Cum trimiti colete acasa de sarbatori?

Comunitatea romanilor din diaspora se mareste pe zi ce trece. Acest lucru o spun si statisticile, dar si numarul tinerilor in scadere din zonele rurale ale Romaniei. Acestia sunt cei care de sarbatori se reintorc in localitatile de bastina, daca nu fizic macar cu gandul. Cum poate fi acest lucru posibil? Prin firmele de transport persoane si colete internationale.

Daca esti din Germania, probabil ca vrei sa trimiti rudelor tale cate un cadou ca sa puteti sa va simtiti mai aproape sau sa le incanti sarbatorile. Cel mai usor mod pentru a trimite un colet in Romania este printr-un serviciu de transport colete Germania de la Rennen.ro.

Ce beneficii vei avea daca alegi Rennen?

In primul rand costul este unul foarte mic si vei putea trimite colete de dimensiuni mari. Atat timp cat platesti nu ti se impune nici o limita, astfel poti sa ii iei in considerare pe toti cei de acasa la alegerea cadoului.

In al doilea rand, nu va trebui sa misti un deget in afara de impachetarea coletului. Cei de la Rennen efectueaza acest serviciu cu preluare si livrare direct la adresa, asadar un agent de transport te va contacta si va prelua coletul din fata usii tale. Iar cei de acasa se vor bucura de cadoul surpriza atunci cand vor fi contactati pentru a ridica pachetul trimis de tine. Probabil ca acest lucru este cel mai avantaos, mai ales in aceasta perioada a sarbatorilor, deoarece orasele sunt deja foarte aglomerate si traficul este unul anevoios. Lasa acest lucru in gria serviciului de curierat si tu gandeste-te la cel mai potrivit cadou pentru cei dragi.

Inca un beneficiu major este rezervarea foarte simpla, direct pe site-ul Rennen.ro. Uita de formularele complicate si zecile de semnaturi pe care trebuie sa le completezi la alte servicii de curierat sau la posta. Rennen.ro dispune de o modalitate simpla si rapida de a-ti rezerva transportul coletului, atat pe ruta Germania – Romania, cat si retur.

Vei beneficia de flexibilitate din partea firmei de curierat, astfel ca poti trimite si bunuri mai sensibile. Acestea vor fi manipulate cu grija pentru a le pastra integritatea pe parcursul transportului si nu numai – vei beneficia si de o garantie pentru coletul tau.

Bineinteles, va trebui sa respecti normele europene privind produsele interzise la transport. In cazul in care nu stiai, sunt interzise urmatoarele produse de la transportul international: arme de foc (inclusiv cele cu aer comprimat sau de vanatoare) artificii, pocnitori si alte produse pirotehnice, baterii (incluzand cele cu litiu, baterii auto), gaz, dispozitive pirotehnice, medicamente cu prescriptie medicala, plante si animale, ambalaje din sticla si plastic, mobilier si instrumente casnice, produse impachetate in pungi,saci, saci din panza, droguri, substante halucinogene, materiale psihotrope, produse neambalate corespunzator, obiecte din portelan si ceramica, alimente perisabile, alimente inghetate, bani (in orice moneda), colet adresat pentru orificiul postal, alcool in cantitate comerciala, respectiv tutun in orice cantitate, narcotice, alte materiale halucinogene si definite in Codul Penal. Daca vei evita trimiterea acestor produse, atunci transportul se va desfasura fara probleme si coletul va ajunge intr-un timp foarte scurt la cei de acasa.

Acestea sunt sfaturile noastre cu privire la trimiterea unui colet in perioada sarbatorilor, din Germania in Romania dar si retur. Daca vrei sa faci o rezervare acum, intra pe Rennen.ro si completeaza formularul sau apeleaza la numarul de telefon afisat pe site.Cuvinte cheie:
colete germania, coletarie germania, transport colete germania


Comunicat publicat de: RENNEN (click pentru a vizualiza profilul)