Cursuri de calificare Logics

In ziua de azi piata fortei de munca isi schimba constant cerintele, in principal datorita ratei ridicate a cifrei de afaceri pentru competentele necesare si a modificarilor privind legea afacerilor.
Acest lucru poate parea foarte dificil, dar rezolvarea este destul de simpla prin inscrierea la cursuri de calificare.

Cursurile de calificare pot ajuta atat afacerea sa performeze si sa aduca un profit mai mare, cat si angajatii, ridicandu-le moralul si oferindu-le noi solutii la problemele cu care se confrunta la locul de munca.

Cum poate ajuta afacerea?

 • In functie de punctele slabe ale afacerii se pot deduce ce cursuri ar trebui sa urmeze unul sau mai multi angajati. Prin aceste certificari anagajatii pot ajuta business-ul sa elimine aceste puncte si chiar sa le transforme in unele forte.
 • Datorita acestor calificari, afacerea poate detine un serviciu de clienti mai bine pus la punct, un mediu de lucru mai sigur si mai productiv.
 • Oferind cursuri de calificare, anagajatii se vor simti apreciati de aceasta investitie, iar loialitatea si rata de retentie va creste.

Ce beneficii au asupra angajatilor?

 • Dobandind o noua competenta poate veni cu idei inovative care sa ajute afacerea si astfel sa le creasca stima de sine.
 • Prin acumularea de noi informatii si calificari pot avansa in companie, avand noi perspective si un salariu, implicit mai bun.
 • Ajuta la gasirea rapida a unor solutii competente, scutindu-i de frustrarile presiunii de a rezolva in timp cat mai scurt o problema.
 • Investind in pregatirea lor profesionala, acestia se vor simti apreciati si vor vedea compania ca pe un loc in care oamenii sunt apreciati si nu constransi.

Este dificil sa se tina pasul cu instrumentele care ajuta la cresterea afacerii, insa Logics vine in ajutor cu urmatoarele cursuri de calificare:

 • Barman – durata este de 6 saptamani (teorie + practica)
 • Ospatar – durata este de 18 saptamani
 • Cosmetician – durata este de 6 luni
 • Tehnician maseur – durata este de 6 luni
 • Stilist protezist unghii – durata este de 3 saptamani
 • Agent de curatenie – durata este de 10 saptamani

La sfarsitul fiecarui curs, toti cursantii vor primi o diploma de calificare atestata de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si ANC.

Pentru mai multe detalii legate de structura acestor cursuri si de inscriere, accesati site-ul: https://www.logicscursuricalificare.ro/Cuvinte cheie:
cursuri de calificare, cursuri calificare


Comunicat publicat de: Concept24 (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Concept24

Buldoexcavatorul – nou sau second hand?

Este posibil ca bugetul alocat pentru investitia in business sa nu va permita intotdeauna sa cumparati utilaje noi. Poate fi si cazul achizitiei unui buldoexcavator…

DAF si protectia fata de mediu

DAF este una dintre companiile producatoare de camioane cu cea mai serioasa implicare in politicile eco si care are in vedere permanent imbunatatirea produselor sale…

Autobuzele rulate – de ce sa tinem cont?

Companiile de transport de persoane sunt unele dintre cele mai solicitate la acest moment. Fie ca vorbim despre companii de transport care efectueaza drumuri zilnice…

Cum tii masina ta in siguranta?

Daca iti doresti ca masina ta sa fie in siguranta si sa detii controlul absolut asupra functionarii acesteia, atunci ai nevoie de un sistem de…

Amenajarea baii: cum alegi gresia si faianta?

Iti renovezi baia si ai nevoie de sugestii pentru alegerea de gresie si faianta potrivite pentru dimensiunile acesteia, dar si mobilierul pe care doresti sa-l…
Vezi profilul Concept24