pereţii sau orice altă suprafaţă pe care o are la îndemână.

Astfel, copilul îşi exprimă dorinţa puternică de a se reprezenta prin intermediul unor semne care la prima vedere par indescifrabile, dar, care sunt mesaje cu sens şi elocvente adresate într-o prima etapă, mamei şi tatălui: desenele lui reprezintă modul sau de a comunica lumii că există şi că este capabil să îşi facă simţită prezenţa în această lume. Orice desen are o semnificaţie. Puteți descoperi ce se află în mintea și în sufletul copilului,prin intermediul desenelor pe care acesta le face. Exprimarea prin intermediul desenului crește coeficientul de inteligență emoțională a copilului și dezvoltă aptitudinile motorii ale copilului.

De la o schiță mică la o operă de artă care poate sta mândră pe frigider, ca dovadă a talentului, desenul îi ajută pe copii să-și dezvolte coordonarea ochilor și a mâinilor, antrenându-le și mușchii degetelor. Dacă nu știați, desenul dezvoltă și capacitatea copilului de a rezolva probleme. Când desenează, copilul este pus în fața diverselor decizii: ce culoare să folosească, cum să deseneze un animal și cum să conecteze diversele părți ale corpului acestuia și să găsească soluții. Imaginația copiilor este liberă în timp cât desenează. Desenul îi ajută pe copii să devină mai activi.

CUI SE ADRESEAZĂ

Pentru preșcolari, desenul este o pregătire foarte bună pentru școală, pregătind fundația gândirii logice, dar și a celei abstracte. Dacă nu a început școala sau dacă a început-o deja, desenul îl ajută pe copil să se pregătească pentru a înțelege concepte mai dificile. Învățarea unui mod creativ de a gândi, încă de la vârste mici, îi pregătește pe copii pentru educația viitoare.

DESPRE CURS

Cu creioane colorate și carioci, puteți aduce copilul la cursurile noastre de desen. Vârsta minimă recomandată a copiilor este de 5 ani. Doamna noastră de desen se numește Raluca Misaca, este arhitect de profesie și are și ea o fetiță. Cursurile vor avea loc pe Strada Caraiman nr. 71, într-o curte însorită, la masa de desen sau pe chevalet !

Aprovizionați-vă, așadar, copiii cu materiale pentru desen: creioane, pixuri, acuarele, cretă și nu uitați să le oferiți și experiențe digitale special create pentru desen-tablete, computere pe care, cu siguranță, le vor folosi cândva.

Înscrierile pot fi făcute pe pagina de facebook a Asociației Culturale Flower Power, precum și pe pagina de web: http://www.as-cult-flowerpower.info/curs-desen-copii.html

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
cursuri, desen, copii, Asociatia Culturala Flower Power


Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 4279 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 4279 AND validat = "da" ) ' at line 14