Curs de comunicare eficientă şi tehnici NLP

Vestea bună e că există o serie de strategii în baza cărora putem influenţa lumea în care trăim. Cealaltă veste, nu neapărat rea, e că mai întâi trebuie să aplici cu tine strategiile astea. Unul dintre cei mai buni traineri din București, Alin Comșa, vine din 13 noiembrie la Fundația Calea Victoriei să-ți explice cum să folosești eficient tehnicile de programare neuro-lingvistică și cum să le înțelegi.

Cursul de Comunicare eficienta și tehnici NLP are patru întâlniri și îți oferă soluţii practice pentru a ajunge la succes – soluţii care ţin de organizarea mentală şi strategii de convingere subliminală.

Atitudinea pe care o ai influenţează covârşitor rezultatele pe care le obții atunci când vrei să convingi o persoană. La acest curs vei afla mai multe despre felul în care programarea propriilor gânduri influenţează interlocutorul.

Vei învăța să ții cont de principiile unei comunicări eficiente, să identifici și să gestionezi eventualele bariere apărute în comunicarea cu celălalt. Vei căpăta mai multă încredere în tine și vei putea folosi corect principiile NLP în stabilirea şi atingerea obiectivelor tale.

Cursul începe din 13 noiembrie, are frecvență săptămânală, în seri de luni și începe de la 19.00. Taxa de participare este de 220 de lei iar înscrierea se face pe adresa contact@victoriei.ro.

Vei descoperi cu bucurie că întâlnirile au loc într-un spațiu prietenos, care îndeamnă la socializare și relaxare. Adresa este str. Popa Soare nr. 40, et. 1. :)

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

curs comunicare, curs tehnici nlp, dezvoltare personala, fundatia calea victoriei, training, atelier

Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 2827 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 2827 AND validat = "da" ) ' at line 14