Cursuri de dans particulare in Bucuresti

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 184

Este dansul una dintre pasiunile tale? Îți dorești să înveți această artă într-un ambient plăcut dar și într-o perioadă redusă de timp? În cadrul cursurilor noastre vei putea aprofunda tehnici de bază, dar și cunoștiințe muzicale sau coregrafice.

Artă dar și educație, dansul a constituit încă din Antichitate o modalitate de eliberare a psihicului, de exprimare a emoțiilor și a gândurilor, dar și o formă plăcută de divertisment.

Cursurile particulare de dans se desfășoară într-o atmosferă plăcută, la un nivel adaptat cursantului, astfel încât progresul este rapid, iar rezultatele maxime.

Participând la cursuri private ai posibilitatea de a decide personal, ceea ce dorești să înveți, dar și când, flexibilitatea fiind unul dintre cele mai importante avantaje de care beneficiezi.

Înscrierile încep din data de 15 Februarie 2017, iar cursurile se vor desfășura în București, începând cu luna Martie. Antrenamentele vor fi susținute la sala de dans pusă la dispoziție de către organizatori, sau în orice altă locație aleasă de către cursanți.

Fiecare cursant va avea posibilitatea de a alege instructorul preferat,dintr-o serie de dansatori profesioniști, cu renume național dar și internațional și de a participa la curs împreună cu partenerul sau partenera.

Fiecare ședință va avea durata de o oră, iar în funcție de numărul de lecții dorit, participanții au posibilitatea de a alege pachetul care li se potrivește cel mai bine. În cazul unor preferințe speciale, se va putea beneficia și de o ofertă personalizată.

Stiluri de dans

Dansurile latino sunt originare din America Latină, având anumite rădăcini și influențe africane dar și europene și reprezintă un stil prin care se exprimă forță și sentiment. Muzica este cea care ghidează acest stil, influențând în mod direct viteza și măsura pașilor de dans, dar și sentimentul exprimat, care poate varia de la energie la senzualitate.

Termenul de dansuri latino cuprinde astăzi mai multe stiluri principale, provenite din diferite zone ale lumii, cele mai populare fiind: Salsa, Cha Cha și Bachata.

Kizomba este unul dintre cele mai populare dansuri originare din Angola. Muzica este caracterizată de un ritm lent și romantic, având o notă senzuală, cu influențe ale ritmului african, dar și haitian. Cele mai multe cântece sunt în limba portugheză.

În cadrul cursurilor particulare se poate opta pentru următoarele stiluri:

• Salsa
  • Cha Cha
  • Bachata
  • Pachanga
  • Kizomba
  • Vals (Dansul mirilor)

Avantaje ale lecțiilor private de dans:

• Curs personalizat
  • Progres rapid
  • Eficiență
  • Flexibilitate