Cum să-ți organizezi nunta? Sfaturi de la cuplurile căsătorite

„Been there. Done that!”. Îți sună cunoscută formularea? Parcă îți oferă puțin mai mult confort situația care impune această replica.Ei bine, lasă-ne să-ți spunem că poți să o folosești și atunci când pornești în organizarea nunții.

Cele mai bune sfaturi, așadar, nu le poți primi decât de la oamenii care au trecut prin această expriență. Fie că vorbim despre momentul „luna de miere” sau despre alegerea fotografului de nuntă sau a cameramanului pentru nuntă, foștii miri sunt cei care au cele mai bune sfaturi.

Cum să-ți organizezi nunta? Sfaturi de la cuplurile căsătorite

Iată, așadar de ce am ales să vorbim astăzi despre acest subiect. Am făcut o documentare printre clienții Foto-Play și iată care au fost sfaturile pe care am reușit să le extragem pentru tine. Și, ca să fie și mai… personală povestea, te invităm pe pagina de Facebook Foto-Play să-i cunoști pe… „sfătuitorii” tăi

 

  1. Adina și Mihai

Lista de invitați. Doamne ce stresat este să știi că trebuie să ai în vedere toate persoanele care au „obligație” să vină la nuntă. Cel mai bine este să ignorați această situație. Așadar, atunci când faceți lista de invitați la nuntă, alegeți exclusiv persoanele pe care vreți să le aveți alături. Ce sens are să vină cineva pe care, poate, că nici nu-l cunoașteți?

 

  1. Lavinia și Liviu

Întotdeauna „less is more” sau „keep it simple”. În situațiile de genul acesta nu aveți ce să greșiți. Sigur… acum nu spunem că trebuie să fie, de exemplu, o locație de nuntă banală sau un album de nuntă care să nu transmită emoție. Ce vrem să spunem este că lucrul simplu și bine organizat vă ajută să evitați stresul inutil.

 

  1. Elena și Adrian

Nebunia mărturiilor de nuntă. Sursă de stres și de consum inutil de buget. Puțini sunt invitații care apreciază sau păstrează mărturiile de nuntă. Rezumați-vă aici la un cost minim și restul de bani puteți, de exemplu, să-l redirecționați către luna de miere.

Vezi mai multe pe www.foto-play.ro

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
fotograf nunta, Cum să-ți organizezi nunta, foto video nunta, fotograf nunta bucuresti, fotoplay


Comunicat publicat de: FotoTime (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de FotoTime

De ce filmarea nuntii in doua camere?

Filmarea nuntii in doua camere. Filmarea de nunta a devenit un subiect destul de sensibil in ultimele sezoane, in mare parte datorata trecutului nu tocmai…

Fotograf Nunta Bucuresti - FotoTime

Cauti fotograf nunta? Nunta este unul dintre aceste momente pe care ne dorim să le păstrăm în suflet toată viața, iar fotografiile de nunta au…
Vezi profilul FotoTime