Cum se realizeaza corect o deratizare - informatii detaliate de la PestControl-Bucuresti

Odata cu lasarea frigului apar si musafirii nepoftiti, adica rozatoarele. Afla cum poti scapa rapid si eficient de aceasta problema prin servicii de deratizare efectuate corect. Afla totodata si ce masuri preventive poti lua pentru a preintampina aparatia rozatoarelor in casa sau biroul tau.

Unde intalnim rozatoarele (soarecii si sobolanii):

Unul dintre cele mai populare locuri de cuibarit pentru sobolani este in subteran, la etajele cladirilor si alte zone inchise ale cladirilor, care pot fi folosite ca adapost daca pot intra. Cuiburile se gasesc adesea in gramezi de gunoaie si bunuri, care au fost depozitate timp de peste o luna fara a fi mutate. In zonele rezidentiale locuiesc afara, in curti, garaje, stanci si in canalizare. Ei sapa in pamant cu picioarele din fata si arunca pamantul cu spatele, pot alerga si cu viteza mare, sa sara, sa urce si sa inoate foarte bine.

Boli transmise de rozatoare

Unele boli asociate rozatoarelor sunt: ​​Ciuma, febra tifoida, trachineloza, salmoneloza si leptospiroza

Puncte critice de control

Locurile obisnuite in care se concentreaza populatiile de rozatoare sunt depozitele de materii prime, instalatiile electrice, zonele de colectare a deseurilor precum si terenurile arabile.

Inmultirea rozatoarelor

Populatiile de rozatoare cresc foarte repede si, prin urmare, este esentiala actiunea in timp util. Cel mai bine este sa incepeti deratizarea cand populatiile sunt inca tinere. O strategie reusita si eficienta de deratizare include de obicei masuri de protectie impotriva rozatoarelor (excludere, alungare), reducerea populatiei (capcana, momeala) si dezinfectie.

Inspectie

PestControl Bucuresti isi asuma in mod responsabil gestionarea spatiilor si facilitatilor care au prezente rozatoare iar metoda pe care o aplica asigura cele mai rapide rezultate posibile. Recunoaste faptul ca fiecare locatie este unica si personalul profesionist si instruit efectueaza o inspectie detaliata a locatiei, identificand orice semne de activitate a rozatoarelor si potentiale puncte de intrare, luandu-si timp pentru a-i intelege nevoile individuale. La finalul inspectiei, personalul a dezvoltat un plan personalizat pentru a face fata acestei probleme specifice a rozatoarelor.

Unde ne gasiti si cum ajungeti la noi:

Firma PestControl-Bucuresti.ro are sediul in Sector 3, Piata Unirii, Bulevardul Corneliu Coposu, Nr 2 tel: (+40) 0765.44.44.22 ; Compania activeaza in domeniul DDD din 2010 si in scurt timp au devenit lideri in cea ce priveste exterminarea rozatoarelor in Bucuresti, judetul Ilfov si limitrof. Ofera orice tip de serviciu de deratizare 24/7. Pestcontrol 24/7.

Protectie impotriva rozatoarelor in casa sau afacerea dumneavoastra

Nu are nevoie de o deschidere mare pentru ca o rozatoare sa intre in spatiul tau. Rozatoarele sunt capabile sa-si comprime corpul si sa treaca prin gauri care par prea mici pt ochiul uman. Mai exact, pentru un soarece este suficienta dimensiunea unei singure monede, in timp ce pentru un sobolan este suficienta deschiderea de 10 cm. Cea mai reusita si permanenta solutie pentru a preveni intrarea lor este limitarea locurilor in care ar putea gasi adapost si sigilarea posibilelor intrari ale rozatoarelor.

PestControl Bucuresti, investigheaza spatiul dvs. pentru orice puncte de intrare ale rozatoarelor – cum ar fi gauri, crapaturi sau goluri care sunt mai mari de 5cm prin care ar putea patrunde rozatoarele, dar si orice urme ale acestora (de exemplu,  fecale) . Prin sigilarea punctelor de intrare, rozatoarele trebuie sa gaseasca un nou adapost, sa-si ascunda si sa-si construiasca cuiburile si, prin urmare, nu vor putea supravietui in numar mare. De asemenea, gramezile de lemn trebuie indepartate, iar cresterea excesiva ar trebui limitata, deoarece astfel de zone pot fi focare de rozatoare.

Capcane si metode de comatere a rozatoarelor

Cand exista o infestare cu rozatoare, este necesar sa se reduca populatia, prin prinderea lor in capcana cand se afla in interior si prin momeli cand sunt afara . Punerea capcanei in locul potrivit este cel mai important factor pentru succesul general. Sobolanii sunt foarte atenti la orice obiecte noi care apar in mediul lor si evita o capcana nou plasata. Prin urmare, intregul proces poate dura cateva zile sau pana la cateva saptamani.

In acest timp, tehnicienii verifica sistematic capcanele, indeparteaza rozatoarele prinse si le arunca cu procedurile corecte. In plus, momelile rodenticide utilizate in aplicatii sunt intotdeauna plasate in aer liber, in interiorul statiilor de momeala securizata cu cheie. Momelile raticide sunt astazi anticoagulante si o cantitate foarte mica din ele este suficienta pentru a ucide rozatoarele in cateva zile de la consum. Aceasta perioada este necesara pentru a nu banui celelalte rozatoare ca acest aliment este otrava si nu se consuma. Rozatoarele in cele mai multe cazuri, mor in cuibul lor si in alte cazuri nu emana mirosuri neplacute din cauza mumificarii lor.

Igiena spatiului, masuri de protectie

Cel mai eficient control al rozatoarelor incepe cu prevenirea. Cosurile de gunoi trebuie sa fie bine inchise si trebuie mentinute conditiile de igiena. Rozatoarele pot supravietui in zone foarte mici si cu cantitati limitate de hrana. Prin urmare, pe langa curatenia camerei, este la fel de important ca alimentele care sunt depozitate sa ramana inchise ermetic in recipiente metalice sau din sticla. Atat hrana, cat si hrana pentru animale de companie sunt tinte pentru rozatoare. In plus, cutiile de carton sunt o atractie pentru rozatoare, deoarece pr acestea le pot roade si le aseaza in cuiburi. Personalul PestControl Bucuresti ofera rapoarte detaliate despre indepartarea obiectelor care atrag rozatoarele.

Controlul daunatorilor

Puricii si acarienii infesteaza rozatoarele. PestControl Bucuresti ofera un program cuprinzator de combatere a daunatorilor, pentru eliminarea acestor insecte.

Monitorizare pe termen lung

Un program de monitorizare continua asigura protectia pe termen lung si controlul adecvat al populatiilor de rozatoare. Monitorizarea regulata a locatiei si actualizarile adecvate asigura o prevenire adecvata. In plus, personalul nostru ofera sfaturi si instruire pentru a preveni viitoarea infestare cu rozatoare. Scopul nostru este sa realizam un spatiu fara rozatoare si sa oferim 100% satisfactie clientelei noastre.

Reabilitare si dezinfectie

Chiar si atunci cand rozatoarele si organismele parazitare din ele au fost eliminate, zona poate fi necesara dezinfectarea, deoarece exista posibilitatea de infectare cu fecale si urina de rozatoare. PestControl Bucuresti efectueaza servicii de dezinfectare cu metoda de pulverizare ULV- ceata rece, pe toate suprafetele infectate pentru a inactiva microorganismele patogene si pentru a elimina bolile legate de subprodusele rozatoarelor.

Exterminarea rozatoarelor este un proces dificil care are nevoie de acces la substantele potrivite si know-how-ul necesar, de aceea cea mai simpla metoda de a scapa de rozatoare este sa apelezi la specialisti:

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresă: Strada Vigoniei 6, București 040341 – Telefon: 0765 444 422

 

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
deratizare, rozatoare, casa curata


Comunicat publicat de: Marketing Tools Srl (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Marketing Tools Srl

Rolul unui site pentru femei

Ai privilegiul de a fi mamă și soție? Îți dorești să-ți vezi familia înflorind alături de tine? Cauți soluții care să te ajute să îmbini…

Cateva motive pentru care o calatorie cu autorulota poate fi memorabila

O vacanta cu autorulota este inedita, spectaculoasa si de neuitat. Pentru a avea libertatea de a te plimba unde si cand vrei si posibilitatea sa…

Utilitatea rafturilor metalice – De ce sa investesti in rafturi metalice?

De-a lungul timpului, rafturile metalice s-au dovedit extrem de utile in diferite situatii, datorita formei si a aspectului lor. Produsele prezinta un anumit numar de…

Inchirieri auto Bacau – Confort pentru angajati, costuri mici pentru antreprenori

In calitate de antreprenor, este esential sa identifici solutii pentru a le asigura confortul optim angajatilor tai si implicit, pentru a-i proteja. Cu siguranta nu…

De ce sa investesti intr-un seif pentru laptop?

Daca esti antreprenor sau lucrezi cu documente sensibile, atunci va trebui sa te asiguri ca bunurile tale electronice se afla in totdeauna in siguranta. De…
Vezi profilul Marketing Tools Srl