Cum se produce tabla neagra si la ce ajuta?

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 113

Tabla neagra, materialul de construcii metalice care beneficiaza de o rezistenta foarte buna. Materialul se obtine printr-un proces tehnologic complex, modern care contine o etapa de laminare la cald

Tabla neagra, materialul de construcii metalice care beneficiaza de o rezistenta foarte buna. Materialul se obtine printr-un proces tehnologic complex, modern care contine o etapa de laminare la cald. Otelul este materia prima din care se realizeaza tabla neagra in cadrul procesul de laminare si incalzit la temperaturi extrem de ridicate (temperatura peste recristalizare) si apoi acesta este rulat si presat de mai multe ori printr-o serie de role speciale, pana cand se ating grosimile dorite pentru materialul finit, adica pentru tabla neagra pe care o poti gasi in catalogul online al magazinului online MesteruManole.

Prin ce procese se obtine tabla neagra?

Din acest proces special de laminare la cald se obtine un material extrem de flexibil si mai ales deloc casant, insa extrem de rezistent.
Tabla neagra este utilizata in domenii foarte variate datorita caracteristicilor ei speciale. Tabla neagra se poate utiliza ca materie prima pentru realizearea sudurilor, pentru elementele pentru caile ferate sau a unor elemente de structura metalica. Tabla neagra se mai utilizeaza si in realizarea containelor si a navelor maritime. Aceasta varietate mare de domenii in care tabla neagra se utilizeaza nu face decat sa confirme calitatile speciale pe care le are, fiind dovada clara a eficientie acesteia.

Un lucru extrem de important de mentionat este dat de rezistenta ridicata a acesteia. Rezistenta ridicata pe care tabla neagra o are se datoreaza otelului, materiei prime din care tabla neagra este produsa, dar si procesului de productie, proces care include laminarea la cald. Astfel, prin incalzirea otelului la temperaturi extrem de ridicate, iar prin rulare si presare acestuia rezulta o rezistenta pe masura.

Tot datorita procesului de productie, materialul este extrem de casant si de flexibil. Acest lucru ii permite sa reziste extrem de bine la socuri mecanice fara sa se rupa. Tabla neagra prezinta caracteristici de sudabilitate si ductilitate. De asemenea, culoarea neagra pe care o are ii ofera tablii negre care ii ofera un aspect unic si special. Analizand extrem de bine caracteristicile speciale si posibilitatile variate de utilizare, specialistii au ajuns la concluzia ca tabla neagra este o solutie extrem de buna pe care sa o utilizeze in cadrul proiectelor mentionate anterior. De fiecare data cand ai nevoie de un material rezistent, deloc casant si foarte flexibil, tabla neagra este recomandata de toti specialistii.
Toate caracteristicile si de asemenea, procesul special de productie au ajuns sa o propulseze spre a fi cea mai buna solutie in domenii variate.

 

Date de contact:
Nume: MesteruManole
Functie: MesteruManole
Email: office@mesterumanole.ro
Telefon: 0741 238 406
Cuvinte cheie:
tabla neagra


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Preturi pentru tractari auto in Bucuresti

#Auto / Moto   #Bucuresti Vizualizari: 26
Astazi vom discuta despre preturile care exista atunci cand ne dorim sa apelam la o firma de tractari auto din Bucuresti.

Top 7 avantaje pe care le ofera transpotul aerian de marfuri

#Transporturi   #Bucuresti Vizualizari: 54
Aceste 7 avantaje au facut ca transportul aerian de marfuri sa fie extrem de utilizat Adaptibilitatea mare – aeronavele, cele cu se efectueaza transportul aerian…

De ce este atat de utilizata caramida de la Mesteru Manole?

#Constructii   #Bucuresti Vizualizari: 22
Cateva informatii despre caramida Caramida este poate cel mai important material utilizat in orice constructie ce se doreste a avea o durabilitate ridicata. Desi modernitatea…

Romgermed si Florin Piersic JR

Romgermed si campania „Tanar si Responsabil”
Vezi profilul Suits Advertising