CURS AUTORIZAT DE BUCATAR 16 APRILIE 2018

Centrul National de Invatamant Turistic S.A. continua traditia celei mai renumite scoli din industria ospitalitatii, Centrul de Formare si Perfectionare pentru Cadrele din Industria Hoteliera si Turism, infiintat in 1971. De-a lungul timpului, compania, sub diversele sale forme si denumiri, a avut ca principal scop promovarea profesionalismului in turismul romanesc prin crearea unor standarde de inalt nivel care, transmise generatiilor de cursanti, a facut din acestia adevarati profesionisti in domeniu.
Centrul National de Invatamant Turistic S.A.- CNIT lanseaza invitatia de inscriere la cursurile de bucatar, ospatar (chelner) si camerista.

In data de 16 aprilie 2018 este programat sa inceapa primul curs de calificare in ocupatia de BUCATAR, organizat in colaborare cu Scoala Portugheza de Turism.

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa se califice sau sa-si certifice cunostintele din domeniul culinar, dar si celor pasionati de arta culinara.

 

Beneficii:

– participantii vor avea ocazia de a cunoaste secretele meseriei de bucatar intr-un mediu ambiant placut si sub indrumarea unor formatori cu experienta

– in urma absolvirii examenului final se obtine un certificat de calificare de tip ANC – recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

 

Locul de desfasurare: sediul CNIT, Bd. Poligrafiei, nr. 3-5, sector 1, Bucuresti.

Durata: 6 luni (desfasurare in timpul saptamanii, dupa-amiaza)

Grup tinta: 28 persoane

Taxa de participare: 800 lei/persoana, platibili in trei transe. Tariful de scolarizare include suportul de curs, costurile aferente desfasurarii perioadei de teorie si stagiului de practica, sustinerii examenului si eliberarii certificatului de calificare.

 

Conditii de inscriere:

Pentru a se putea inscrie, persoanele interesate trebuie sa transmita copii dupa urmatoarele acte:

– certificatul de nastere,

– cartea de identitate,

– certificat de casatorie (daca este cazul),

– diploma de studii – invatamant general obligatoriu

– adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Inscrierile se fac în ordinea primirii documentelor, pana la completarea locurilor.

Persoanele interesate vor trimite documentele necesare inscrierii pana la data de 12 aprilie 2018, orele 16.00, la adresa de e-mail: cursuri@cnit.ro , fax: 021.549.28.98 sau se pot prezenta la sediul nostru.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
cursuri, turism, bucatar, calificare, certificat recunoscut


Comunicat publicat de: Centru National de Invatamant Turistic (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Centru National de Invatamant Turistic

Deschidere curs autorizat de calificare Bucatar

Centrul Naţional de Învăţământ Turistic S.A.- CNIT anunţă deschiderea în data de 14 mai 2018, orele 14.00 a cursului de calificare în ocupaţia de BUCĂTAR.…
Vezi profilul Centru National de Invatamant Turistic